• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 9. Gününde olanlar

Bstro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2021
251
289
33
32
Kızlar merhaba transferiinin 9. Gününde olanlar ne durumdasınız ağrınız var mı varsa neler
Benim kasık ağrım var dün göğsüm ağrıyordu geçti.
Lekelenmem de olmadı

Test günüm çarşamba çok sabırsıızım

Lekelenmen olmasada olur benim iki transferimdede olmamisti lekelenme vs

İkiside pozitifmi🤲🙏🥰 maşallah
Çok fazla kasık ağrım var girip çıkıyo göğüs ağrım vardı geçti sizce nedir🥰

İkiside pozitifmi🤲🙏🥰 maşallah
Çok fazla kasık ağrım var girip çıkıyo göğüs ağrım vardı geçti sizce nedir🥰
İkiside pozitifti ilkinjn kalbi durdu ikinci ayaklarimda uyuyor suan cok sukur. Umarim isteyen dileyen herkese saglikla nasip olur. Bende gogus hassasiyeti vs yoktu ara ara hafif kasik agrilari vardi onu da kullandigim ignelere baglamistim yumurtaliklar fazla uyarilinca olan agrilar diye

Oyyy oyyy maşallah rabbim nazarlardan korusun inşallah 🥰 bizlere dua edin lütfen 🥰🤲🤲

Kızlar merhaba transferiinin 9. Gününde olanlar ne durumdasınız ağrınız var mı varsa neler
Benim kasık ağrım var dün göğsüm ağrıyordu geçti.
Lekelenmem de olmadı

Test günüm çarşamba çok sabırsıızım
Merhaba benim6.gunum lekelenmem olmadı normaldir herhalde ya
Test sonucun belli mi

Çok üzüldüm:KK43: herhangi bir sebep söyledi mi doktorun
Rabbim tez zamanda pozitif göstermeyi nasip eder inşallah çok üzüldüm :KK43:😞
Zaten pek ümitli değildi o da pek sağlıklı değil yapmayalım isterseniz dedi ben kabul ettim o kadar emek verip bekledik dedim deneyelim dedim ama nasip olmadı
Rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin 🤲🤲

Zaten pek ümitli değildi o da pek sağlıklı değil yapmayalım isterseniz dedi ben kabul ettim o kadar emek verip bekledik dedim deneyelim dedim ama nasip olmadı
Rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin 🤲🤲
Anladım...
Üzülmeyin demek çok yersiz olacak ama rabbim dualarınızı kabul eder jnsallah :(😞

Back
X