Transferin kaçıncı günü kese ve kalp atısını duydunuz?

Kızlar merhaba siz daha tecrübelisiniz bişey sorucam benim daha Trasferimln 5. Günü ama adet ağrılarım var normal mi acaba
8 haftalık hamileyim transferden 1 hafta sonra şiddetli adet sancısı gbi sancılarım başlamıştı hatta tutmadı adet olcak demiştim çok şükür pozitif oldu hala ara ara oluyor

Transferin 24.günü kese, 30.günü kalp atışı. Çok şükür.

kizlar ben transferin 9. ve 11. gunu kan testi yaptirdim sonuc olumlu ilerledi. daha 1 hafta oldu ogreneli.henuz doktora gitmedim haftaya gidicem kese gormek için. hafif adet sancilarim oluyor birde crinone jel kullanıyorum o kahverengi olarak geri geliyor iki saat sonra falan. normalmidir?

Tr
dört defa oldu. İlki transferden üç saat sonra. Diğeri de transferin 4.5. 6. Günleri. Turuncu Peçeteye silince sadece geliyordu.
Transferin aksaminda kan geldi. Transferi yaptiklarinda igneyle kanatmislardir diye dusundum.
Ikinci gun iki defa gordum acik kahverengi silikce. Ben ped koymustum.
Afedersin ped koymasam renkli kulodumda farkedemezdim mesela..
Silince peceteye bisey gelmedi. Tutunma olabilirmiii sence

Ben transfer olunca bebeklerimin rahim duvarına girdiklerini gördüm canım o kanı ilk gün görür görmez içime bu sefer olduğu hissi düştü. İlk iki tedavide rahim boşluğuna attılar öyle gerisi yoktu bu sefer duvara girdiklerini gördüm. Transfer yaptıkları alet kanatacak bir şey değil canım. Doktorum iki gün içinde oluyur her şey dedi. Ve senin o süreçte gelmiş. 4. Gün tamamen yerleşme işlemi bitiyor dondurulmuş transfer de. İnşallah yerleşme işaretidir. Kaçıncı günün bugün

Transfer gununu saymasam 3ncu gunum

Ben ultrasondan bisey anlamadim ama gecenki transferde kasap gibi 2 sn yede yaptilar kalk hadi dendi.
Bu sefer baya ayarlamaya calistilar...
Cok kotu zamandayiz hersey para
Insaallah tutunmustur cok sagol

İnşallah bu kanamalar benimkiler gibi tutunmaya işaret olur sonucunu haber ver çok dua edeceğim. Çok zor yaşayan bilir. Maddi manevi yıpratıyor. Üçüncü tedavimde pozitif oldu. Çok şükür rabbime
Allah razi olsun. Rabbim yavrularini kucaginda gostersin.
Konuyla ilgili birsey daha canimi sıkıyo progestan fitil. Vajinanin alt kismindan sokunca dumduz gidiyo. Vajinanin Uste sokunca sanki duz gitmiyo. Arada rahim mi ne var. Hep aklima takiliyo nerden sokmak daha iyidir diye

Sırt üstü yat canım düz sok o zıkkımdan gebeliğin 10. Haftası kurtuldum artık gitmiyordu tortu lar bilye büyüklüğüne gelip düşüyordu. Ama bende de senin gibi bazı yerden sokunca gitmiyordu. En son sırt üstü yatıp denedim öyle daha kolay gitti Allah razı olsun

Her turlu sokuyorum . Masaallah içi baya buyuk bende girecem nerdeyse
Ama psikolojik olarak usten sokunca asagya ulasmiyor, ve altan sokunca uste ulasmiyor gibi.. kendimce acaba en iyi sokma nerden oluyor diye dusundum

5+3 karından keseyi gördük içinde bebek de görünüyor dedi çok hafiften kalp atışlarını bile duyduk çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…