- 10 Ağustos 2022
- 152
- 70
- 18
- 30
- Konu Sahibi melekhayal
-
Merhaba varsa çıkar artık ben 3.gün embriyosunu 8.gün idrarda silik görmüştüm gidip kan verincede 28 çıkmıştıKızlar merhaba. Yarın transferimin 9.günü sizce idrar testi yapsam çıkarmı? 5.gün embiriyosu 1 tane konuldu. Transferin 4 günü idrar testi yapmıştım çokk çok silik çıktı sonra dayanamadım kan testi verdim oda 0.738 çıkmıştı . Lütfen yaşadığınız şeylere göre cevaplar verin. Çok karışığım
Kanıda 8.günmü verdiniz. Peki belirtileriniz varmıydı? Benim sadece göğüslerim şişMerhaba varsa çıkar artık ben 3.gün embriyosunu 8.gün idrarda silik görmüştüm gidip kan verincede 28 çıkmıştı
Yaa ne kadar güzel. Ben dediğim gibi 4 . Gün kan tahlili verdim 0.738 çıkmıştı. Of benim olmadı galiba yaa. Korkuyorum test yapmayaBen 5.gün embriyosunun 6.günü idrar testinde pozitif gördüm.
Benimde ilki tutmamıştı. 2.de tuttu. Allah hayırlısını versin. İnşallah güzel sonuç alırsınız.Yaa ne kadar güzel. Ben dediğim gibi 4 . Gün kan tahlili verdim 0.738 çıkmıştı. Of benim olmadı galiba yaa. Korkuyorum test yapmaya
Bide o gün kan tahlili verdinizmi ?Ben 5.gün embriyosunun 6.günü idrar testinde pozitif gördüm.
Yaa ne kadar güzel benim pek umudum yok 4 gün o sonuçtan sonra9. Gün test yaptım çıkmıştı, 11. Gün kan testim 355 çıktı
Evet 8.gün verdim. Hiç belirtim yoktu regl olacak gibi hafif sancı giriyordu tek. Göğüslerim hamilelik boyunca bile acımadı benim herkeste farklı oluyor bu belirtilerKanıda 8.günmü verdiniz. Peki belirtileriniz varmıydı? Benim sadece göğüslerim şiş
Bence umutsuzluğa kapılmayın, zamanı geldiğinde kan testini yaparsınız inşallah güzel sonuç alirsinizYaa ne kadar güzel benim pek umudum yok 4 gün o sonuçtan sonra
Yok 8.gün kan verdim. 96 çıkmıştı.Bide o gün kan tahlili verdinizmi ?
Forumda çok araştırdım 5.gün embiriyosu 3 günü bile kendine belli ediyo ya da 4 . Tabi yinede Allah bilir. Birde 0.738 rakamıda çok değişik ilk defa kendimde gördümBence umutsuzluğa kapılmayın, zamanı geldiğinde kan testini yaparsınız inşallah güzel sonuç alirsiniz
İnşAllah . 2ci süreç nasıl oluyor. Ekstra bişey yaptınızmı tutması için, ya da doktorBenimde ilki tutmamıştı. 2.de tuttu. Allah hayırlısını versin. İnşallah güzel sonuç alırsınız.
Bide ilk neden tutmadığını araştırıyolarmı ?Benimde ilki tutmamıştı. 2.de tuttu. Allah hayırlısını versin. İnşallah güzel sonuç alırsınız.
Yarın sabah test yap zaten 10. Gün olmuş oluyor 5. Gün embriyo sunda 10. Gün test yapıyorlar zaten normalde umarım sonuçların seni sevindirir benim kimyasal olmuştu 8. Gün 19 çıkmıştı ve teste silktiKızlar merhaba. Yarın transferimin 9.günü sizce idrar testi yapsam çıkarmı? 5.gün embiriyosu 1 tane konuldu. Transferin 4 günü idrar testi yapmıştım çokk çok silik çıktı sonra dayanamadım kan testi verdim oda 0.738 çıkmıştı . Lütfen yaşadığınız şeylere göre cevaplar verin. Çok karışığım
Eğer tedaviye başlarken çoğu test yapıldı ise embriyo kalitesi yüzünden olmuştur gözü ile bakılıyor genetik testlerin pıhtılaşma falan normalse embriyo kalitesinden kaynaklı tutmamış olabilir benimki öyle idiBide ilk neden tutmadığını araştırıyolarmı ?
Benim doktor 12 gün dedi ama ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum. Kimyasalda kötü ama en azından bi tutunma belirtisi. Sonra ne yaptınız?Yarın sabah test yap zaten 10. Gün olmuş oluyor 5. Gün embriyo sunda 10. Gün test yapıyorlar zaten normalde umarım sonuçların seni sevindirir benim kimyasal olmuştu 8. Gün 19 çıkmıştı ve teste silkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?