TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Merhaba kızlar şimdi kan testi sonucumu aldım 97,1

transferin tam 9. günü bugün Çarşamba tekrarlayacağım testi.

hayırlısı olur inşlh :KK200:

Merhaba kızlar şimdi kan testi sonucumu aldım 97,1

transferin tam 9. günü bugün Çarşamba tekrarlayacağım testi.

hayırlısı olur inşlh :KK200:

Ayy canım hadı hayırlısı olsun,degerlerın yukselırde ıkızın olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:)

Benım bugun 7. gunum cok heyecanlıyım .Test falan yapmak ıstemıyorum korkuyorum valla :)

Merhabalar arkadaslar. Benimde ilk denemem olacak Rabbim nasip ederse adetimi bekliyorum Ignelere basliycam .
Benim bu serüvende bilgilendirirmisiniz sizlerin süreci nasil devam etti? ilac ne kullandiniy Transferiniz nasildi?
Ilk deneme. ikinci???

cogito88 cogito88 canım nasılsın nasıl gidiyor. Kanaman olmadı dimi bir daha kendi doktorun ile görüştün mü? Bahçecideki dokturun kimdi senin

cogito88 cogito88 canım nasılsın nasıl gidiyor. Kanaman olmadı dimi bir daha kendi doktorun ile görüştün mü? Bahçecideki dokturun kimdi senin
canim iyi diyelim iyi olalim , evdeyim iste dinleniyorum bol bol, yarin kontrolum var, bebek gelisme gostermistir insallah. Suanda kanamam yok, agrim da yok. Insallah hayirli haberler veririm size. Sen de yarin gitcektin dimi ?

Ayy canım hadı hayırlısı olsun,degerlerın yukselırde ıkızın olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:)

Benım bugun 7. gunum cok heyecanlıyım .Test falan yapmak ıstemıyorum korkuyorum valla :)

inşlhh canım benim çok istiyorum ikiz olsun.
wallahi ben dayanamadım benim 5.gün transferidi 7 .gün test yapmıştım.

inşlhh canım benim çok istiyorum ikiz olsun.
wallahi ben dayanamadım benim 5.gün transferidi 7 .gün test yapmıştım.

Allah gonlune gore versın canım benım ınsallah guzel ıkızlerın olsun Rabbım pısman olacagımız sonuclar vermesın ınsallah :) sabırsızlıkla beklıyo olacagım :)

Merhabalar arkadaslar. Benimde ilk denemem olacak Rabbim nasip ederse adetimi bekliyorum Ignelere basliycam .
Benim bu serüvende bilgilendirirmisiniz sizlerin süreci nasil devam etti? ilac ne kullandiniy Transferiniz nasildi?
Ilk deneme. ikinci???

Canım hayırlı ugurlu olsun ınsallah cok ugrasmadan ılk denemende nasıp etsın Rabbım.Gonal-f 450 ıgnesıne basladım .Tabı herkesın farklı olabılır,sebeplerden dolayı.ben 02 ocakta ıgnelere basladım 2 gunde bır kontrole gıttım (adetımın bana gore uc doktorlara gore 2. gun) . 9 ocakta catlatma ıgnesı oldum ve bır gun dınlendım hıc bısey kullanmadım sonra 11 ocak ta yumurtalarım alındı.sonra jel verdı ,antibiyotık ıle bırlıkte kullandım bır hafta 16 ocaktada transfer oldu 1 tane embrıyo ıle sımdıde sonuc beklıyorum sabırsızlıkla.

Merhaba oncelikle cevap verdigin icin tesekkur ederim :) bende 26 ocak en son Dogum kontrol hapini kullanicam adetim gelincede Gonal f menopure birde cetroide verdiler onlari kullanicam

Ovitrelle toplama oncesi mi vuruluyor?

buarada insaALLAH cok iyi haberler alirsin bebegin dilerim tutunmustur sana

canim iyi diyelim iyi olalim , evdeyim iste dinleniyorum bol bol, yarin kontrolum var, bebek gelisme gostermistir insallah. Suanda kanamam yok, agrim da yok. Insallah hayirli haberler veririm size. Sen de yarin gitcektin dimi ?
İnşallah canım gelişme olmuştur. Bende yarın gidicem heyecanlıyım baya hayırlı haberlerini bekliyorum. Bence yarın güzel şeyler söylenicek bebişin için:dua:

Merhaba oncelikle cevap verdigin icin tesekkur ederim :) bende 26 ocak en son Dogum kontrol hapini kullanicam adetim gelincede Gonal f menopure birde cetroide verdiler onlari kullanicam

Ovitrelle toplama oncesi mi vuruluyor?

buarada insaALLAH cok iyi haberler alirsin bebegin dilerim tutunmustur sana

Cok tesekkurler canım ınsallah, evet Ovitrelle yumurta toplamdan 2 gun once vurulmustum ben. aynı ılacları kullanıyoruz bu arada . Merak etme gayet rahat bır surec korkuldugu gıbı degıl ıgneler falan hıc strese gerek yok canım.Allah emeklerımızı bosa cıkarmasın:)

genelde zaten herkes ayni ilaclari kullaniyor galiba, cok heycan yapmiyorum zaten Rabbim hakkimda herseyin hayirlisini versin .

Merhaba transfer olup bekleyen var mi 1.gunum sanki hic transfer olmamis gibi hissediyorm bu normal mi

Back
X