• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 9.günü kan testi 0 cıkıp sonra değişen?

• Konu Sahibi Konu Sahibi melyedes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

melyedes

Ziyaretçi
Arkadaslar merhaba.bugun transferimin 9. Gunu bana blastosist embriyo transfer edildi.bugun dayanamayip kan testi yaptirdim sonuc 0 cikti.bole olupta 12.gun degisen varmi aranizda?pek umutlu degilim ama ogrenmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende degisecegini dusunmuyorum ama acaba pozitife donen varmidir diye merak ettim

benim de 9. gün değerim 2 çıktı, yarın 12. günüm gene test yaptıracağım ama ben de umutlu değilim...

canım sonuç ne cıktı cok merak ettim aynı şeyi bende yaşamıştım ama sonuç olumsuzdu seninki ne cıktı lütfen cvp yav.ben şimdi 2 ciyi deniyorum bana dr şöyle demişti 7 gün sonra varsa belli olur demişti..mirmirmirmirmirmirmirmir:teselli:

Ben transferimini 10. günü yaptırdım kan testini. 0,1 çıktı... sonra çok az bir kanama oldu. dr umu aradım, ilaçlarını kesme dedi ve 10. gün yaptığım kan testinin hiç bir değeri olmadığını söyledi, normal test günüm 4 temmuz... umudum yok ama yaptırıcaz tabii ki o gün de. ne zormuş bu iş...

Ben 8. gün yaptırdım idrar testi negatif çıktı.Bir mucize inşallah kan testim değişir.

Back
X