TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Merhaba ;

Birşey sormak istiyorum c.tesi transfer olacak
Pcos tan dolayı direk tüp bebek yapalım dedik

27 yaşımdayım ilk denemem (umarım son olur)

5.gün transferi olacakmış.

Doktor 3.gün yani bugün yapacakken 5.güne erteledi.

Heyecanla bekliyorum. Fakat benim yumurta toplama işleminden beri sürekli kaşık Ağrısı ve gaz sancım var normal midir?

Hayirli olsun cnim.bende pkoyum 26yasindayim 4yillik evliyim.2kere asilama oldum negatif.adetim kendisi gelmez hapla geliyor.senindemi boleydi??bende tup dusunur oldum surec nasil ilerliyo biraz anlatirmisin cnm?

Hayirli olsun cnim.bende pkoyum 26yasindayim 4yillik evliyim.2kere asilama oldum negatif.adetim kendisi gelmez hapla geliyor.senindemi boleydi??bende tup dusunur oldum surec nasil ilerliyo biraz anlatirmisin cnm?

Canım bende 29 yasındayım 4,5 yıllık evlıyım ,esımın spermının dusuk olmasından dolayı dırek tup bebek onerdıler asılama tutmaz dedıler.Ve bende tup bebek ıcın unv. hastanesıne bas vurdum ,rapor aldım sadece ılac parasının bır mıktarını yanı 690 try ve yumurta toplama ıcın de 420 try odedım.Adetımın 3.gunu Gonaf 450 ıgnelerıne gunluk 150 doz kullanıma basladım 2 ocakta.sonar 6 ocaktada baska bır ıgeneye basladım yanı gunde ıkı ıgne vurdum gobekten.11 ocakta 09 ocakta catlatma ıgensı vurulmamı ıstedıler sonrakı gunn dınlen dedıler ve 11 ocakta yumurta toplama yapıldı(anestezi ıle) . pazartesi gunu 5. gun ve tek embrıyo olustu ınsallah onun transfer yapılacak.Sonrada 12 gun gun sonar ınsallah guzel haberler alırız:)

Canım bende 29 yasındayım 4,5 yıllık evlıyım ,esımın spermının dusuk olmasından dolayı dırek tup bebek onerdıler asılama tutmaz dedıler.Ve bende tup bebek ıcın unv. hastanesıne bas vurdum ,rapor aldım sadece ılac parasının bır mıktarını yanı 690 try ve yumurta toplama ıcın de 420 try odedım.Adetımın 3.gunu Gonaf 450 ıgnelerıne gunluk 150 doz kullanıma basladım 2 ocakta.sonar 6 ocaktada baska bır ıgeneye basladım yanı gunde ıkı ıgne vurdum gobekten.11 ocakta 09 ocakta catlatma ıgensı vurulmamı ıstedıler sonrakı gunn dınlen dedıler ve 11 ocakta yumurta toplama yapıldı(anestezi ıle) . pazartesi gunu 5. gun ve tek embrıyo olustu ınsallah onun transfer yapılacak.Sonrada 12 gun gun sonar ınsallah guzel haberler alırız:)

Transferin nezaman peki?ins guzel haberler alirsin.adetin nasildi kendimi geliodu haplami???

Yani toplamda nekadar odediniz tupe ??birde raporu nasil aldiniz asilama olmadan falan?

Yani toplamda nekadar odediniz tupe ??birde raporu nasil aldiniz asilama olmadan falan?

Canım transfer bu pazartesı olacak,bız raporlu oldugumuz ıcın (ama bunun yasal sartları var sızın problem nedır bılmıyorum ama) Toplam :1.110 Try odedık.

Canım transfer bu pazartesı olacak,bız raporlu oldugumuz ıcın (ama bunun yasal sartları var sızın problem nedır bılmıyorum ama) Toplam :1.110 Try odedık.

Yani rapor almak icin 4senelik evli ve 3kere asilama olmak sarti war sanki..bende pko war cnm polikistik over yani.ilacsiz adet olamam mesela.try derken ???1110 lirami tuttu yani hepsi???devlettemi bu?

