TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Merhabalar. Bugün transfer sonrası 7. günüm kan tahlili yaptırdım sabah umutlanayım mı bilemedim.

5. gün 24.20
7. Gün 72.40

2 katından fazla olmuş bi sıkıntı belirtisi olabilir mi? Doktor cumartesi 9. gün istedi normalde tahlili ben dayanamadım yine erkenden başladım. 5. gün dondurulmuş transfer edildi.

CANIM BENCEDE KESIN HAMILESIN MASALLAH ,COK GUZEL HABERLER ALIYORUZ ,BOYLE HABERLERE DEVAM ,DARISI BASIMIZA INSALLAH:)

24 ocak a azkaldi :) sen nereye gideceksin doktora ?
BahçeciUmut Tüp Bebek Merkezine gidicem önce keseyi ve kalp atışlarını oradaki doktor ile görücez. Daha sonra herşey yolunda ise başka hastane ve doktor bulucam kendime. Ben İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum Medical Park falan olabilir

BahçeciUmut Tüp Bebek Merkezine gidicem önce keseyi ve kalp atışlarını oradaki doktor ile görücez. Daha sonra herşey yolunda ise başka hastane ve doktor bulucam kendime. Ben İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum Medical Park falan olabilir
Bende bahceci fulyadayim cnm, avrupa yakasinda oturuyorum. Ama benim Dr 15 gun snrasina cagirdi. Dayanam ki o kadar.. bakalim iyi bir doktor bulup oncesinde gitmek istiyorum aslinda. Yada kafamda ki diger seyde kendi doktorumdan daha erkene randevu almak

Bende bahceci fulyadayim cnm, avrupa yakasinda oturuyorum. Ama benim Dr 15 gun snrasina cagirdi. Dayanam ki o kadar.. bakalim iyi bir doktor bulup oncesinde gitmek istiyorum aslinda. Yada kafamda ki diger seyde kendi doktorumdan daha erkene randevu almak
Günaydın canım nasılsın bir şey soracağım sen de hiç belirti var mı kusma. Falan ben de hiç belirti yok acaba bir sıkıntı mı var diye endişeleniyorum bazılarında kusma falan yapmış

Günaydın canım nasılsın bir şey soracağım sen de hiç belirti var mı kusma. Falan ben de hiç belirti yok acaba bir sıkıntı mı var diye endişeleniyorum bazılarında kusma falan yapmış
Gunaydin canim, bende gogus sisligi ve arada kasik agrisindan baska hicbirsey yok canim, mide bulantilari 6 haftadan sonra basliyor diye blilyorum, tabi bazi insanlarda hic olmuyormus

pelinasl pelinasl canim bu arada sen suan hangi ilaclari kullaniyosun, ben vitamin olarak elevit , climara forte bant ve crinone jel kullaniyorum

Back
X