• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin kaçıncı günü kese ve kalp atısını duydunuz?

Herkes coraspin kullaniyor mu acaba
Ben kullanıyordum ama dr a hafif pembe kahve karışık akıntı geldigini söyleyince keselim dedi
Bi sıkıntı olmaz dimi ya o_O
Ben kullanıyorum hemde 6 aydır. Folik asiti de aspirini de birlikte başladım.

Herkes coraspin kullaniyor mu acaba
Ben kullanıyordum ama dr a hafif pembe kahve karışık akıntı geldigini söyleyince keselim dedi
Bi sıkıntı olmaz dimi ya o_O
Ben kullanmıyorum daha ama önceki gebeliğimde aldım lekelenmen oldu mu bırak demişti bana da

Kafa kafaya gidiyoruz canım :)) 22 Kasım benim de randevu günüm. İkiz oldukları için on gün sonra gel dedi. İkiz olsun diye çok istiyordum şimdi biraz endişe oldu. Her şey ikiye bölünüyor. Mesela çapları biri 9 mm biri 10.6 mm. İnşallah 40. Haftayı görürüz 🙏 daha kalp duymadan o kadar çok şeyi düşünüyorum ki 😂
Kafa kafaya değiliz sen 2-1 öndesin bebeklerde :)

Merhaba...ben transferden sonraki 20.. gunde bugun gordum keseyi cok skur... ama 2 embrio koymustuk, malsef tek.kese gorduk...kalp atisi icin 1 hafta sonraya randevu verdi doktor
bende 20. Gün görmüştüm benimde tek kese görüldü sağlıkla dogsunlarda bir iki farketmez hayırlı olsun bu arada

5.gun embriyosu muydu peki. Benim 3.gun embriyosu 2 tane konuldu 85.81 cıktı 12.gün-de. Sanırım benimki de tek
Benm de 3. Gub embriyosuydu ve 2 tane koymustuk... bence de sizinki de tek gibi... tek.keseyi gorunce cok degisik bi ruh hali oldu... ikizlere cok heveslenmistik, uzulduk o yuzden baya.. ama diger taraftan hic cocugumuz olmazken artik cocugumuz oluyo diye de sevindik...olee karisik durumlar😊

A
Benm de 3. Gub embriyosuydu ve 2 tane koymustuk... bence de sizinki de tek gibi... tek.keseyi gorunce cok degisik bi ruh hali oldu... ikizlere cok heveslenmistik, uzulduk o yuzden baya.. ama diger taraftan hic cocugumuz olmazken artik cocugumuz oluyo diye de sevindik...olee karisik durumlar😊
Ben iki tanede hiç ısrar etmedim 5 yumurtam dollenince dr da tanidikdi 2 tane koyalım dedi bende olur dedim. Hayırlısı sağlıklı olsun da 1 ya da 2 farketmez

Karından bakıyor doktorum hep canım 🤗 sen duymamış mıydın kalp atışını?
Duydum ama daha önce ilk baktıklarında kalp atışı var demişlerdi ben güvenemediğim için başka bir klinikte tekrar baktırmıştım ve yok dendi. Ondan sonra 4 kere tekrar bakıldı ve yok dendi.
İlk ultrasonu mecburen tüp bebek yaptırdığım klinikte baktırıyorum ama oradaki ultrasona bakana pek güvenmiyorum, hatta başka birine baktırdım ama yine de emin olamıyorum.
Bu 2.transferde daha temkinli ilerliyorum.

Duydum ama daha önce ilk baktıklarında kalp atışı var demişlerdi ben güvenemediğim için başka bir klinikte tekrar baktırmıştım ve yok dendi. Ondan sonra 4 kere tekrar bakıldı ve yok dendi.
İlk ultrasonu mecburen tüp bebek yaptırdığım klinikte baktırıyorum ama oradaki ultrasona bakana pek güvenmiyorum, hatta başka birine baktırdım ama yine de emin olamıyorum.
Bu 2.transferde daha temkinli ilerliyorum.
Ah ahh o endişe hep var canım imkanın varsa git baktır tabi ben calısıyorum cok sık ızın alamıyorum.
Doktordan cıkıyorum eve gelıyorum acaba bişey mi oldu diye düşünmekten mahvoluyorum 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Bende yarin gideceğim kese gormek icin sata gore 4+5 oluyor
Drum çağırdığına gore bi bildigi vardir heralde bana erken gibi geldi ama o_O Transeferjn de 18. Günü oluyor

Merhabalar 😊 3. Gün embriyo transferim oldu bugün 10. günüm. Bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce inanmalı mıyım?

Back
X