TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

arkadaşlar iyi dileklerınız için cok tsk ederim dua etmekten başka yapacağım bişi yok hastaneyi aradık cok olumsuz konuştular bilemiyrm canım sıkkın iyiki kızım var ona sarılıp kokluyorum rabbim diyorum ya kızım olmasaydı napardım bin sükür

arkadaşlar iyi dileklerınız için cok tsk ederim dua etmekten başka yapacağım bişi yok hastaneyi aradık cok olumsuz konuştular bilemiyrm canım sıkkın iyiki kızım var ona sarılıp kokluyorum rabbim diyorum ya kızım olmasaydı napardım bin sükür
Kimsenin sana bişey söylemesine gerek yok bence en güzel teselliyi kendin söyledin.çok şükür Kı Rabbim uzun versin bi evladın var

cleopetra2222 üzülme Allah büyük ins eninde sonunda aradigina ulasacaksin.Masallah bak kizin teselli iste en azindan.

Buarada arkadaslar ya bugun benim yumurta toplamada 10. Transferde 5. Gunum heyecandan demin ilk idrar testi yaptim negatif cikti .Ne zaman baslaniyor idrar testi yapmaya transferin kacinci gunu?

cleopetra2222 üzülme Allah büyük ins eninde sonunda aradigina ulasacaksin.Masallah bak kizin teselli iste en azindan.

Buarada arkadaslar ya bugun benim yumurta toplamada 10. Transferde 5. Gunum heyecandan demin ilk idrar testi yaptim negatif cikti .Ne zaman baslaniyor idrar testi yapmaya transferin kacinci gunu?
kaçıncı gün embiriyosu 5. günse 7.günde cıkıo sabah yap ilk idrarla rabbim gönlüne göre versin

Bazılarının kanda çıktık tan sonra idrarda çıkıyor.yani çift olmazsa karalar bağlama tamam
Yani evet artik herseye alistim bir yildir gittigim doktor dogal yol asilama vs derken bir senemi yedi.
Simdi tup yapcagim zaman sol yumurtaligimin buzuşup artik yumurta uretmedigini ve arkaya yapisik oldugunu ögrendim bu yeni hastanede ki ameliyat olsada uretmezmis.Bunlar tupe enge degil dedi .
Sag yumurtaliktan da max 4 yumurta olusur dedi.2 tane olustu digeri kucuktu buyumedi.Bu tek yumurta (altin yumurta diyorum ben buna) cok sukur 1. Kalite dollendi .Simdi sonucu bekliyorum.
Ancak beni sok eden sol yumurtaligin buzusup islevsiz hale gelmesi. Ki dusunuyorum yeni evliyim ama daha once cok aci yasadim yillarca kpps den atanamayip icime attim ki yumurtalik gitmis uzuntuden .zararsiz denen kistler olusmus vs,Artik hayatta aciya duyarsiz hale geldim. Bir iki gun depresif olup sonra diyorum ki Allah var kaygi yok üzülmeyelim:KK43::110:

Yani evet artik herseye alistim bir yildir gittigim doktor dogal yol asilama vs derken bir senemi yedi.
Simdi tup yapcagim zaman sol yumurtaligimin buzuşup artik yumurta uretmedigini ve arkaya yapisik oldugunu ögrendim bu yeni hastanede ki ameliyat olsada uretmezmis.Bunlar tupe enge degil dedi .
Sag yumurtaliktan da max 4 yumurta olusur dedi.2 tane olustu digeri kucuktu buyumedi.Bu tek yumurta (altin yumurta diyorum ben buna) cok sukur 1. Kalite dollendi .Simdi sonucu bekliyorum.
Ancak beni sok eden sol yumurtaligin buzusup islevsiz hale gelmesi. Ki dusunuyorum yeni evliyim ama daha once cok aci yasadim yillarca kpps den atanamayip icime attim ki yumurtalik gitmis uzuntuden .zararsiz denen kistler olusmus vs,Artik hayatta aciya duyarsiz hale geldim. Bir iki gun depresif olup sonra diyorum ki Allah var kaygi yok üzülmeyelim:KK43::110:[/QUOT

