7.haftada düşükle sonuclandı.Canım ilk denemem eylül ekim topigiydi:) sen hamile kalmıştım kaç haftalık oldun senin kaçıncı gün embriyosuydu bide kaç tane transfer edildi canm
Evet canım ilk şimdi napmayi dusunuyosun dondurulmuş varmi7.haftada düşükle sonuclandı.
5.gun embrıyosu 1 tane transfer edılmıstı.
İlk denememı ??
5.gun blastokıst 5 embrıyo var ama iyice arastırmadan acelecı davranmayacagım.Evet canım ilk şimdi napmayi dusunuyosun dondurulmuş varmi
merhaba canım hangi şehirdeki memorial de yaptırdın5.gun blastokıst 5 embrıyo var ama iyice arastırmadan acelecı davranmayacagım.
İstanbul atasehır..merhaba canım hangi şehirdeki memorial de yaptırdın
neyi araştıracaksın
İmş netleştirirsiniz , ben de düşük yaptım hemen testleri yaptırdım az bişey kan pıhtılaşması çıktı ama Bi buçuk yoldur tekrar gebelik olmadı , geçen hafta hsg çektirdim rahim üstten basık Mış , ben acaba kürtajdan kaynaklı yapışıklık mı var derken ... ameliyat dedi Bi kaç Dr , bakalım bu ay da deneyelim dedik..İstanbul atasehır..
İlk düşük normal deseler de ben aynı acıyı yasamak istemıyorum. Genetik arastırmalar esım ve bana artı olarak kromozom ve kan pıhtılasması ile ılgılı tum testlerı yaptırmak istıyorum.
Kürtaj sonucunuda genetıge gondermiştik . Bakalım tekrarlayan dusukler için bır neden var mı varsa dusuk tekrarlamadan onlem alırız.
Canım hiç belirtin varmi pekiBende vArim kizlar ikinci denemem,,dondurulmus orta kalite,embriyo transfer edildi, ,transfer gunu saymazsak 4 gunum,,tek embrio benim
bsuan hic,bir,belirtim yok canim bazen inceden karnim agrio bazen gaz oluo hic belirti yok yani ya sizinCanım hiç belirtin varmi peki
İlk iki sabah belim agrio du ama ben yatmaktandir diye yorumladım. Bide karnımda bazen bişey atio biraz öncede 2 defa fln attı bilmiyorum ama hoşuma gitti:)bsuan hic,bir,belirtim yok canim bazen inceden karnim agrio bazen gaz oluo hic belirti yok yani ya sizin
Ayyy hadi inşallah guzel hayirli haberler alirsin inşallah bende alirimİlk iki sabah belim agrio du ama ben yatmaktandir diye yorumladım. Bide karnımda bazen bişey atio biraz öncede 2 defa fln attı bilmiyorum ama hoşuma gitti:)
İnşallah canm sen ben isteyen herkessss pozitifi görür ins:) tabi ben bu atmalari evdekilere anlatmıyorum nolur nolmaz umutlanmasnlarAyyy hadi inşallah guzel hayirli haberler alirsin inşallah bende alirim
Sende haklisin canim icinde yasa,,ama daima poztif dusun,İnşallah canm sen ben isteyen herkessss pozitifi görür ins:) tabi ben bu atmalari evdekilere anlatmıyorum nolur nolmaz umutlanmasnlar
Güzel haberler paylaşmak umidiyleSende haklisin canim icinde yasa,,ama daima poztif dusun,
Aminn inşallahGüzel haberler paylaşmak umidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?