- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.067
- 133
- 30
Tabikide ederimİnşAllah çok teşekkür ederim dua edin lütfen
Bir gece daha bekleyin sabah aç karına yapın daha güzel sonuçlar alırsınız inşallahİlk günler gayet rahattım ama bu ağrılar göğüs hassasiyeti başladığından beri içim kıpır kıpır inşAllah yaa
Bende yumurta kalitesizliği var negatif oldu maalesefAynen öyle doğru diyorsunuz sizin sonuç noldu acaba? İnşAllah ya
Amin hepimizin inşallahRabbım inşAllah en kısa zamanda kucağınızi doldurur
Bence testin varsa yap çıkar benım 3. Gün embriyosu transfer den 7 gün sonra çıkmıştıMerhaba arkadaşlar bana yardın edin lütfen 4 ekimde transferim gerçekleşti çok şükür 5.gun embriyosu bugün 9. Günüm test yapsam mı çok arada kaldım hafiften adet ağrım oluyo bel ağrım göğüslerin aciyo ve hafiften sertelsti üşüme terleme bunlar normal mi az önce bi ağlama krizi geçirdim ne yapacağımı şaşırdım cevap verirseniz sevinirim
Canm bnde aynı 4ekim 5.gun embriyosu çift transfer aynı belirtiler bendede var ama benim idrar testlerin negatif geliyor hayırlısı moral bozuk bnce sen sabret yarını bekle kan da görelimMerhaba arkadaşlar bana yardın edin lütfen 4 ekimde transferim gerçekleşti çok şükür 5.gun embriyosu bugün 9. Günüm test yapsam mı çok arada kaldım hafiften adet ağrım oluyo bel ağrım göğüslerin aciyo ve hafiften sertelsti üşüme terleme bunlar normal mi az önce bi ağlama krizi geçirdim ne yapacağımı şaşırdım cevap verirseniz sevinirim
İnşAllah yarın yapicam bakalımTest yaparsanız çıkar aslında
Bozma moralini belki kan da çıkar benim test günüm normalde cumartesi günü internetten araştırdım 10.gun yapan çok oluyormuş ne bilym bugünde biraz kötü oldum sizin ilk tüp bebek mi peki?Canm bnde aynı 4ekim 5.gun embriyosu çift transfer aynı belirtiler bendede var ama benim idrar testlerin negatif geliyor hayırlısı moral bozuk bnce sen sabret yarını bekle kan da görelim
Canm 5.gun embriyoların da test günü transferden sonraki günden itibaren 10.gundur benim 3. DenemeBozma moralini belki kan da çıkar benim test günüm normalde cumartesi günü internetten araştırdım 10.gun yapan çok oluyormuş ne bilym bugünde biraz kötü oldum sizin ilk tüp bebek mi peki?
Siz testi ne zaman yaptınız peki kaçıncı gün de?Canm 5.gun embriyoların da test günü transferden sonraki günden itibaren 10.gundur benim 3. Deneme
Bugün yaptım 7. Günden beri de yapıyorum negatifSiz testi ne zaman yaptınız peki kaçıncı gün de?
Yarın nasıl olursa yapicam inşAllah bakalım hayırlısı artıkBence testin varsa yap çıkar benım 3. Gün embriyosu transfer den 7 gün sonra çıkmıştı
Hmm peki diğer tüp bebek denemelerinzde de aynı belirtiler mi yaşadınız yani bu belirtiler adet ağrılar göğüs hassasiyeti bunlar tutunma belirtileri mi?Bugün yaptım 7. Günden beri de yapıyorum negatif
Aynen canm o belirtiler kullandığımız ilaçların etkisi herkeste varHmm peki diğer tüp bebek denemelerinzde de aynı belirtiler mi yaşadınız yani bu belirtiler adet ağrılar göğüs hassasiyeti bunlar tutunma belirtileri mi?
Aynen canm o belirtiler kullandığımız ilaçların etkisi herkeste var
Ne değişik ilaçlara transferden 5 önce başladım uyku haricinde hiç Bi etkisini görmedim ufakta olsa Bi belirti arıyorum ama yok Allahim yardımcımız olsunAynen canm o belirtiler kullandığımız ilaçların etkisi herkeste var
Herkeste aynı olmuyor işte canm değişik gerçekten ama belirti arama hayırlısıNe değişik ilaçlara transferden 5 önce başladım uyku haricinde hiç Bi etkisini görmedim ufakta olsa Bi belirti arıyorum ama yok Allahim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?