Transferin kaçıncı günü kese ve kalp atısını duydunuz?

Ben bu Çarşamba için randevu aldım. Senin son reglin ne zamandı ? Benim 28 Eylül belki kalp atışı da görülür bende 🤔
Perşembe sonucunu burada yazarsan sevinirim.
1 ekim benimde canım yazarım tabiii sende yaz 2 günün kaldı inşalllah kalp atısını da duyarsın 🙏🏻🤗

Bloss Bloss belirtin var mı hiç canım?
Adetin kacıncı günü transfer olmustun bu arada
İlk zamanlar bel ağrım çok fazla oldu, şu an azaldı arada belim ağrıyor. Bazen kasığımda ağrı oluyor. Tek değişmeyen her gün midem bulanıyor.
28 Eylül regl oldum ve 12 Ekim'de transfer ( 5 günlük embriyo) gerçekleşti.
Sende herhangi bir belirti var mı ?

Senin kacinci gunun canim en son kac cikti degerin :cool:
11. günümde dün sadece verdim canım doktorum yarın tekrardan istedi 997 çıktı. Değerin yüksek ama biz ikinci tahlili yine de görmek istiyoruz dedi. Yarında inşallah güzel artarsa kese tarihimi verecekler 🙏🙏🙏

5 ekimde benim son adetim 5+0 mı oluyoruz yani yarin ay bu nasıl bir hesap arkadaş 😂

İlk zamanlar bel ağrım çok fazla oldu, şu an azaldı arada belim ağrıyor. Bazen kasığımda ağrı oluyor. Tek değişmeyen her gün midem bulanıyor.
28 Eylül regl oldum ve 12 Ekim'de transfer ( 5 günlük embriyo) gerçekleşti.
Sende herhangi bir belirti var mı ?
Dediğin gibi ilk zaman bel agrısı coktu suan o kadar yok. Göguslerim agrıyor ara ara da kasık agrım oluyor. Senin bulantıların erken baslamıs baya ya 🤷🏼‍♀️ Benimde 17 ekim transfer 5 gün var aramızda 😊

Dediğin gibi ilk zaman bel agrısı coktu suan o kadar yok. Göguslerim agrıyor ara ara da kasık agrım oluyor. Senin bulantıların erken baslamıs baya ya 🤷🏼‍♀️ Benimde 17 ekim transfer 5 gün var aramızda 😊
Hamilelik takibi için kullandığın bir uygulama var mı ?

11. günümde dün sadece verdim canım doktorum yarın tekrardan istedi 997 çıktı. Değerin yüksek ama biz ikinci tahlili yine de görmek istiyoruz dedi. Yarında inşallah güzel artarsa kese tarihimi verecekler 🙏🙏🙏
Yarin guzel artarsa bence cuma gozukur canim kese :cool:

Back
X