• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin kaçıncı günü kese ve kalp atısını duydunuz?

4
Kuzum vajinal jel kullaniyor musun? O çok yapıyor diye biliyorum bir kaç kez benim başıma da geldi ama.onemsemedim açıkçası
Yok canım kullanmıyorum jel progestan hem iğne hem hap kullanıyorum
4
Kuzum vajinal jel kullaniyor musun? O çok yapıyor diye biliyorum bir kaç kez benim başıma da geldi ama.onemsemedim açıkçası
Yok canım jel kullanmıyorum progestan iğne kullanıyordum bu durumdan sonra hap da ilave etti doktor o günden sonra çok gelmedi sildikce sarı açık kahverengi geliyor bazen doktor muayene de sıkıntı.gormedi bebekler büyümeye devam.etmisler benim ikiz belki ondan oluyordur inşallah cumartesi kalp atışlarını bir gorseydik rahatliycam ben daha önce bu şekilde 3 düşük yaptım gerçi onlar bu kadar ilerlememisti şuan 6+2 olduk çok şükür

Ben fitil kullanıyorum bana da iğne vermediler canım. Kahverengiydi ertesi gün gectı cok sukur
Anladım canım gerçi vardır bir bildikleri ☺️ benim de kahverengi arada jelle birlikte geliyor bakalım hayırlısı ile atlatsak

Yok canım kullanmıyorum jel progestan hem iğne hem hap kullanıyorum

Yok canım jel kullanmıyorum progestan iğne kullanıyordum bu durumdan sonra hap da ilave etti doktor o günden sonra çok gelmedi sildikce sarı açık kahverengi geliyor bazen doktor muayene de sıkıntı.gormedi bebekler büyümeye devam.etmisler benim ikiz belki ondan oluyordur inşallah cumartesi kalp atışlarını bir gorseydik rahatliycam ben daha önce bu şekilde 3 düşük yaptım gerçi onlar bu kadar ilerlememisti şuan 6+2 olduk çok şükür
Rabbim bu bebislerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum ☺️ ay ne tatlı ikizler ben de iki tane transfer oldum ama bir tanesi tuttu şükür. Rabbim senin ikizleri sana bağışlasın ☺️

Estagfurullah canım. İlki 5 ikinci 8. Haftadaydı. Onlara kendiliğimden hamile kaldım canım bu tüp bebek ve mikroçip yapıldı kalbim rahat cok sukur biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi 🙏🏻 Diğerlerinde sigara kullanıyordum maalesef 😔 3 aydır bıraktım onunda faydası olur inşallah
Bence büyük faydası olur kuzum Rabbim bebisini sana bağışlasın. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ☺️

Rabbim bu bebislerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum ☺ ay ne tatlı ikizler ben de iki tane transfer oldum ama bir tanesi tuttu şükür. Rabbim senin ikizleri sana bağışlasın ☺
Aminnn canım Aminn insallah Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı olsun da bir iki hiç farketmez ikiz olunca biraz da korkmuyor değilim açıkçası herkes çok riskli zor diyor korkusuz tehlikesiz mutlu bir hamilelik dönemi yaşamayı nasip etsin Allahım hepimize insallah

Keseyi gördüm çok şükür 15 mmcik. On gün sonra inşallah bebeği de görürsem birazcık daha rahat nefes alıcam
Benim minikler iki tane olunca daha küçükler ☹️ daha çok yiyesim geliyor 😂😂rabbim doğduklarını göstersin. Kaç günlüksün dedi doktor. 5+3 diye gittim 4+6 ya geri döndüm 😂

İnsan paranoyak gibi bişey oluyo ya çok istediğimizden mi bilmem ilk gebe miyim diyodum gebe çıktım sonra kese var mı dış gebelik mi diyodum keseyi gördüm şimdi de içinde bebek var mı ki iyi mi diye takmaya başladım :)

İnsan paranoyak gibi bişey oluyo ya çok istediğimizden mi bilmem ilk gebe miyim diyodum gebe çıktım sonra kese var mı dış gebelik mi diyodum keseyi gördüm şimdi de içinde bebek var mı ki iyi mi diye takmaya başladım :)
Hep bi endişe hep bekleme 🤷🏼‍♀️ Keseyi görmüşsün sukur geriside sağlıkla gelır ınsallah canım

Transfer tarihin önemli dedi bana ama 5 bitmiş dedi aynı yani sat de uyumlu olmuş oluyo
23 Ekim de transfer oldum. Sat 5 Ekim. Benim doktorda transfer e göre hesap yaptı. Onu sordu mesela sat ı sormadı. Ben ilk transfer e göre hesapladım doktorla aynı sat ile üç gün fark etti. Bende bugün tam 5 i bitirdim. 5+0 ız. Kalp için ne zaman gideceksin.

23 Ekim de transfer oldum. Sat 5 Ekim. Benim doktorda transfer e göre hesap yaptı. Onu sordu mesela sat ı sormadı. Ben ilk transfer e göre hesapladım doktorla aynı sat ile üç gün fark etti. Bende bugün tam 5 i bitirdim. 5+0 ız. Kalp için ne zaman gideceksin.
Aynen benim sat 8 ekim ona göre 5+1 im o da transfer önemli dedi 5bitmiş dedi keseyi görünce de . 22sinde gidecek gibiyim kalp için de

Aynen benim sat 8 ekim ona göre 5+1 im o da transfer önemli dedi 5bitmiş dedi keseyi görünce de . 22sinde gidecek gibiyim kalp için de
Kafa kafaya gidiyoruz canım :)) 22 Kasım benim de randevu günüm. İkiz oldukları için on gün sonra gel dedi. İkiz olsun diye çok istiyordum şimdi biraz endişe oldu. Her şey ikiye bölünüyor. Mesela çapları biri 9 mm biri 10.6 mm. İnşallah 40. Haftayı görürüz 🙏 daha kalp duymadan o kadar çok şeyi düşünüyorum ki 😂

Benim sat a göre de transfer e görede eksik oluyor 😂 benim hayırlısı ile kalp atışını duyup tüp bebek doktorundan normal kadın doğum doktoruna transfer olmam şart adam çok yoğun soruda soramıyorum.🙂 Hayırlısı ile 22 Kasım olsunda 🤷

Herkes coraspin kullaniyor mu acaba
Ben kullanıyordum ama dr a hafif pembe kahve karışık akıntı geldigini söyleyince keselim dedi
Bi sıkıntı olmaz dimi ya o_O

Back
X