TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Kız ben sordum doktora 9.erkenmis diye e karı koca sizi durduramadıkki dedi.meğer kocam sürekli doktoru arıyormuş hatta yanına gitmiş işte şurası ağrıyor normal mi söyle mi yapsak böylemi yapsak.galiba yılmis kadın:KK48::KK48:
baya güldüm ya iyi olmus herseyde vardir bi hayır

5. Gün canım. İlk iki denememde 3. Gündü. Bu 5. Ama iki negatifi görünce insan pek umutlu olamıyor. Bazen iyi hissediyorum, bazen olmayacak yine diyip çok karamsar oluyorum. Bi de bugün işe döneceğim, yani bu günleri dinlenerek geçirme fırsatım da yok:(
Günaydın kızlar, hayırlı bir hafta olsun hepimize. cleopatra2222 cleopatra2222 ve Bahrik Bahrik bugünün en güzel haberleri sizden gelsin:anneadayı:, heyecanla bekliyorum. İyi haberler verin, bize de moral olun kızlar. Dualarımdasınız.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar ,transfer sonucunu bekleyenler listesine baktim da dönemim baya var.Rabbim hayırlı sonućlara ulastirsın diyorum yüzlerimizi hepimizin güldürsün insAllah.
Benim de transfer 24 agustos oldu.2 Eylülde sonuc alinacak inanın benim de çok duaya ihtiyacım var 2 başarisiz asilama sonrası ilk tüp bebek tedavisi oldum .Amh 0.2 tek yumurta olustu ,döllenip transfer edildi .cok dua ettim yaş 37 Rabbim hepimizi hayırli mutlu sonuclara ulastirsin.

Gunaydin hanimlar 7 30da giderim dedim esimin isi 9a kadar surermis mecbur bekliyorum heycan tavan allahim sen kimseyi evlat acisiyla sinama

Esmaü'l-Hüsna(Allahın en güzel 99 ismi)
dan bazı isimler(Allah'in yaratmasıyla ilgili)

El-Halik =Yaratan,yoktan var eden.
El-Bari=Herşeyi kusursuz yaratan.
El-Musavvir=Varlıklara suret veren,onları birbirinden ayıran özellikte yaratan.
El-Hakim=Herşeyi hikmetle yaratan.
El-Muhyi=Mahluklara can veren.
El-Mubdi=Maddesiz,örneksiz yaratan.
El-Muktedir=Dilediği gibi tasarruf eden, herşeyi kolayca yaratan,kudret sahibi.
El-Bedi=Misalsiz,örneksiz yaratan.
El-Vasi=Rahmet ve kudret sahibi,ilmi ile herşeyi ihata eden.
El-Gaffar=Günahları mağfiret eden.
Amin Amin Amin.

Bu bekleyiste bunları ezberleyip telaffuz etmek rahatlatıyor arkadaslar,böyle zaman daha hızlı geçiyor:dua:

Hayırlı sabahlar arkadaşlar ,transfer sonucunu bekleyenler listesine baktim da dönemim baya var.Rabbim hayırlı sonućlara ulastirsın diyorum yüzlerimizi hepimizin güldürsün insAllah.
Benim de transfer 24 agustos oldu.2 Eylülde sonuc alinacak inanın benim de çok duaya ihtiyacım var 2 başarisiz asilama sonrası ilk tüp bebek tedavisi oldum .Amh 0.2 tek yumurta olustu ,döllenip transfer edildi .cok dua ettim yaş 37 Rabbim hepimizi hayırli mutlu sonuclara ulastirsin.
Günaydın.evet burda bayağı 2 eylül bekleyenler var Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin kimsenin kucağını boş koymasın inşallah.anne karnında bir hücreden bebek olması en büyük mucizelerden değil mi?o yüzden tek çift diye odaklanma dua et kalbini ferah tut

Günaydın.evet burda bayağı 2 eylül bekleyenler var Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin kimsenin kucağını boş koymasın inşallah.anne karnında bir hücreden bebek olması en büyük mucizelerden değil mi?o yüzden tek çift diye odaklanma dua et kalbini ferah tut
Bahrik sana da hayırlı uğurlu olsun ,saglicakla kucağina alirsin insAllah.
Evet tek yumurta olduğunda bilee kalbimde yüzde 80 olur umudu vardı,ve şuanda da yüzde 80 olacak gibi umut var .Belki ilk denememden belki de bünyemde farklı şeyler hissetmeden kanaklandı,umarım hayırlı ve güzel sonućlar alırız.Hadi bakalim inşAllah

hamilelik haberleri alanların allah kucagına almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başına benimde donmuş 3.gün embriyosu ve tahlil tarihim 3 eylül ama 4 eylülde adet tarihim enteresan bakalım ne olcak ama duaya cok ihtiyacım var 2.denemem ve cok korkuyorum

Verdim kan daha yeni esim gelemedi sinirden kalktim kendim gittim 1 30da sonuc bide gene test aldim gene cikio ama gene silik anlamadim gitti nezaman koyu olcak bu

Esmaü'l-Hüsna(Allahın en güzel 99 ismi)
dan bazı isimler(Allah'in yaratmasıyla ilgili)

El-Halik =Yaratan,yoktan var eden.
El-Bari=Herşeyi kusursuz yaratan.
El-Musavvir=Varlıklara suret veren,onları birbirinden ayıran özellikte yaratan.
El-Hakim=Herşeyi hikmetle yaratan.
El-Muhyi=Mahluklara can veren.
El-Mubdi=Maddesiz,örneksiz yaratan.
El-Muktedir=Dilediği gibi tasarruf eden, herşeyi kolayca yaratan,kudret sahibi.
El-Bedi=Misalsiz,örneksiz yaratan.
El-Vasi=Rahmet ve kudret sahibi,ilmi ile herşeyi ihata eden.
El-Gaffar=Günahları mağfiret eden.
Amin Amin Amin.

Bu bekleyiste bunları ezberleyip telaffuz etmek rahatlatıyor arkadaslar,böyle zaman daha hızlı geçiyor:dua:
Hoş geldin Canım aramıza. Sağ ol, bunları paylaştığın için çok teşekkür ederiz. Allahım nasip etsin bu sefer, yüzünü güldürsün inşallah.

Buyrun kizlar yukardan asa siraladim yaptigim testleri en ustteki 1.yaptigim alttaki 2. En.sondaki az once yaptigim varmi koyulasma sizce acaba

Eklentiler

• IMG_2016-08-29_11-48-42.webp
    IMG_2016-08-29_11-48-42.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 97
Back
X