Ben de öyle düşünüyorum da hiç gönderip sonuç alan var mı merak ediyorum.Bence gönderilmelidir ..Çünkü düşük olan bebek de blki transkolaoyon ve ya başka bir genetik durumu yoktur .Eğer yoksa düşük nedenini araştırılır ..
Canim benim de gen art da 250 dolar alındı embriyo başınaBen genartta yaptım ngs 350 dolar di ..herkese ayrı ücret mj veriliyor acaba
Başka herhlngi bir sorun yok demi..rahım de ..Canim benim de gen art da 250 dolar alındı embriyo başına
3 tane sağlıklı geldi ve malesef hic biri tutmadi transferlerim negatif
Yüzde 5 lık yanılma payı veriyor ki normalde yüzde 2 bu oranArkadaşlar merhaba,
genetiks ile hiç iletişiminiz oldu mu? Güvenilir bir yer mi?
Canım merhaba,Yüzde 5 lık yanılma payı veriyor ki normalde yüzde 2 bu oran
Bana ngs değil chg yaptılar kaç kere dedim ben beğenmedim Prof muhterem bahçe Prof Volkan Baltacı çok iyiler hem daha uygunlar hem de Prof lar
Öbürü ngs dır Muhterem Bahçede sadece sorunlu kromozom lara bakmaya o ücreti alıyor . Yaşın genç se pgt olur ama başka kromozom larda oluşan sorun saptanamaz onlaCanım merhaba,
Ben geçen sene pgt için 9 embriyo gönderdim Volkan Baltacı'ya. Emb başına 430 dolar ödedik, inanılmaz bir rakam. Transferler de tutmadı. Olsun canımız sağolsun tabii. Ama bugün düşük materyalini kürtaj olduğum hastane genetikse göndermiş. Telefonda konuştuk. Pgt yaptırırsam 15 embriyoya kadar 1000 dolar dediler. Biz 9 emb için neredeyse 4000 dolar ödedik. Bu merkezler niye bu kadar farklı? Hangisine güveneceği maddi manevi biz??
tüm kromozomlara bakıldı bende. İyiki de öyle bakılmış ama çünkü gelen olumsuz embriyolarda benim 3-7 respirokal translokasyon olan kromozomlarım dışındaki başka alakasız kromozomlarda da parsiyel monozomi, trizomi vardı.Öbürü ngs dır Muhterem Bahçede sadece sorunlu kromozom lara bakmaya o ücreti alıyor . Yaşın genç se pgt olur ama başka kromozom larda oluşan sorun saptanamaz onla
Tüm kromozom taranmaz imkansız cnm yanlış anlamışsın Microgen de 350 dolar alır kalanı gittiğin merkez le alakalı olabilirAyrıca güzel arkadaşk
tüm kromozomlara bakıldı bende. İyiki de öyle bakılmış ama çünkü gelen olumsuz embriyolarda benim 3-7 respirokal translokasyon olan kromozomlarım dışındaki başka alakasız kromozomlarda da parsiyel monozomi, trizomi vardı.
Volkan Baltacı iyi bir genetikçi içine sinmişti ama gerçekten maddi boyutu fazlaydı bizim için. Şimdi tüm kromozomların taranacağı 15 embriyoya kadar 1000 dolar duyunca çok şaşırdım
46 kromozom ve xy/xx cinsiyet kromozomları tarandı canım ya. Tam bunun adı ngs mi, cgh mı artık fish miudi şu an unuttum geçen sene bayağı ayrıntılı biliyordum unuttum şimdi ama tüm kromozomlar taranıyor. Ve sonuçlar geldiğinde 3,7, 14,8 vs farklı embriyolarda farklı kromozomlarda parça eksiklik/fazlalıkları var idi.Tüm kromozom taranmaz imkansız cnm yanlış anlamışsın Microgen de 350 dolar alır kalanı gittiğin merkez le alakalı olabilir
Yok 425 usd de hepsine bakmışlardır46 kromozom ve xy/xx cinsiyet kromozomları tarandı canım ya. Tam bunun adı ngs mi, cgh mı artık fish miudi şu an unuttum geçen sene bayağı ayrıntılı biliyordum unuttum şimdi ama tüm kromozomlar taranıyor. Ve sonuçlar geldiğinde 3,7, 14,8 vs farklı embriyolarda farklı kromozomlarda parça eksiklik/fazlalıkları var idi.
