TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Sağol canım belirtimidir bilmiyorum ama kasık ağrısı olmuştu kramp şeklinde birde son zamanlar göğüslerimde zonklama oluyordu. Birde geceleri belli saatlerde uyanıyordum sürekli :anneadayı:
Benim 4. Günüm hiçbir belirtim yok. Daha erkenmi yoksa tutmadımı :(

Benim 4. Günüm hiçbir belirtim yok. Daha erkenmi yoksa tutmadımı :KK43:
Herkeste belirti olucak diye birşey yok canım. Bazılarında hiçbirşey olmuormuş. Benimkide belki belirti değildir. İlaçlarla alakalıdır bilemiyorum ki. Kötü düşünme olucak diye düşün. Allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin :dua:

Herkeste belirti olucak diye birşey yok canım. Bazılarında hiçbirşey olmuormuş. Benimkide belki belirti değildir. İlaçlarla alakalıdır bilemiyorum ki. Kötü düşünme olucak diye düşün. Allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin :dua:
Amiiiinnn. İnşallah. 5. Gün 5aa embriyo transfer edildi. Doktor daha ötesi yok dedi ama işte çok tedirginim :(

Tedirgin olma bence olucağına inan Allah yazdıysa zaten oluyor. Haftaya güzel haberlerini bekliyorum :dua:
İnşallah cnimm inşallah. Ben 7. Gün salı günü kanda baktircam zaten. Dayanamicam işe baslicam. Varsa evimde seviniyim yoksada evimde üzüleyim:(

Kizlarr transferin 11.gününden once idrarda cift cizgi görenler hepiniz erken gebelik testiylemi yaptiniz.11.günümde 5liralik testlerle bugun negatif gordum,aksam kan vericem ama cok üzgünüm :( lutfen bilgisi olanlar yazabilirmi :(

Kizlarr transferin 11.gününden once idrarda cift cizgi görenler hepiniz erken gebelik testiylemi yaptiniz.11.günümde 5liralik testlerle bugun negatif gordum,aksam kan vericem ama cok üzgünüm :KK43: lutfen bilgisi olanlar yazabilirmi :KK43:
Umutsuz olma.. benim hamileliğimde 9.gunden baslayarak idrar testi yapmistim.. hep negatifti..12.gun test sonucum 550 iken bile idrarda cikmadi.. inat etmistim..14.gunde idrar testinde pozitifti

Umutsuz olma.. benim hamileliğimde 9.gunden baslayarak idrar testi yapmistim.. hep negatifti..12.gun test sonucum 550 iken bile idrarda cikmadi.. inat etmistim..14.gunde idrar testinde pozitifti
Canimmmm insallah öyle olur,cok tesekkur ederim :KK200:
Aksam kan vericem,son ümit..

Kizlarr transferin 11.gününden once idrarda cift cizgi görenler hepiniz erken gebelik testiylemi yaptiniz.11.günümde 5liralik testlerle bugun negatif gordum,aksam kan vericem ama cok üzgünüm :KK43: lutfen bilgisi olanlar yazabilirmi :KK43:
Canım ben 9.gün 5 tlilik testle yapmıştım silik çizgi çıkmıştı 11. Günde yine o testle yaptım çift çizgi çıktı ama bazen idrar testlerinde çıkmayabiliyormuş o yüzden kan testine göre bakarsın

Benimde canım ilaçsız 6 ay olmasam adet olmam
Aslında benim genç kızken daha düzensizdi. Ama zayıf olduğum için 2 ay da bir oluyordum ozaman. Hiç üstede düşmedim uzananlar (hep pişman olmuşumdur)
Evlendikten sonra yılda ortalama 10 kilo alarak 3 yılda 55 kilodan 85 kiloya çıktım ve adet olamamaya başladım ondan sonra pco olduğunu öğrendim ve çocuk yapmaya karar verdik.
4-6 ay olmayınca doktora gittim klomen verdi 3 keZ kullandım yeterli büyüklükte yumurta oluşmadı. Ondan iş sonra iş güç işleri İstanbul'a taşındım ve aşılama vs. Denemeden direk tüp bebek istedim çünkü o süreçler çok zor olmasından korktum doktor aşılama yapalım önce dedi ben kabul etmedim çünkü çok dirençli yumurtalarım olduğunu biliyordum
25 Aralık'ta regly oldum ve 2.günü ilaç tedavisine başladım. Çok düşük dozla iğnelere başladık çünkü ohhs diye birşey varmış yine zor büyüdü hatta tedaviyi iptal edecekken doktor birden büyüdüler ve 6 tane yumurtam toplandı 6sıda döllendi ve 6sıda 5.güne kadar sağlam kaldı hayırlısıyla yarın da transferim olacak

Ins guzel haberler verirsin

İnşlhh

Bugün transferim yApıldı 5.gün embriyosu birtane 1.kalite 5AB bir tanede 5 compact embriyo transfer edildi.
Bu compact ne oluyor tam anlamadım ama :)

Test günüm 23 Ocak'ta

Aman dinlen is yapma.yani kac tane transfer ettiler ?

Back
X