• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin kaçıncı günü kese ve kalp atısını duydunuz?

Transferden sonra hiç belirtiniz olmadımı?
Benim hiç belirtim olmadı bu hamileliğimde. Ama transferden sonra 4. Günde silik ikinci çizgiyi görmüştüm. Şuan 7. Haftamdayim hiç bir belirtim yok hala. İlginç geliyor bana da. İnsan kendini hamile gibi hissedemiyor.

Benim hiç belirtim olmadı bu hamileliğimde. Ama transferden sonra 4. Günde silik ikinci çizgiyi görmüştüm. Şuan 7. Haftamdayim hiç bir belirtim yok hala. İlginç geliyor bana da. İnsan kendini hamile gibi hissedemiyor.
Maşallah canım 4. Gün bende negatif çıktı sende pozitif olmuş. Üstelik benim ikiz 11. Gün 997 olmasına rağmen. Demekki tamamen bünye ile alakalı. Sen kaç değerle öğrendin. Bende 5+4 üm bende arada acaba oradalar mı diyorum kafayı yemeden kalp atışını duysam bi 🙃🙃

Korkuyorum bizimki öyle hop diye olmadı ki çok uğraş veriyoruz bu zorlu yolda kanama yazılarını okuyorum ödüm kopuyor. Daha sık tuvalet gider oldum. Doktorlar bile bizi zor anlar 🙈🙊😂
aynen öyle biz malesef zorlu başlayanlardanız 10 yıl bekledim düşükler negatifler derken çok yorulmuşken tüp bebek sayesinde zorlu yollardan geldi mucizelerim çok şükür şanslıyım ki doktorumda benimle aynı şeyleri yaşamış ve çok destek oluyor bana çok şükür kanamam kesldi inşallah bi daha ki randevuda kanama alanı da kaybolur artık huzurlu ve mutlu bir hamilelik geçirmek istiyorum herkes içinde duam bu yönde

Transferden sonra hiç belirtiniz olmadımı?
benim transferin 8. günü ciddi kasık ağrılarım başladı hatta çok korktum adet oluyorum tutmadı dye ama çok şükür pozitif oldu 7. hafta olucaz aynı ağrılar hala devam ediyor ama hiç belirti yaşamadan pozitifi de gören var bu tamamen vucuda özel galiba

aynen öyle biz malesef zorlu başlayanlardanız 10 yıl bekledim düşükler negatifler derken çok yorulmuşken tüp bebek sayesinde zorlu yollardan geldi mucizelerim çok şükür şanslıyım ki doktorumda benimle aynı şeyleri yaşamış ve çok destek oluyor bana çok şükür kanamam kesldi inşallah bi daha ki randevuda kanama alanı da kaybolur artık huzurlu ve mutlu bir hamilelik geçirmek istiyorum herkes içinde duam bu yönde
Bu sefer inşallah sağlıklı bir doğumla bu zorlu yılları geride bırakırsın canım 🙏 😘 3 yıl 3 aylık evliyim 2 yıldır tedavi görüyordum şu an senin süreni duyunca Allah dağına göre kar verir derler ya inşallah bundan sonra hepimiz için güzel hayırlı olur 🙏

Bu sefer inşallah sağlıklı bir doğumla bu zorlu yılları geride bırakırsın canım 🙏 😘 3 yıl 3 aylık evliyim 2 yıldır tedavi görüyordum şu an senin süreni duyunca Allah dağına göre kar verir derler ya inşallah bundan sonra hepimiz için güzel hayırlı olur 🙏
Hepimiz için aminn inşallah canım 🙏

Aynı durum bizde de vardı her 10 15 günde bir giderdik 🤗 tatlı ilkler bunlar.. Herşey gönlünce olsun cnm.
Ben yarın yine kan verecem. Cumartesi de kese için çağırdı ama eşim ilaçlar bitince gidelim diyor bende tamam dedim, birbirimize baktık bu ne rahatlık gibisinden 🤷‍♀️😅 hem kese hem Kalp bir arada çıksın düşüncesi var. Bakalım 🙂
Ben de haftaya salı gideceğim kese icin galiba :) hemsire hn aradi randevu tarihi verdi bakali nasil ge cecek🌱

Ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar dün akşam kanamam geldi ve hastaneye gittik bir gece yatış verdi doktor Sabah geldi beni muayene 3 kese ve kalp atışı gördü ikizlerim olduğunu öğrenmiştik zaten cumartesi günü kalp atışlarını görmüştük ama bir kanama alanı da vardı kese şeklinde megersem o kanama alanı 3 bebekmis şimdi ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum hem tüp bebek doktorum hem de takip eden doktorun bir tanesinin belli bir haftaya geldiğinde sonlandırılmasını daha doğru olduğunu düşünüyor üçünü birden taşımanın sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmenin ve hamileliğin çok riskli olduğunu söylüyorlar dün akşam kanamaya üzülürken sabah bunu öğreniyorum artık ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi şaşırdım sadece Rabbime sığınıyorum neyse bizim için doğru olan o yolu bize göstersin sizlerden de dua istiyorum ne olur duanıza talibim

Ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar dün akşam kanamam geldi ve hastaneye gittik bir gece yatış verdi doktor Sabah geldi beni muayene 3 kese ve kalp atışı gördü ikizlerim olduğunu öğrenmiştik zaten cumartesi günü kalp atışlarını görmüştük ama bir kanama alanı da vardı kese şeklinde megersem o kanama alanı 3 bebekmis şimdi ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum hem tüp bebek doktorum hem de takip eden doktorun bir tanesinin belli bir haftaya geldiğinde sonlandırılmasını daha doğru olduğunu düşünüyor üçünü birden taşımanın sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmenin ve hamileliğin çok riskli olduğunu söylüyorlar dün akşam kanamaya üzülürken sabah bunu öğreniyorum artık ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi şaşırdım sadece Rabbime sığınıyorum neyse bizim için doğru olan o yolu bize göstersin sizlerden de dua istiyorum ne olur duanıza talibim

Hakkında hayırlısı olsun inşallah, neye karar verirsen sonu sağlık olsun dilerim. 🖤

Allah yardımcın olsun canım herşey de vardır bir hayır dualarımdasın 🤲🏻

Kızlar merhaba siz daha tecrübelisiniz bişey sorucam benim daha Trasferimln 5. Günü ama adet ağrılarım var normal mi acaba

Maşallah rabbim hakkında hayırlısını versin. Peki nasıl 3 oldu 3 embriyo mu yoksa bir yumurtadan çift mi oldu?

Back
X