Transferin 9.günü

melekhayal

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
152
70
18
30
Kızlar merhaba. Yarın transferimin 9.günü sizce idrar testi yapsam çıkarmı? 5.gün embiriyosu 1 tane konuldu. Transferin 4 günü idrar testi yapmıştım çokk çok silik çıktı sonra dayanamadım kan testi verdim oda 0.738 çıkmıştı . Lütfen yaşadığınız şeylere göre cevaplar verin. Çok karışığım

Merhaba varsa çıkar artık ben 3.gün embriyosunu 8.gün idrarda silik görmüştüm gidip kan verincede 28 çıkmıştı

Yaa ne kadar güzel. Ben dediğim gibi 4 . Gün kan tahlili verdim 0.738 çıkmıştı. Of benim olmadı galiba yaa. Korkuyorum test yapmaya
Benimde ilki tutmamıştı. 2.de tuttu. Allah hayırlısını versin. İnşallah güzel sonuç alırsınız.

Kanıda 8.günmü verdiniz. Peki belirtileriniz varmıydı? Benim sadece göğüslerim şiş
Evet 8.gün verdim. Hiç belirtim yoktu regl olacak gibi hafif sancı giriyordu tek. Göğüslerim hamilelik boyunca bile acımadı benim herkeste farklı oluyor bu belirtiler

Bence umutsuzluğa kapılmayın, zamanı geldiğinde kan testini yaparsınız inşallah güzel sonuç alirsiniz
Forumda çok araştırdım 5.gün embiriyosu 3 günü bile kendine belli ediyo ya da 4 . Tabi yinede Allah bilir. Birde 0.738 rakamıda çok değişik ilk defa kendimde gördüm

Yarın sabah test yap zaten 10. Gün olmuş oluyor 5. Gün embriyo sunda 10. Gün test yapıyorlar zaten normalde umarım sonuçların seni sevindirir benim kimyasal olmuştu 8. Gün 19 çıkmıştı ve teste silkti

Bide ilk neden tutmadığını araştırıyolarmı ?
Eğer tedaviye başlarken çoğu test yapıldı ise embriyo kalitesi yüzünden olmuştur gözü ile bakılıyor genetik testlerin pıhtılaşma falan normalse embriyo kalitesinden kaynaklı tutmamış olabilir benimki öyle idi

Yarın sabah test yap zaten 10. Gün olmuş oluyor 5. Gün embriyo sunda 10. Gün test yapıyorlar zaten normalde umarım sonuçların seni sevindirir benim kimyasal olmuştu 8. Gün 19 çıkmıştı ve teste silkti
Benim doktor 12 gün dedi ama ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum. Kimyasalda kötü ama en azından bi tutunma belirtisi. Sonra ne yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…