Transferin 9.günü

Hııım. Herşeyi yaptırdım aslında ya. Benim şuan 2+2+1 embiriyom var dondurulmuş . Hepsi 4aa 4ba . Bu konulanda 4aa zaten

Benim doktor 12 gün dedi ama ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum. Kimyasalda kötü ama en azından bi tutunma belirtisi. Sonra ne yaptınız?
Bekliyorum hala şuan para biriktiriyorum yeni bir tedavi için geçen sene Şubat ve Mayıs arasında geçirdim tedavi sürecimi , yarın yapsan da olur bana 10. Gün yap demişti

Hııım. Herşeyi yaptırdım aslında ya. Benim şuan 2+2+1 embiriyom var dondurulmuş . Hepsi 4aa 4ba . Bu konulanda 4aa zaten
Kalitesi güzel ama işte önemli olan genetiği ona da bakmak baya masraf Maalesef kötüye odaklanma ama embriyo nda varmış hem benim 2 tane vardı 2 sini de koydurmuştum diğerlerinin kalitesi de çok iyi

Bekliyorum hala şuan para biriktiriyorum yeni bir tedavi için geçen sene Şubat ve Mayıs arasında geçirdim tedavi sürecimi , yarın yapsan da olur bana 10. Gün yap demişti
Doğru demiş aslında. 10.günde negatif olan beta değeri 2 güne artıcak değilya. 9 ya da 10 gün vakti bencede. Hıım evet maddi olarak pahalı şuan bide zam geldi

Kalitesi güzel ama işte önemli olan genetiği ona da bakmak baya masraf Maalesef kötüye odaklanma ama embriyo nda varmış hem benim 2 tane vardı 2 sini de koydurmuştum diğerlerinin kalitesi de çok iyi
Valla doktor bana genetiklerine bakalım deseydi baktırırdım çünkü bu işe başlarken bu sefer olucak gözüyle bakıyorsun. Ama o genetik olayı sıkıntı inşAllah öyle bişeyim yoktur. Eğer bu tutmadıysa diğerlerini koydurucam sizin gibi gerisi Rabbime kalmış . Ne yapalım

Her doktorun un bir olmuyor istediği tektikler işte ben Kocaeli de yaptırdım özel de doktorum verdiği tahlilleri Kocaeli üniversitesi tüp Bebek bölümünde yaptırdım ordaki doktor da daha ilk denemeden ne gerek var bu testlere dedi ama işte ilk denemeden çoğu şeye bakılması daha mantıklı ya belki bir problem çıkacak ve bu etkilicek ona göre yol haritası izleriz sonuçta ama bu iş tamamen nasip işi kimisinin 3. Gün 4ba sı tutuyor kiminin 5. Gün 5aa su tutmuyor Allah ol demeden olmuyor işte ama umarım başka alternatif lere gerek kalmadan bu sabah pozitif i görürsün sonucunu bekliyorum

Forumda çok araştırdım 5.gün embiriyosu 3 günü bile kendine belli ediyo ya da 4 . Tabi yinede Allah bilir. Birde 0.738 rakamıda çok değişik ilk defa kendimde gördüm
çatlatma iğnesi olmuş muydunuz? onun etkisi geçiyor olabilir ondan çıkmıştır sonucunuz bu şekilde. her bünye farklı kiminde 4. gün bile çıkar kiminde 10. gün çıkar. burda 7. gün testte negatif görüp de 12. gün pozitif çıkan bile var stres yapmayın daha çok erken

Yaa ne kadar güzel. Ben dediğim gibi 4 . Gün kan tahlili verdim 0.738 çıkmıştı. Of benim olmadı galiba yaa. Korkuyorum test yapmaya
4. Gün kan testi yapılmaz ki drek negatif çıkar zaten 9. Gün idrar testi yapabilirsin varsa çıkar hayırlısı olsun..

Olmuştum evet eğer hamilelik varsa her bünyede farklı oluyo

Evet bu işe başlamadan önce tüp bebeğe kesin gözüyle bakıyordum ama burda okuduklarımdan sonra tüp bile kesin değil diyorum .

Bugün test yapmama gerek kalmadı. Kahverengi akıntı gelmiş

Kızlar yerleşme olsa insanda bi belirti olur bende hiç ama hiç bişey yok. Zaten 3 gün sonra test günüm hemde adet olma günüm. Ben normal hayatımdada adet olmadan 3 4 gün önce lekelenme yaşıyorum birde miğde guruldaması . Aynılarını yaşıyorum

Merhaba bnm bgun 9. Gün testte negatif çıktı doktorum 13. Günü bekle kan ver dedi
Kasıklarıma hafif agriı gelip geçiyor bnm gbi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…