Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Cnm dur bu kadar hesaplama bir hamile kalalım aminosentez olsun onun sonucu kötü gelirse imza atarsın sınlandırırlarSağolun arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için sonuç anomaliyse genetik raporunu gösterip istediğimiz bi kadın doğumcu da aldırabiliyoruz ozaman heyet raporu nasıl çıkacakki genetik rapor yeterli değil mi
Cnm dur bu kadar hesaplama bir hamile kalalım aminosentez olsun onun sonucu kötü gelirse imza atarsın sınlandırırlar
merhaba aynı şeyi ben yaşadım evet eğer sağlıksızsa heyet kararı ile sonlandırılıyor. normal doğumla...Acaba anne karnında bebek de anomali saptanırsa bebeği aldırmak yasal mıdır? Bende de translokasyon var yaşayanlar varsa nasıl oluyor o durum paylaşır mısınız.sonucu gösterip kabul ediyorlar sonra da normal doğumla mı sonlanıyor
Allah'ım bir daha yaşatmasın hiçbirimize Allah'ım yaşamışından versinmerhaba aynı şeyi ben yaşadım evet eğer sağlıksızsa heyet kararı ile sonlandırılıyor. normal doğumla...
Evet arkadaşlar durumumuzu bildiğimiz için bizi neler beklicek ona göre karar vermek istiyoruz bir de ben önceden pgt ile 2 kez genart tüp bebekte denedim olmadı hep 3 tane sağlıklı 1. Kalite diyolardı olmadı allahım normal yollarla sağlıklı verdi şükür taşıyıcı değil benim gibi siz tüp bebek denediniz mi hiç.bi doktor demiştiki bana pgt olayı girince sanki yumurtalarda bi büyü bızuluyor onun yerine 5. Güne gitmek lazım o güne erişen yumurtalar sağlıklıdır bence demiştimerhaba aynı şeyi ben yaşadım evet eğer sağlıksızsa heyet kararı ile sonlandırılıyor. normal doğumla...
Bu doktor da tüp bebek yspıyordu ben ona yaptırmamıştım ama pgt ile hamile kalan var mıki arkadaşlar biliyor musunuz Genetik doktoru volkan valtacı bana şansın normal yollarla %33sağlıklı%66sağlıksız gebeliğin olur demişti bu pratikte daha iyimiş ama oran düşük duruyor ama allah isteyince tutuyor arkadaşlar umudunuzu yitirmeyinEvet arkadaşlar durumumuzu bildiğimiz için bizi neler beklicek ona göre karar vermek istiyoruz bir de ben önceden pgt ile 2 kez genart tüp bebekte denedim olmadı hep 3 tane sağlıklı 1. Kalite diyolardı olmadı allahım normal yollarla sağlıklı verdi şükür taşıyıcı değil benim gibi siz tüp bebek denediniz mi hiç.bi doktor demiştiki bana pgt olayı girince sanki yumurtalarda bi büyü bızuluyor onun yerine 5. Güne gitmek lazım o güne erişen yumurtalar sağlıklıdır bence demişti
Kızlar şimdi volkan baltacıyla konuştum ngs ile gebelik şansı artıyormuş ama emriyo bsşına 250 dolar dedi yüp bebek 6 bin lira ilaçlar da var ayrıca tabi epey pahalıymış nu tüp bebek artıkBu doktor da tüp bebek yspıyordu ben ona yaptırmamıştım ama pgt ile hamile kalan var mıki arkadaşlar biliyor musunuz Genetik doktoru volkan valtacı bana şansın normal yollarla %33sağlıklı%66sağlıksız gebeliğin olur demişti bu pratikte daha iyimiş ama oran düşük duruyor ama allah isteyince tutuyor arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin
250 dolarsa iyi bnm gittiğim yer 500 usd istiyorduKızlar şimdi volkan baltacıyla konuştum ngs ile gebelik şansı artıyormuş ama emriyo bsşına 250 dolar dedi yüp bebek 6 bin lira ilaçlar da var ayrıca tabi epey pahalıymış nu tüp bebek artık
Ben genartta yaptım ngs 350 dolar di ..herkese ayrı ücret mj veriliyor acabaKızlar şimdi volkan baltacıyla konuştum ngs ile gebelik şansı artıyormuş ama emriyo bsşına 250 dolar dedi yüp bebek 6 bin lira ilaçlar da var ayrıca tabi epey pahalıymış nu tüp bebek artık
Genart nasıl sizce gebeliğiniz oldu muBen genartta yaptım ngs 350 dolar di ..herkese ayrı ücret mj veriliyor acaba
Arkadaşlar günaydın;
Benden 25 yumurta toplandı
İçlerinde boş olan koyuluk olan da vardı yaşım 35 herkes yumurtalarımla kaliteyle uğraştı memorial prof dr Semra hnm direk sperm fish dedi
Bir kitapçık verdiler ordan orda diyorlar ki 9. Güne ulaşan embriyo ların yüzde 60 i 5. Güne gider kromozom bozukluklarında gitmezmiş[/QUOTE
İnş herşey yolunda gider dualarım seninle hbr verArkadaşlar günaydın;
Benden 25 yumurta toplandı
İçlerinde boş olan koyuluk olan da vardı yaşım 35 herkes yumurtalarımla kaliteyle uğraştı memorial prof dr Semra hnm direk sperm fish dedi
Bir kitapçık verdiler ordan orda diyorlar ki 9. Güne ulaşan embriyo ların yüzde 60 i 5. Güne gider kromozom bozukluklarında gitmezmiş
Evet arkadaşlar durumumuzu bildiğimiz için bizi neler beklicek ona göre karar vermek istiyoruz bir de ben önceden pgt ile 2 kez genart tüp bebekte denedim olmadı hep 3 tane sağlıklı 1. Kalite diyolardı olmadı allahım normal yollarla sağlıklı verdi şükür taşıyıcı değil benim gibi siz tüp bebek denediniz mi hiç.bi doktor demiştiki bana pgt olayı girince sanki yumurtalarda bi büyü bızuluyor onun yerine 5. Güne gitmek lazım o güne erişen yumurtalar sağlıklıdır bence demişti
K Kavimlergocu pgt yapılmadan mı 9.güne mi bekletiyorlar ? Anlamadım ben ?İnş herşey yolunda gider dualarım seninle hbr ver
Embriyo dan parça almak için 5. Günü bekliyorlar 3. Günde hayatı parçalarından da alabilirlerK Kavimlergocu pgt yapılmadan mı 9.güne mi bekletiyorlar ? Anlamadım ben ?
Embriyo dan parça almak için 5. Günü bekliyorlar 3. Günde hayatı parçalarından da alabilirler
Yanlış yazmışım cnm orda 5. Gün tatlımK Kavimlergocu tamam 5.günde parça alıp o parçaları zaten pgt için gönderiyorlar, 5. Gün embriyoyu transfer için dınduruyorlar yani değil mi? 9. Gün deyince anlamamıştı. Ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?