TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Selam Kızlar. Bnde 10 ocakta transfer oldum 2 .denemem. 1 adet 5aa transfer edildi. 3 tane donduruldu. Insallah hepimizin bebeği bizimle olur. Pozitif arkadaslarida kutluyorum. Rabbim sonuna kadar hayırla nasip etsin
Hayirli olsun transferin, rabbim hepimize guzel sonuclar duymayi nasip etsin

Hayirli olsun transferin, insallah olumlu sonuc alirsin, bendede 2 gundur hafif hafif kasik sancisi var onun disinda bisey yok, allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah, sizde sorun neydi? Ilk denememi
26 yasindayim ben.Ilk denememiz...iki yillik evliyiz esimde varikosel cikti ameliyat oldu ama degerler yukselmedi malesef o yuzden tup bebege basvurduk.

Hayirlisi olsun canim yasinda genc, moralini yuksek tut, olumlu olalim pozitif olur insallah
Amin insallah. Bide su siralar sanirim ilaclarin etkisinden baya duygusalim..bu donemde destek cok onemli burda birbirimizi tanimasak bile karsilikli muhabbet beni baya rahatlatti tesekkur ederim @cogito88:KK200:

Amin insallah. Bide su siralar sanirim ilaclarin etkisinden baya duygusalim..bu donemde destek cok onemli burda birbirimizi tanimasak bile karsilikli muhabbet beni baya rahatlatti tesekkur ederim @cogito88:KK200:
Rica ederim ne yaptim ki Burasi gercekten insana iyi geliyor, guzel haberlerini almak dilegiyle canim, iyi geceler

cogito88 cogito88 çok teşekkür ederim canım. Bence sende hamilesindir. Bende elim titreye titreye yaptım. Hala da kendimi çok inandırmıyorum. Kan tahlili yapılsın ondan sonra sevinicem :)

Kızlar hiç kendinizi kasmayın negatif düşüncelerle, Allah herkese nasip edicek inşallah. Ben hiç aman şunu yapmıyım yatıyım, kalkmıyım, eğilmiyim yapmadım. Dikkat ettim ama çokta pinpiriklik yapmadım. Bana embriyoloğum şöyle söyledi; Senden 3 şey istiyorum. Atlama hoplama, ağır kaldırma, çok yağlı yeme işin ayakta değilse işine gidebilirsin demişti. Hepinizden güzel haberler bekliyorum bende cumartesi günü kesin sonucumu sizlerle paylaşırım. :KK36:

Canim benimde bu konuda kafam cok karisik, kimisi hic belirti hissetmeden hamile oldugunu ogreniyor kimisindede belirtiler oluyor, bel agrisi kasik agrisi vs. benim bi kac gundur arada kasik agrim oluyor sanki regl olacakmisim gibi
Kaçıncı günün cnım? Benim 2. Günüm bitti. Herkes ilk 3 gün çok kasık agrim oldu falan yazmış ama benim hiç olmadı :(

Benim yaşadıklarım belirtimi bilmiyorum ama transferden sonra ara ara kasık ağrılarım oldu kramp şeklinde adet ağrısı gibiydi ama tam olarak öyle değildide. Geceleri belli saatlerde uyanmaya başladım. Bir akşam üşüme ve aşırı terleme oldu. Ayaklarım ağrıyordu. Birde dün göğüslerim zonklamaya başlamıştı. Gün içerisinde ateş basıyordu ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Uyku hali falan olmadı bugune kadar bugün çok uykum geldi işyerinde. He birde sürekli ağlayasım geliyordu. Böyle yani kızlar :)

Benim yaşadıklarım belirtimi bilmiyorum ama transferden sonra ara ara kasık ağrılarım oldu kramp şeklinde adet ağrısı gibiydi ama tam olarak öyle değildide. Geceleri belli saatlerde uyanmaya başladım. Bir akşam üşüme ve aşırı terleme oldu. Ayaklarım ağrıyordu. Birde dün göğüslerim zonklamaya başlamıştı. Gün içerisinde ateş basıyordu ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Uyku hali falan olmadı bugune kadar bugün çok uykum geldi işyerinde. He birde sürekli ağlayasım geliyordu. Böyle yani kızlar :)
Canim suan sende gogus ucu hassasiyeti var mi? Benim ilk iki hamileligimde vardi ama suan sadece goguslerim sis fakat uclarinda hassaiyet yok

Merhaba ;

Birşey sormak istiyorum c.tesi transfer olacak
Pcos tan dolayı direk tüp bebek yapalım dedik

27 yaşımdayım ilk denemem (umarım son olur)

5.gün transferi olacakmış.

Doktor 3.gün yani bugün yapacakken 5.güne erteledi.

Heyecanla bekliyorum. Fakat benim yumurta toplama işleminden beri sürekli kaşık Ağrısı ve gaz sancım var normal midir?

Merhaba ;

Birşey sormak istiyorum c.tesi transfer olacak
Pcos tan dolayı direk tüp bebek yapalım dedik

27 yaşımdayım ilk denemem (umarım son olur)

5.gün transferi olacakmış.

Doktor 3.gün yani bugün yapacakken 5.güne erteledi.

Heyecanla bekliyorum. Fakat benim yumurta toplama işleminden beri sürekli kaşık Ağrısı ve gaz sancım var normal midir?
Hayirli olsun canim umarim hayirli sonuclar alirsin, opu isleminden sonra bir kac gun kasik agrisi olabiliyor ama yinede bu sikayetlerini doktorunla paylasirsan icin rahat eder

Back
X