Transferini yaptırıp bekleyenler gelin birlikte bekleyelim:)

dehaaa

❤28.06.2018❤
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
2.542
2.226
83
39
Kızlar bugün transferim yapildi 3.gun embriyosu 1 adet transfer edildi 2 tanede donduruldu. Günler nasıl geçicek bilmiyorum. Benim gibi transferini yaptırıp bekleyen arkadaşlar gelin beraber zaman geçirelim sizler kaçıncı gün emriyosu kaç tane transfer ettirdiniz bekleme sürecinı nasıl geciriyosunuz

Cnm eylül topıgınde vardın sanırım kacıncı denemen

Canım ilk denemem eylül ekim topigiydi:) sen hamile kalmıştım kaç haftalık oldun senin kaçıncı gün embriyosuydu bide kaç tane transfer edildi canm

Canım ilk denemem eylül ekim topigiydi:) sen hamile kalmıştım kaç haftalık oldun senin kaçıncı gün embriyosuydu bide kaç tane transfer edildi canm
7.haftada düşükle sonuclandı.
5.gun embrıyosu 1 tane transfer edılmıstı.
İlk denememı ??

merhaba canım hangi şehirdeki memorial de yaptırdın
neyi araştıracaksın
İstanbul atasehır..
İlk düşük normal deseler de ben aynı acıyı yasamak istemıyorum. Genetik arastırmalar esım ve bana artı olarak kromozom ve kan pıhtılasması ile ılgılı tum testlerı yaptırmak istıyorum.
Kürtaj sonucunuda genetıge gondermiştik . Bakalım tekrarlayan dusukler için bır neden var mı varsa dusuk tekrarlamadan onlem alırız.

İmş netleştirirsiniz , ben de düşük yaptım hemen testleri yaptırdım az bişey kan pıhtılaşması çıktı ama Bi buçuk yoldur tekrar gebelik olmadı , geçen hafta hsg çektirdim rahim üstten basık Mış , ben acaba kürtajdan kaynaklı yapışıklık mı var derken ... ameliyat dedi Bi kaç Dr , bakalım bu ay da deneyelim dedik..

Bende vArim kizlar ikinci denemem,,dondurulmus orta kalite,embriyo transfer edildi, ,transfer gunu saymazsak 4 gunum,,tek embrio benim

bsuan hic,bir,belirtim yok canim bazen inceden karnim agrio bazen gaz oluo hic belirti yok yani ya sizin
İlk iki sabah belim agrio du ama ben yatmaktandir diye yorumladım. Bide karnımda bazen bişey atio biraz öncede 2 defa fln attı bilmiyorum ama hoşuma gitti:)

İlk iki sabah belim agrio du ama ben yatmaktandir diye yorumladım. Bide karnımda bazen bişey atio biraz öncede 2 defa fln attı bilmiyorum ama hoşuma gitti:)
Ayyy hadi inşallah guzel hayirli haberler alirsin inşallah bende alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…