Transferin 9.gunu

EbAzBa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
42
17
38
29
Merhaba arkadaşlar bana yardın edin lütfen 4 ekimde transferim gerçekleşti çok şükür 5.gun embriyosu bugün 9. Günüm test yapsam mı çok arada kaldım hafiften adet ağrım oluyo bel ağrım göğüslerin aciyo ve hafiften sertelsti üşüme terleme bunlar normal mi az önce bi ağlama krizi geçirdim ne yapacağımı şaşırdım cevap verirseniz sevinirim

Hayırlı olsun inşallah pozitiftir.
5. gün embriyosu 9. günde varsa çıkar zaten idrar testinde
Çok kasıyorsanız kendinizi evde test yapabilirsiniz.

Test yapabilirsin.

ben 4 cu gunu yapmıştım iyi dayanmissiniz hafiften cikmisti ertesi gun 35 cikti kanda. insallah pozitif sonuclanir.

Testte çıkar benim 3. Gün embriyosu 10. Gün de çıkmıştı hem idrarda hem kanda

ben 4 cu gunu yapmıştım iyi dayanmissiniz hafiften cikmisti ertesi gun 35 cikti kanda. insallah pozitif sonuclanir.
Valla çok zor dayandım bugün artık patladım Bi tuhaf oldum tek çizgiyi görecen diye korkuyorum inşAllah inşAllah çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun inşallah pozitiftir.
5. gün embriyosu 9. günde varsa çıkar zaten idrar testinde
Çok kasıyorsanız kendinizi evde test yapabilirsiniz.
Kasma mi stres mi heyecan yoksa merak mi bilmiyorum çok değişik bisy bugün çok kötü oldum hem biranonce yapmak istiyorum testi hemde yapmak istemiyorum.. Siz böyle bisy yaşadınız ki acaba?

Kasma mi stres mi heyecan yoksa merak mi bilmiyorum çok değişik bisy bugün çok kötü oldum hem biranonce yapmak istiyorum testi hemde yapmak istemiyorum.. Siz böyle bisy yaşadınız ki acaba?
Yani bunun sonucunu öyle ya da böyle öğreneceksiniz zaten
Bizler de aynı stresi sıkıntıyı yaşadık tabi ki
İsterseniz direkt kan verin veya evde idrar testi yapın.
İnşallah pozitifi görürsünüz.

Valla çok zor dayandım bugün artık patladım Bi tuhaf oldum tek çizgiyi görecen diye korkuyorum inşAllah inşAllah çok teşekkür ederim
allah mutlu sonla karşılaştırsın anlıyorum sizi.sonucunuzu paylasmayi unutmayin test gunu nezamam ?

Yani bunun sonucunu öyle ya da böyle öğreneceksiniz zaten
Bizler de aynı stresi sıkıntıyı yaşadık tabi ki
İsterseniz direkt kan verin veya evde idrar testi yapın.
İnşallah pozitifi görürsünüz.
Aynen öyle doğru diyorsunuz sizin sonuç noldu acaba? İnşAllah ya

Varsa bence çıkar 5. Gün embriyosu yarın sabahtan yaparsanız belkide çift çizgi çıkar

9.güne iyi dayanmışsınız ben 4.gününden başlamıştım
Hayırlı olsun çıkar tabi

İlk günler gayet rahattım ama bu ağrılar göğüs hassasiyeti başladığından beri içim kıpır kıpır inşAllah yaa

İlk günler gayet rahattım ama bu ağrılar göğüs hassasiyeti başladığından beri içim kıpır kıpır inşAllah yaa
Bunlar tutunma belirtileri mi yoksa transferden sonra normal olan şeyler mi bilginiz varmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…