- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
Allah razi olsun cnim bnimm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahCanımcım cok mutlu oldum hadı Allah bagıslasın ınsallah ,guzel guzel bebegnızı sevmeyı nasıp etsın Rabbım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun cnim bnimm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahCanımcım cok mutlu oldum hadı Allah bagıslasın ınsallah ,guzel guzel bebegnızı sevmeyı nasıp etsın Rabbım:)
Teşekkür ederim canım bnimmmTebrikler canim, cok sevindim![]()
Allah razı olsun cnimm. InsallahhhTebrik ederm cnm ne guzel bi deger devami gelsn ins saglikla kucagina al
Allah razi olsun cnim bnimm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Evet cnim gelmişti. 7. Gün akşamı geldi. Agrim cok fazlaydi o günBısey sorabılır mıyım sende leke gelmısmıydı ? Gelldıyse kacıncı gun gelmıstı canım.
Canim yaa zordur hergun igne , acir valla.ben haftada 1 vurundum igneyi, proluton depot diye bir igne. Onun disinda vermedi bana yeniden igne. Umarim hersey guzel olur hepimiz icin. Bende haftaya gidicem sanirim doktora cok acele etmek istemiyorumHergün kullanıyorum valla kalçalarımda yer kalmadı artık
Valla zor oluyor gerçekten salı günü gittiğimde konuşcam sıkıntı yoksa kessin iğneyi. İnşallah herşey çok güzel olur. Bir sıkıntın yok ise bekle bencede zamanında git doktora.Canim yaa zordur hergun igne , acir valla.ben haftada 1 vurundum igneyi, proluton depot diye bir igne. Onun disinda vermedi bana yeniden igne. Umarim hersey guzel olur hepimiz icin. Bende haftaya gidicem sanirim doktora cok acele etmek istemiyorum
boşuna üzülüyosun. bir çok insan hiç bir belirti yaşamıyor. sonucun pozitif işte. tadını çıkar :)Gecenin biri moralim bozuk uyuyamıyorum. 5. ve 7. günler kan tahlili yaptırdım 24 ve 75 çıkmıştı. Sabah 9. günüm kan vereceğim dr istedi. Düne kadar şiş ve ağrılı olan göğüslerim normale döndü ağrı da yok. Düştü sanırım değerlerim,sabahı nasıl edicem bilmiyorum. Benzer şeyler yaşayan oldu mu hiç?![]()
Merhaba canım benim 12. gün kan değerim 564,6'ydı gayet iyi demişlerdi. Bence seninkide 9.güne göre gayet iyi.Sabah kan verdim iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Transfer sonrası 9. gün 219.
5. gün embriyosuydu.
yaniii kaç bekliodunkiSabah kan verdim iyi mi kötü mü bilmiyorum.
5. gün embriyosuydu.
Gozun aydın cnm 5. Gun embriyosumuydu? Bnde dün transfer oldm cok streslı hıssedyrm kendimi böyle umutsuz gbı sende de oldumu baslarda pozitfe odaklaanmaya calısıyrm ama beceremedmKızlar günaydın
Çok heyecanlıyım transferimin yedinci günü
Çift çizgiyi gördüm :) p.tesi kan test tarihim umarım herşey yolunda gider.
Dua edin bana :)
evet canım 5.gün emriyosuydu.Gozun aydın cnm 5. Gun embriyosumuydu? Bnde dün transfer oldm cok streslı hıssedyrm kendimi böyle umutsuz gbı sende de oldumu baslarda pozitfe odaklaanmaya calısıyrm ama beceremedm
Ben idrar testo yapmaya cok korkuyrm tek cizgi görüp moralımı bozmayayım diye sen iyi cesaret etmıssın. Cift cizgiyi görünce ne mutlu olmussndr. Ne zor sürecler ya herhngi bir belirti yasadnmı kacıncı gun basladıevet canım 5.gün emriyosuydu.
bende çok stres yapmıştum tabiki yapmamak mümkün değil geçen hafta c.tesiydi transferim bu 1 hafta bin yıl gibi geldi.
çok değişik duygulardayım. hem umutlu hem umutsuzdum hala korkuyorum kan testi düzenli artış olacakmı diye
ama herşey allhtan dua ediyorum hayırlısı neyse allh onu yaşatsın diye sabret duat et inşlh olumlu olacak :)
ben kendimi herşeye hazırlamıştım.Ben idrar testo yapmaya cok korkuyrm tek cizgi görüp moralımı bozmayayım diye sen iyi cesaret etmıssın. Cift cizgiyi görünce ne mutlu olmussndr. Ne zor sürecler ya herhngi bir belirti yasadnmı kacıncı gun basladı
Tabi kalp atısı keseyı gorunce daha cok rahatlayacksn inş nasip olacak cnm. En önemli asama tutunmasydı geriside gelecek inşben kendimi herşeye hazırlamıştım.
birde yine burda bir arkadaş 5.gün emriyosuydu 7.gün test yapıp pozitif sonuç almıştı. ondan güç aldım aslında moralimi bozmayacağım negatif olursa diye yaptım testi.
aslında perşembe akşamı test yaptım daha testi 2 dk bekledim çıkmadı diye bıraktım , cuma işten çıktığımda eve gittiğimde testte silik 2. çizgi gördüm onda ümitlendim. bozulmuştur diye bugün birdaha yaptım daha belirgin 2.çizgi çıktı.
hiç bir belirti yoktu adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrı oldu sadece başka bir şey olmadı.
dedim ya kan testini bekliyorum sonra kesesi ve kalp atışını :)
kalp atışını duymadan tam sevinemeyeceğim sanırım.
Mrb cnim oncelikle hayirli olsun benimde 3.gun embriosu bende test yaptim 9.10 11. Gunlerde ilk 2gun cok silik sonrasi tam belliydi pozitif yani ama bendaha konduramiorum sali gunu test günüm arasıra adet olacakmis gbi agrilarim oluo oyuzden heweslenmek istemiorumben kendimi herşeye hazırlamıştım.
birde yine burda bir arkadaş 5.gün emriyosuydu 7.gün test yapıp pozitif sonuç almıştı. ondan güç aldım aslında moralimi bozmayacağım negatif olursa diye yaptım testi.
aslında perşembe akşamı test yaptım daha testi 2 dk bekledim çıkmadı diye bıraktım , cuma işten çıktığımda eve gittiğimde testte silik 2. çizgi gördüm onda ümitlendim. bozulmuştur diye bugün birdaha yaptım daha belirgin 2.çizgi çıktı.
hiç bir belirti yoktu adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrı oldu sadece başka bir şey olmadı.
dedim ya kan testini bekliyorum sonra kesesi ve kalp atışını :)
kalp atışını duymadan tam sevinemeyeceğim sanırım.
Bnimde 9. Gün 316ydı bugün 11. Gün tekrar yaptircam. İkiz olabilir dedilerSabah kan verdim iyi mi kötü mü bilmiyorum.
5. gün embriyosuydu.