Benimde canım ilaçsız 6 ay olmasam adet olmam
Aslında benim genç kızken daha düzensizdi. Ama zayıf olduğum için 2 ay da bir oluyordum ozaman. Hiç üstede düşmedim uzananlar (hep pişman olmuşumdur)
Evlendikten sonra yılda ortalama 10 kilo alarak 3 yılda 55 kilodan 85 kiloya çıktım ve adet olamamaya başladım ondan sonra pco olduğunu öğrendim ve çocuk yapmaya karar verdik.
4-6 ay olmayınca doktora gittim klomen verdi 3 keZ kullandım yeterli büyüklükte yumurta oluşmadı. Ondan iş sonra iş güç işleri İstanbul'a taşındım ve aşılama vs. Denemeden direk tüp bebek istedim çünkü o süreçler çok zor olmasından korktum doktor aşılama yapalım önce dedi ben kabul etmedim çünkü çok dirençli yumurtalarım olduğunu biliyordum
25 Aralık'ta regly oldum ve 2.günü ilaç tedavisine başladım. Çok düşük dozla iğnelere başladık çünkü ohhs diye birşey varmış yine zor büyüdü hatta tedaviyi iptal edecekken doktor birden büyüdüler ve 6 tane yumurtam toplandı 6sıda döllendi ve 6sıda 5.güne kadar sağlam kaldı hayırlısıyla yarın da transferim olacak

Uöaro
Canim 5.güne kaldigina gore gayet kaliteli bir embriyo.sayi degil kalite onemli:KK49:
benimde bugun transferimin 10.gunu ama daha test yapmadim cok heycanliyim:KK8:
İnsallah hakkimizda hayrlisi olur
Transfer agrili degil ama once iceriye bi aparat yerlestiriyolar o anda kendini hic kasma,rahat birakirsan canin acimaz
inşaaalh hayırlı haberlerini takip ediyor olacağım

Transferden korkmuyorum okadar çok muayene oldum ki hiç gözümde büyümüyor.

Ben 11 gün sanırım transferden sonra test tarihi onun için çok endişeleniyorum nasıl geçer o zamannn!!!

Hiç gebelik testi yapmadın mı bu arada ?

Pcos tan dolayi muhtemelen cok yumurtan toplanmistir,oda sonrasinda baya agri sanci yapiyor.kac yumurtan toplandi? Benim 18taneydi ve uzun sure agrim oldu :KK43:

Hayır cnm ya tam aksine yumurta oluşturmak için baya baya uğraştık son anda büyüdüler yeterli olgunluğa ulaşmış 6 yumurtam toplandı sadece ama hepsi döllendi çok şükür

Uöaro

inşaaalh hayırlı haberlerini takip ediyor olacağım

Transferden korkmuyorum okadar çok muayene oldum ki hiç gözümde büyümüyor.

Ben 11 gün sanırım transferden sonra test tarihi onun için çok endişeleniyorum nasıl geçer o zamannn!!!

Hiç gebelik testi yapmadın mı bu arada ?
ben transverden 10.gün yapmıştım test negatif çıkmıştı çok ağlamastim sonra 1 gün sonra tekrarladim pozitif çıkmıştı çok şükür erken yapmayın yani boşuna uzmeyin kendinizi benim gibi ama o zaman geçmek bilmiyor kan testi icin giderken sonucu belirken zaman geçmiyor için içine sigmiyor kalp atislarini hızlanıyor anlayabiliyorum sizi.Allahim isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallah

Slm kizlar yeniyim... Bugün transferin 8. Günü bende 20sinde test yapcam ins hersey güzel olur , rabbim isteyen herkeze bebegini nasip etsin

Selam hanımlar dondurulmuş embriyo transfer öncesi rahim duvarı kalınlığıniz kaç ml di birde adetinizin kaçıncı günü transfer oldunuz

Back
X