Ilk defa boyle bisi duydum rabbim nasip eder ins uzulme

B Btllll cnm oncelikle gecmis olsun uzulme demenin faydasi yok biliyorum ama hersey yaratanin elinde bunu unutma kun fe ye kun ol der ve olur. Tevekkul et rabbine sigin isyan etme o hepimiz icin en hayırlı olani bilir ben ilk denemede okadar diklaf ettim sadece wcye kalktim yemegi bile yatağımda yedim pozitifi gordum dunyalar benim oldu ama neyi unuttum hamd etmeyi sukur etmeyi noldu rabbim elimden aldi 5haftalik dusuk yaptim bu denemede okadar fazla kafaya takmadim okadar onemsemedim kabiz bile oldum kac gun cektim ikindimda dolastimda bugun yemek yaptim mesela diyecegim o ki daha pozitifmi bilmiorum ama idrarda gordugum kadariyla evet var yarin alicm sonucu nolursa olsun rabbim hepimize hayirli evlat versin uzulme bu bir imtihan kalbini ferah tut belki rabbim kendi kapisindan vericek sabir sadece sabir
Cok uzuldum rabbim ins iyi sonuclar nasip eder cok teskkr edrm rabbim evladinizi kucaginiza almayi nasip etsn herseyin hayirlisi olsun :)

B Btllll Turgut bey in hep çok iyi olduğunu düşünüyordum ki zaten ilk negatiften sonra yine ona gittim.ikinci denemeye gittiğimizde tabi daha tecrübeli oluyor insan herşey e dikkat ettim.bi kere hiç test falan istemeden direkt tüp bebek dedi.sonra negatif çıkınca ben ağlıyorum sanki bir an önce çıksa da diğer hastayı alsam gibi tavrı vardı.hemşireler falan ayrı bi alem.ikincide 8.gün test yaptırıp negatif çıkınca bana ilaçları bıraktırdı ve ben bir ay sonra düşük yaptım neden biliyor musun çünkü kan pıhtılaşmasi varmış bende eğer iğneyi bırakmasam belki benimle olacaktı.3.deneme için farklı yer olsun dedik arzu yurcı ya gittim.anlattım durumu.bana bi kaç bişey sordu pıhtılaşma testi falan bende yaptırmadım dedim nasıl yani onlar olmadan tedaviye başlamam önce sorun varmı ona bakmalıyız dedi.ve öylece süreç başladı.bi git görüş derim canım.sonuçta ilk görüşme ücretlide olmuyor.
Cok teskkur edrm dikkate alip en kisa zamanda gidicem ins ins oyle bisey olmaz :(

Blastosist transferin 6.günü idrar tahlil negatif. 7 ve sonrasi var henüz dur bakalim Allah büyük

Blastosist transferin 6.günü idrar tahlil negatif. 7 ve sonrasi var henüz dur bakalim Allah büyük
Canım 8,9. Günden önce zor çıkar idrarda. Hatta çoğu kişide o bile erken. Doktorlar boşuna 12. gün test yapın demiyorlar :)12 nin Öncesinin pek bir önemi yok. Eziyet etme hiç kendine test yaparak canım. Boşuna strese giriyorsun.

Ancak beni sok eden sol yumurtaligin buzusup islevsiz hale gelmesi. Ki dusunuyorum yeni evliyim ama daha once cok aci yasadim yillarca kpps den atanamayip icime attim ki yumurtalik gitmis uzuntuden .zararsiz denen kistler olusmus vs,Artik hayatta aciya duyarsiz hale geldim. Bir iki gun depresif olup sonra diyorum ki Allah var kaygi yok üzülmeyelim:KK43::110:
İnançlı insanlarız çok şükür.bi yerden sonra bizden çıkıyor biz elimizden geleni yapalim

Back
X