- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
- 103
Guzel haberler ver canim umut ol bizlere insallahİnşallah canım bende 24 Ocakta gidicem sabırsızlıkla bekliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel haberler ver canim umut ol bizlere insallahİnşallah canım bende 24 Ocakta gidicem sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Kızlar selam benimde bugün transferim oldu. Şuan dinleniyorum. Siz hep yatıyormusunuz merak ettim :)
Saol canım teşekkür ediyorum. İlk günü atlatsaydım bir. Birde sanki midem bulanıyor habire, kusacak gibi oluyorumSelam canım yok yatmayı cok onermıyorlar,bol bol dınlen ama yorma agır ıs yapma egılıp kalkma cok fazla ılk gun bende yattım ara ara yuruste yaptım.Ama sonrakı gun normal yasantıma devam ettım.Hıc bır ıs yapmadım annem saolsun :)3.gnum bugun ve işteyim calısıorum .Ama yuruyusun ıyı oldugunu soylyorlar ,cok fazla olmamakla beraber.
Saol canım teşekkür ediyorum. İlk günü atlatsaydım bir. Birde sanki midem bulanıyor habire, kusacak gibi oluyorum
İnşAllah canım hepimiz hamile kalırız. Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin. Maddi manevi gerçekten yorucu bir süreç.Olur canım kolay degıl ,bıde fazla ıdrar sıkısması oldugu ıcın mıde bulantısı yaptı bendede .bendede cok fazla gaz var patlıcak gıbıyım.Sende kabız olmamaya calıs kuru kayısı ve bol su ıc,ıkınmak ıyı degıl cunku.Hadı hayırlı ugurlu olsun ınsallah canım guzel haberler alırsın verırsın bızlerede ınsallah :)
İnşAllah canım hepimiz hamile kalırız. Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin. Maddi manevi gerçekten yorucu bir süreç.
Cok guzel cnim. Banada %70 demişti hatta ikiz olabilir dediAyrıc
Cok tesekkur ederım hadı ınsallah guzel haberler verırırm bende :) 5.gun embriyosu doctor ıyı dedı.%50 hamıle kalma ıhtımalın var dedı
Cok guzel cnim. Banada %70 demişti hatta ikiz olabilir dedi
Sağlıkla gelsinde tek cift hic farketmez :) yarın aksam kan testi yaptiricam cok heyecanlıyımInsallah ıkızlerın olsun tatlı tatlı :) pıtı pıtı evde kosturup dursunlar :)
Kaçıncı gün embriyosu cnımKizlar benimde bugun transferin 10.gunu 24ocak kan testi günü ama cuma.gunu kan vermeyi dusunuorum
Bnimde adet ağrılarım var. Ama öyle oluyomus zaten. Bak bnim testimde silik çıktı3.gun canim dondurulmuslarim bu 3.tüp denemem dun idrar testi yaptım cok silik cikti 2.cizgi ama umudum yok sanki adet olacakmis gibiyim
Bnim 5. Gün embriyosu 8. Günüm bugün sabah yaptim. Kanda yarın vercem nasipseSen kacinci gun yaptin testi cnim kan ne zman vericen
Ben iğne kullanmiyorum crinone jel kullaniyorum ama diger denememde çıkmamıştı idrardaProgestan ignesi kullaniorum ya ondan da olabilirmis test pozitiff pek o yuzden umudum yok bide hic belirti yok 2gundur bacaklarım agrio ve ara ara karnim agrio adet olacagim.zaman boyle oluorum nasip bakalim
Senin sansin daha yuksek canim tutmuştur büyük ihtimalleBen iğne kullanmiyorum crinone jel kullaniyorum ama diger denememde çıkmamıştı idrarda
Insallah isteyen herkesin hepimizin sağlıklı bebekleri olsunSenin sansin daha yuksek canim tutmuştur büyük ihtimalle