• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin kaçıncı günü kese ve kalp atısını duydunuz?

Tortu değil turuncu olması farklı olandı. İlk iki tedavim de Tortunun kendisi geliyordu peynir gibi. Bu sefer turuncu renkli geliyordu büyük ihtimalle Minnaklarimın tutunma kanamasıydı.
Sonraki günler tortu devam etti mi peki. Turuncu olmasada beyaz bi şekilde.

Normal de bakmıyorum vajinal hele tüp bebekte hiç bakmam dedi. Ben ısrar ettim bakalım diye bi zararı yok ama bişey olacagı olur bahanesi o olmasın kıymetli bebek bunlar dedi bakmadı canım
sorma yaa ben pazartesi günü çok stres oldum bu yüzen celal bayarda alttan baktılar bide zor gördüler keseyi umutsuz konuştu beni sinir etti moralim alt üst oldu bizde ordan çıktık yasemin hanıma gittik karından baktı 2 keseyi gördü vajinal yapmam karından göremezsek öyle dedi çok haklı söylemiş dr un üzrine titriyoruz zaten bişey olursa onun pişmanliğini çekmek zor Allah korusun

Amin cok saol canım 🙏🏻 Estrofem progesteron fitil folik asit aspirin kullanıyorum canım
[/QUOTb
benim ılaçlar baya fazla canım seninkine göre kortizon hapı var prednol estrofemi 3 defa kullanıyorum günde diofol progestan iğne günde 2 ampul tek seferde bide pıhtılaşma var bende ecopirinle enox kullanıyorum göbekten benim 4, denemem bu hep düşük olduğu için ilaçları uzun bi süre kullanıcakmışız

Güzel haberlerle geldim çok şükür canım. Tek kese gördük içinde bebekte oluşmaya baslamıs. Karından baktı doktor vajinal baksak belki kalp atısını da görürdük dedi ama bakmadı haftaya cagırdı. Darısı bekleyenlerin basına inşallah
Cokk sevindim canim gozun aydin :-) suan kac kacsin

sorma yaa ben pazartesi günü çok stres oldum bu yüzen celal bayarda alttan baktılar bide zor gördüler keseyi umutsuz konuştu beni sinir etti moralim alt üst oldu bizde ordan çıktık yasemin hanıma gittik karından baktı 2 keseyi gördü vajinal yapmam karından göremezsek öyle dedi çok haklı söylemiş dr un üzrine titriyoruz zaten bişey olursa onun pişmanliğini çekmek zor Allah korusun
Aynen canım cok haklısın

Canlar biraz moralim düzeldi 2 gün önce 421 di değerim bugün 985olmuş çok şükür. 2 hafta sonra ultrasona gircem artık inŞallah

Kızlar keseyi transferin kaçıncı gününde gördünüz. Beni 20. Gün çağırdı doktor.

ben 17 gün gördüm karından ultrasonla canım ama bu tamamen bhcg değerine bağlı benim ikiz olduğu için değerlerim yüksekti doktorum sonuçtan 5 gün sonra görebilrsin demişti
Ben 13. Gün baktırdım canım benim de değerim yüksekti tek ise keseyi görürüz dedi. Göremedi çift diyor doktorum büyük ihtimalle. 1 hafta sonra gel görelim dedi. Korkuyorum 13. Gün çok erken biliyorum görememesi normal ama şeytan içine kurt düşürüyor.

Ben 13. Gün baktırdım canım benim de değerim yüksekti tek ise keseyi görürüz dedi. Göremedi çift diyor doktorum büyük ihtimalle. 1 hafta sonra gel görelim dedi. Korkuyorum 13. Gün çok erken biliyorum görememesi normal ama şeytan içine kurt düşürüyor.
13. gün değerin kaçtı canım benim 800 dü çrşamda almıştım sonucumu doktorum pazartesi görürsün dedi ve dediği gbi pazartesi karından 2 kese gördük o günde değerim 15binlerdeydi hiç korkma Allahın izniyle görürsün 13. gün görmek imkansız zaten

13. gün değerin kaçtı canım benim 800 dü çrşamda almıştım sonucumu doktorum pazartesi görürsün dedi ve dediği gbi pazartesi karından 2 kese gördük o günde değerim 15binlerdeydi hiç korkma Allahın izniyle görürsün 13. gün görmek imkansız zaten
2090 dı canım inşallah salı günü bende göreceğim 🙏

Back
X