Transferin 9.günü kahverengi akıntı...

benimde aynı şekilde olmuştu 7.günümde korkma cnm yerleşme kanamasıdır bende çok korkmuştum ama 12.günü test yaptırdım hamile olduğumu öğrendim.kişiden kişiye değişiyor lekelenmenin günü

kızlar yarın test yapıcam..acayip heyecanlıyım..yarın herşey belli olacakl bu saatlerde :))))))))))))))))))))

hadi gözün aydın, inşallah değerin güzel güzel katlanır. 9 ayın sağlıkla geçer.

kahverengi lekenin dışında kasık ağrın-adet sancın-bel ağrın oldumu.

evet canım,transferin sekizinci günü kahverengi lekelenmem başladı o akşam ve sonrasında kasıklarım ağrıyodu..adet sancısı gibiydi..ara ara tutuyordu...

başkada belirtim olmadı...

ayrıca özel bir beslenmede uygulamadım...demekki Rabbim ol deyince oluyor işte...gerisai bahane..

Allahım isteyen herkese nasip etsin işallah..

ben sana demedim miiii :) çok sevindim tatlım, Allah devamını nasip etsin, sağlıkla kucağına al inşalah, darısı bizlerin başına :)

amin canım amin...dilerim hepinizden güzel haberler alırız...

evet bana çok moral oldunuz..hepinize teşekkürederim...ama hala şoktayım yalan gibiii

kelebe_kkkkkkkkkkkkk çok sevindim. Her gün senin bu güzel haberini bekliyordum. Tebrik ederim. Kendine ve bebeğine çok ama çok iyi bak.

sağol canım benim...sende çok iyi bak kendine..Allah seninde herkesinde gönlündekini versin işallah..:Saruboceq:

kızlar dayanamadım ve testimi dün yaptırdım..yani transferin 10.günü

sonuç 128,8 sırnaşık şey

çok mutlu oldum canım inş. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder,yürekten diliyorum,bukadar üzüntülü günlerin üstüne böyle bi haberi almak anlatılamaz demi.inş bende alırım o haberi,cumartesi 12.günüm.canım bi sorum olcak benim dondurulmuş embriyoydu transferin 3. günü lekelenmem başladı pazartesi kesildi,şimdi 2 gündür sol kasığımda batma var.acaba adetmi olcam bir bilgin var mı hiç.tekrar hayırlı olsun tadını çıkar 9 ay boyunca.......

kelebekk hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

yaramaz84 benimde test günüm cumartesi ama 8.günü başlayan lekelenmelirim dün akşam fazlalaştı belkide tutunamadı miniğim .inşallah hayırlı sonuçlar alırız

selam öncelikle allah herkezin gönlüne göre versin , yeni üyeyim , tüp denemem 9. gunu başlayan lekelenme ve sonrasında fazlalaşan kanamam ile negatif sonuçlandı test 0,1 çıktı yarın normal test günümdü yaptırmayı bile beklemedi ((((

çok sevindim canım ya senden haber bekliyodum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarını eksik etme

sanırım benimde öyle olucak çok içim acıyo çook allah sabrımızı arttırsın mafoldumben

kızlar öncelikle Rabbim dileyen herkese nasip etsin
kelebek yazılanları tek tek okudum heyecanla..gözünaydın cnm saglıkla kucagına almayıda nasip etsin Allahım

inşallah öyle olmaz pek fazla ayakta dolaşma yat dinlen inşallah iyi haberlerini alırız. allah hepimizin yardımcısı olsun.........

Arkadaşlar hepinize tek tek tüm kalbimle teşekkürediyorum..ve gönülden istiyorumki sizinde iyi haberlerinizi alırız..

Benim lekelenmelerim 8.günü başladı..ama ara ara oluyodu ve bildiğiniz kahverengiydi..galiba yerleşme dedikleri buymuşş..

Tabi artık bundan sonrası önemli..işallah 9 ayım sağlıklı ve güzel geçer..işallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız..

Yalnız bide şunu söyliyim..kimseye kötü örnek olmak istemiyorum..ben beslenmeme hatta dinlenmeme hiç dikkat etmemiştim...benim ilk denememde tuttu...rabbim ol derse oluyo işte..o yüzden kızlar lütfen ümidini yitirmeyin..burda yazılanlardan kendinize pay çıkartıp moralinizi bozmayın..

Herkeste farklı etkiler yaratabilir...

Rabbimize dua edelim..o isterse oluyo işte..

Canlarım benim tek tek pozitif haberlerinizi alıcaz işallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…