• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin kaçıncı günü kese ve kalp atısını duydunuz?

Bende yarin gideceğim kese gormek icin sata gore 4+5 oluyor
Drum çağırdığına gore bi bildigi vardir heralde bana erken gibi geldi ama o_O Transeferjn de 18. Günü oluyor
Hemen hemen o civarlarda görünüyor canım.
Doktordan cıkınca haber ver

Sağol sorduğun için canım 😘 kalp atışı, herşeyi normal dedi doktor. Şu an 1 cm, seninki ne kadar ? Aralığın 12 sine verdi bir sonraki randevuyu. Senin bir sonraki randevun ne zaman ?
Cok sevındım senin adına canım rahat bi nefes al artık ben 6+1 ken gitmiştim cok küçüktü daha 2 hafta sonra gel dedi doktorum kasımın 28 filan işte
Sen kac haftalıksın suan

Cok sevındım senin adına canım rahat bi nefes al artık ben 6+1 ken gitmiştim cok küçüktü daha 2 hafta sonra gel dedi doktorum kasımın 28 filan işte
Sen kac haftalıksın suan
Ultrasona göre 6-7 haftalık. Son adet tarihine göre 6+6 bugün.

Merhaba şuan hamile olanlarn transfer sonrası belirtileri neydi? Bende 11 kasımda 2. Transferimi oldm devamlı forumları okuyup kendimde belirti arıyorum beklemek çok zor:(

Ben geldim kızlar bebeklerimin kalp atışlarını duyduk çok şükür Rabbime lekelenmem vardı bir haftadır doktor rahimde bir kanama alanı gördü çok şükür aktif bir kanamam yok açık kahverengi lekelenmem var İnsallah bu durumuda bebeklerime zarar vermeden atlatabilirim dualarınıza talibim 🙏
Kalbini ferah tut inşallah geçer o kanama alanı da canım

Daha kalp atışını duymaya 10 gün var ve zaman geçmek bilmiyor. Zaten hiç belirtim de yok, göğüslerim falan bomboş hiç ağrı sızı yok, inşallah hersey yolundadır. Stres yapmiyim dusunmiyim diyorum ama elimde değil ya doğuma kadar bu endişeler devam edecek sanırım.

Daha kalp atışını duymaya 10 gün var ve zaman geçmek bilmiyor. Zaten hiç belirtim de yok, göğüslerim falan bomboş hiç ağrı sızı yok, inşallah hersey yolundadır. Stres yapmiyim dusunmiyim diyorum ama elimde değil ya doğuma kadar bu endişeler devam edecek sanırım.
Transferden sonra hiç belirtiniz olmadımı?

Ben geldim kızlar bebeklerimin kalp atışlarını duyduk çok şükür Rabbime lekelenmem vardı bir haftadır doktor rahimde bir kanama alanı gördü çok şükür aktif bir kanamam yok açık kahverengi lekelenmem var İnsallah bu durumuda bebeklerime zarar vermeden atlatabilirim dualarınıza talibim 🙏
Cuma da biz duyacağız gerçekten geçmek bilmiyor. Kalpten sonra üç hafta sonraya artık kontrol verilirmiş eşimle bir hafta on gün beklemeye dayanamıyoruz. Üç hafta çok uzun 😂iki doktor a giderim diyorum eşim gülüyor.

Cuma da biz duyacağız gerçekten geçmek bilmiyor. Kalpten sonra üç hafta sonraya artık kontrol verilirmiş eşimle bir hafta on gün beklemeye dayanamıyoruz. Üç hafta çok uzun 😂iki doktor a giderim diyorum eşim gülüyor.

Aynı durum bizde de vardı her 10 15 günde bir giderdik 🤗 tatlı ilkler bunlar.. Herşey gönlünce olsun cnm.
Ben yarın yine kan verecem. Cumartesi de kese için çağırdı ama eşim ilaçlar bitince gidelim diyor bende tamam dedim, birbirimize baktık bu ne rahatlık gibisinden 🤷‍♀️😅 hem kese hem Kalp bir arada çıksın düşüncesi var. Bakalım 🙂

Aynı durum bizde de vardı her 10 15 günde bir giderdik 🤗 tatlı ilkler bunlar.. Herşey gönlünce olsun cnm.
Ben yarın yine kan verecem. Cumartesi de kese için çağırdı ama eşim ilaçlar bitince gidelim diyor bende tamam dedim, birbirimize baktık bu ne rahatlık gibisinden 🤷‍♀️😅 hem kese hem Kalp bir arada çıksın düşüncesi var. Bakalım 🙂
Üç yılı aşkındır bekleyince herhalde böyle olduk 😂🤷senin rabbim bağışlasın bir tane oğlun olunca artık daha sağ duyulu bilinçli bir hamilelik yaşarsın. İkisini birden duyarsın belki daha az stres olur 🙂🙏🙏

Ben tam 14 gün bekledim 24 tane dogurdum heralde meraktan sabırsızlıktan 🤣🤣🤣 eve gelince diğer randevu gününü saymaya başlıyorum hemen

Ben tam 14 gün bekledim 24 tane dogurdum heralde meraktan sabırsızlıktan 🤣🤣🤣 eve gelince diğer randevu gününü saymaya başlıyorum hemen
Korkuyorum bizimki öyle hop diye olmadı ki çok uğraş veriyoruz bu zorlu yolda kanama yazılarını okuyorum ödüm kopuyor. Daha sık tuvalet gider oldum. Doktorlar bile bizi zor anlar 🙈🙊😂

Back
X