- 11 Mart 2012
- 2.108
- 1.383
- 173
Hayırlı olsn cnm kac embriyo koyuldu degerın gayet guzel
Dondurulmuş 2 tane 3.gün embriyosu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsn cnm kac embriyo koyuldu degerın gayet guzel
Canimmm gözün aydın:)) cooook sevindimmmm. Insallah sorunsuz bi sekilde devam eder. Boşu boşuna üzdün kendinide bebeginideCanim doktordan geldim kese gelismis 13 mm olmus, cok sukur mucize gibi ,riskim devam ediyor, icerde kanama alani var, ama dr haftaya gel dedi igne vurundum ilaclara devam dedi, sen naaptin cnm
İkiside tutunmustr belki cnm ne mutluDondurulmuş 2 tane 3.gün embriyosu.
Masallah cnimm cok güzel değerin. Bnimde 11. Günü 720 ydi ikiz diyo herkesMerhaba kızlar,12.gün bhcg değerim 780.2 dün kan vermiştim sonucu bugün aldım,yarın yine kan vereceğim inşallah 2 ye katlar.
İkiside tutunmustr belki cnm ne mutlu![]()
Masallah cnimm cok güzel değerin. Bnimde 11. Günü 720 ydi ikiz diyo herkes
Aynen cnim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun insallah2 side tutundumu bilmiyorum çok isterim ama korkularım da yok değil ,riskli gebelik oluyor ikizlerde ,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah iğnelere,ilaçlara razıyım.
En önemlisi saglıkla dogması cnm inş o gunleride göreceg2 side tutundumu bilmiyorum çok isterim ama korkularım da yok değil ,riskli gebelik oluyor ikizlerde ,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah iğnelere,ilaçlara razıyım.
Gayet guzel cnm hayrlı olsn çift embriyomu15.gun 790 kizlar iyimi
Ewet canim saolasinGayet guzel cnm hayrlı olsn çift embriyomu
Güzel cnimm. Bnim 11. Gun 720ydi ama ikiz galiba :)15.gun 790 kizlar iyimi
Seninki büyük ihtimalle oyle heralde canim insallah da öyledirGüzel cnimm. Bnim 11. Gun 720ydi ama ikiz galiba :)
Sağlıklı olsunda inşallah:)Seninki büyük ihtimalle oyle heralde canim insallah da öyledir
Insallah en onemliside o canim zaten hakkimizda.hayirlisi neyse o olsunSağlıklı olsunda inşallah:)
Gözün aydın çok güzel değerler hayırlı uğurlu olsun Rabbim saa bağışlasın inşallah:)Merhaba kızlar,12.gün bhcg değerim 780.2 dün kan vermiştim sonucu bugün aldım,yarın yine kan vereceğim inşallah 2 ye katlar.
Maşallah canım çok güzel. Senindemi 2 tane koydular? Benimde bugün 7. Günümdü silik çizgi çıktı. Kanı gününde vermeyi düşünüyorum.Kızlar iyi akşamlar 9.gün transfer kan değerim 224 çıktı sizce nasıl iyi mi
Cok saol canım benim 1 tane embriyoydu. Çok şükür o tuttu. Bence senin silik çıktıysa sen dede var hamilelik inşallah canım Rabbim boşa cikarmasinMaşallah canım çok güzel. Senindemi 2 tane koydular? Benimde bugün 7. Günümdü silik çizgi çıktı. Kanı gününde vermeyi düşünüyorum.
Gozunaydin cnm cok guzelKızlar iyi akşamlar 9.gün transfer kan değerim 224 çıktı sizce nasıl iyi mi
Sagol cnm insallah guzel devam eder, ama durumum hala belirsiz sali yeniden gitcemCanimmm gözün aydın:)) cooook sevindimmmm. Insallah sorunsuz bi sekilde devam eder. Boşu boşuna üzdün kendinide bebeginide