Hayırlı olsun inşallah pozitiftir.Merhaba arkadaşlar bana yardın edin lütfen 4 ekimde transferim gerçekleşti çok şükür 5.gun embriyosu bugün 9. Günüm test yapsam mı çok arada kaldım hafiften adet ağrım oluyo bel ağrım göğüslerin aciyo ve hafiften sertelsti üşüme terleme bunlar normal mi az önce bi ağlama krizi geçirdim ne yapacağımı şaşırdım cevap verirseniz sevinirim
Test yapabilirsin.Merhaba arkadaşlar bana yardın edin lütfen 4 ekimde transferim gerçekleşti çok şükür 5.gun embriyosu bugün 9. Günüm test yapsam mı çok arada kaldım hafiften adet ağrım oluyo bel ağrım göğüslerin aciyo ve hafiften sertelsti üşüme terleme bunlar normal mi az önce bi ağlama krizi geçirdim ne yapacağımı şaşırdım cevap verirseniz sevinirim
ben 4 cu gunu yapmıştım iyi dayanmissiniz hafiften cikmisti ertesi gun 35 cikti kanda. insallah pozitif sonuclanir.Merhaba arkadaşlar bana yardın edin lütfen 4 ekimde transferim gerçekleşti çok şükür 5.gun embriyosu bugün 9. Günüm test yapsam mı çok arada kaldım hafiften adet ağrım oluyo bel ağrım göğüslerin aciyo ve hafiften sertelsti üşüme terleme bunlar normal mi az önce bi ağlama krizi geçirdim ne yapacağımı şaşırdım cevap verirseniz sevinirim
Valla çok zor dayandım bugün artık patladım Bi tuhaf oldum tek çizgiyi görecen diye korkuyorum inşAllah inşAllah çok teşekkür ederimben 4 cu gunu yapmıştım iyi dayanmissiniz hafiften cikmisti ertesi gun 35 cikti kanda. insallah pozitif sonuclanir.
Kasma mi stres mi heyecan yoksa merak mi bilmiyorum çok değişik bisy bugün çok kötü oldum hem biranonce yapmak istiyorum testi hemde yapmak istemiyorum.. Siz böyle bisy yaşadınız ki acaba?Hayırlı olsun inşallah pozitiftir.
5. gün embriyosu 9. günde varsa çıkar zaten idrar testinde
Çok kasıyorsanız kendinizi evde test yapabilirsiniz.
Yani bunun sonucunu öyle ya da böyle öğreneceksiniz zatenKasma mi stres mi heyecan yoksa merak mi bilmiyorum çok değişik bisy bugün çok kötü oldum hem biranonce yapmak istiyorum testi hemde yapmak istemiyorum.. Siz böyle bisy yaşadınız ki acaba?
allah mutlu sonla karşılaştırsın anlıyorum sizi.sonucunuzu paylasmayi unutmayinValla çok zor dayandım bugün artık patladım Bi tuhaf oldum tek çizgiyi görecen diye korkuyorum inşAllah inşAllah çok teşekkür ederim
Amin insAllah çok teşekkür ederim paylaşırım tabikideallah mutlu sonla karşılaştırsın anlıyorum sizi.sonucunuzu paylasmayi unutmayintest gunu nezamam ?
Aynen öyle doğru diyorsunuz sizin sonuç noldu acaba? İnşAllah yaYani bunun sonucunu öyle ya da böyle öğreneceksiniz zaten
Bizler de aynı stresi sıkıntıyı yaşadık tabi ki
İsterseniz direkt kan verin veya evde idrar testi yapın.
İnşallah pozitifi görürsünüz.
Varsa bence çıkar 5. Gün embriyosu yarın sabahtan yaparsanız belkide çift çizgi çıkarMerhaba arkadaşlar bana yardın edin lütfen 4 ekimde transferim gerçekleşti çok şükür 5.gun embriyosu bugün 9. Günüm test yapsam mı çok arada kaldım hafiften adet ağrım oluyo bel ağrım göğüslerin aciyo ve hafiften sertelsti üşüme terleme bunlar normal mi az önce bi ağlama krizi geçirdim ne yapacağımı şaşırdım cevap verirseniz sevinirim
İnşAllah çıkar düşünüyorum bu akşamdan yapsam ki diyeVarsa bence çıkar 5. Gün embriyosu yarın sabahtan yaparsanız belkide çift çizgi çıkar
9.güne iyi dayanmışsınız ben 4.gününden başlamıştımMerhaba arkadaşlar bana yardın edin lütfen 4 ekimde transferim gerçekleşti çok şükür 5.gun embriyosu bugün 9. Günüm test yapsam mı çok arada kaldım hafiften adet ağrım oluyo bel ağrım göğüslerin aciyo ve hafiften sertelsti üşüme terleme bunlar normal mi az önce bi ağlama krizi geçirdim ne yapacağımı şaşırdım cevap verirseniz sevinirim
Sıvı alımı olduğu için sabah yapılınca daha iyi çıkarİnşAllah çıkar düşünüyorum bu akşamdan yapsam ki diye
9.güne iyi dayanmışsınız ben 4.gününden başlamıştım
Hayırlı olsun çıkar tabi
Bunlar tutunma belirtileri mi yoksa transferden sonra normal olan şeyler mi bilginiz varmi acaba?İlk günler gayet rahattım ama bu ağrılar göğüs hassasiyeti başladığından beri içim kıpır kıpır inşAllah yaa
Çok teşekkür ederim öyle yaparım ozaman bendeSıvı alımı olduğu için sabah yapılınca daha iyi çıkar
İnşAllah çok teşekkür ederim dua edin lütfenVarsa bence çıkar 5. Gün embriyosu yarın sabahtan yaparsanız belkide çift çizgi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?