Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiside pozitifti ilkinjn kalbi durdu ikinci ayaklarimda uyuyor suan cok sukur. Umarim isteyen dileyen herkese saglikla nasip olur. Bende gogus hassasiyeti vs yoktu ara ara hafif kasik agrilari vardi onu da kullandigim ignelere baglamistim yumurtaliklar fazla uyarilinca olan agrilar diyeİkiside pozitifmimaşallah
Çok fazla kasık ağrım var girip çıkıyo göğüs ağrım vardı geçti sizce nedir![]()
Merhaba benim6.gunum lekelenmem olmadı normaldir herhalde yaKızlar merhaba transferiinin 9. Gününde olanlar ne durumdasınız ağrınız var mı varsa neler
Benim kasık ağrım var dün göğsüm ağrıyordu geçti.
Lekelenmem de olmadı
Test günüm çarşamba çok sabırsıızım
NegatifMerhaba benim6.gunum lekelenmem olmadı normaldir herhalde ya
Test sonucun belli mi
Çok üzüldümNegatif![]()
Zaten pek ümitli değildi o da pek sağlıklı değil yapmayalım isterseniz dedi ben kabul ettim o kadar emek verip bekledik dedim deneyelim dedim ama nasip olmadıÇok üzüldümherhangi bir sebep söyledi mi doktorun
Rabbim tez zamanda pozitif göstermeyi nasip eder inşallah çok üzüldüm![]()
Anladım...Zaten pek ümitli değildi o da pek sağlıklı değil yapmayalım isterseniz dedi ben kabul ettim o kadar emek verip bekledik dedim deneyelim dedim ama nasip olmadı
Rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin![]()
Hepimizinkini inşallah güzel haberler alalımAnladım...
Üzülmeyin demek çok yersiz olacak ama rabbim dualarınızı kabul eder jnsallah![]()
İnşallahhhHepimizinkini inşallah güzel haberler alalım![]()