Neden tüm kromozomlar taranmaz dedin anlayamadım.
Evet haklı olabilirsin. Ben tüm kromozomlar bakılarak pgt dedim ama bu kadar fark olması anlamlı değil. Bence de yanlış anlaşılma olabilir. Neyse artık pgt düşünürsem o zaman araştıracağım yine. Ben şu an normal mi tüp bebek mi sorusuna dönmüş durumdayım tekrar. Çok zor kararlar, süreçler Allah yardımcımız olsunYok 425 usd de hepsine bakmışlardır
Genetix 1000 usd demiş ya onda sadece sorunlu kromozom lara bakılır
Allah yardımcımız olsun tatlımEvet haklı olabilirsin. Ben tüm kromozomlar bakılarak pgt dedim ama bu kadar fark olması anlamlı değil. Bence de yanlış anlaşılma olabilir. Neyse artık pgt düşünürsem o zaman araştıracağım yine. Ben şu an normal mi tüp bebek mi sorusuna dönmüş durumdayım tekrar. Çok zor kararlar, süreçler Allah yardımcımız olsun
K Kavimlergocu Genetiks'i aradım sordum. Senin dediğin gibiymiş arkadaşım. 1000 dolar 15 embriyo sadece benim translokasyon olab kromozomlarım için olursa imiş. Bütün kromozomlar değilmiş.Allah yardımcımız olsun tatlım
Evet tatlım öyledir benim 15 embriyom olmuyor ki zaten ;( blastosist olmuyorlar 15 döllenmeden bir tane zor kaldıK Kavimlergocu Genetiks'i aradım sordum. Senin dediğin gibiymiş arkadaşım. 1000 dolar 15 embriyo sadece benim translokasyon olab kromozomlarım için olursa imiş. Bütün kromozomlar değilmiş.
Si nerde tedavı oldunuz gen art ta mı ?bencede söylediğiniz şey iyi olurBu arada bir forumda görmüştüm bir liste yapılmıştı. Bilmiyorum saçma mı acaba ama bir liste mi yapsak translokasyonlular olarak? Kim kaç kere normal denedi, ne oldu. Kaç kere tüp bebek, nerede tedavi, nerede genetik vs
Yani bizim için iyi mi olur kötü mü olur ne dersiniz?
Benim tedavi Liv Hospital idi, pgt için Mikrogen'e gönderilmişti Ankara'yaSi nerde tedavı oldunuz gen art ta mı ?bencede söylediğiniz şey iyi olur
Neden o kadar fiyat verildi anlamiyorjm ..ben zaten bu sistemi çözmüş degilim..bnde genarta yaptım pgt embrio başı değil kaç tane olur sa olsun 2500tl idi ..ama ngs embrio başı 350 dolar di..size pgt değil blki ngs uglulanmis..Canım merhaba,
Ben geçen sene pgt için 9 embriyo gönderdim Volkan Baltacı'ya. Emb başına 430 dolar ödedik, inanılmaz bir rakam. Transferler de tutmadı. Olsun canımız sağolsun tabii. Ama bugün düşük materyalini kürtaj olduğum hastane genetikse göndermiş. Telefonda konuştuk. Pgt yaptırırsam 15 embriyoya kadar 1000 dolar dediler. Biz 9 emb için neredeyse 4000 dolar ödedik. Bu merkezler niye bu kadar farklı? Hangisine güveneceği maddi manevi biz??
Neden o kadar fiyat verildi anlamiyorjm ..ben zaten bu sistemi çözmüş degilim..bnde genarta yaptım pgt embrio başı değil kaç tane olur sa olsun 2500tl idi ..ama ngs embrio başı 350 dolar di..size pgt değil blki ngs uglulanmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?