Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Selam cnm günaydın;Arkadaşlar mrb bizim gibi translokasyon olanların tüp bebekle sonuç alan normal yolla deneyip hamile kalandan daha az sanırım yanlışmı düşünüyorum yani burda daha çok normal yolla hamile kalan gördüm sizlerinde yorumlarınıda merak ediyorum siz nasıl düşünüyorsunuz.
Canım benim ki 3p trizomi çıktı 6. Gün embriyom bir dr prof Gürkan arıkan da bir video da diyor ki translasyon neslini devam ettirmek için daha iyi ilerliyor embriyolarda bilemiyorum herkes bişey diyorEvet arkadaşlar durumumuzu bildiğimiz için bizi neler beklicek ona göre karar vermek istiyoruz bir de ben önceden pgt ile 2 kez genart tüp bebekte denedim olmadı hep 3 tane sağlıklı 1. Kalite diyolardı olmadı allahım normal yollarla sağlıklı verdi şükür taşıyıcı değil benim gibi siz tüp bebek denediniz mi hiç.bi doktor demiştiki bana pgt olayı girince sanki yumurtalarda bi büyü bızuluyor onun yerine 5. Güne gitmek lazım o güne erişen yumurtalar sağlıklıdır bence demişti
Canım benim ki 3p trizomi çıktı 6. Gün embriyom bir dr prof Gürkan arıkan da bir video da diyor ki translasyon neslini devam ettirmek için daha iyi ilerliyor embriyolarda bilemiyorum herkes bişey diyor
Bu sabah haberlerde da down lu bir Alman kız bizim yaşamımıza ileri haftalarda kürtaj yasal ama biz yaşamak istiyoruz ben de mükemmel im dedi çok kötü oldum ;(
Anlat tatlım anlat birbirimize anlatmayacağız kim anlar ki bizi bende aynı durumu çok yaşadım ağladım deli olduğumu düşünmesinler diye camdan baktım ama durduramadığım çok oldu gözyaşlarımı ;(Canım Down da zor ama bizim durumumuzda dengesiz translokasyonlar down gibi olmuyormuş. Çok ileri vakalar oluyormuş. Hayata gelmesi bile pek mümkün değilken sanırım burada biri yazmıştı bizden yine, gelse bile 1 yaşına kadar ancak yaşayan olmuş tek tük. Ama fiziksel, zihinsel çok farklı vakalar olurmuş. Down olsa napardım diye çok düşündüm. bu yaz yurt dışında çok gitmek istediğim bir yere gitmiştim, herşey çok keyifliydi. bir yerde Tekneye biniyorduk, önümüzde yanlış hatırlamıyorsam down sendromlu bir genç kız vardı, 3 kişi milim milim adım attırarak bindirdiler kızı tekneye, nasıl adım atacağını bilemedi. Ben onların olduğu yerden kendimi uzağa atıp dakikalrca hıçkıra hıçkıra ağladım. O kadar güzel cennet yerde teknede neden ağladığımı anlamaya çalışan insanlar bana bakıyordu. Benimse aklıma 6 aylık benden alınan yavrucum gelmişti.. üzüntü, pişmanlık, vicdan, karasızlık, günah korkusu.. hepsi karışıyor bazen bende. anlatmak istedim birden bu anımı size, bilmiyorum neden..
Biraz oda var galiba eebet bizimde olur inşallah ve umut dağıtırız.Selam cnm günaydın;
Doğal yolla da olur tabi
tüp bebekte hamile kalan doğuran arkadaşlarla tanıştım ama doğurunca kaçıyorlar dönüp deneyimlerini yazmıyorlar bizde umutsuz kalıyoruz .
Biz yazalım umut olsun herkese inş
İşte birlikte hareket etsek inş hep beraber sonuç alırız cnmBiraz oda var galiba eebet bizimde olur inşallah ve umut dağıtırız.
Hayır sonuç negatif ..ama ben memnun kaldim..Kaan Aydos ile görüşüp tekrar genartta yaparızGenart nasıl sizce gebeliğiniz oldu mu
Ben de 2 kez orda denedim de ona sordum canımHayır sonuç negatif ..ama ben memnun kaldim..Kaan Aydos ile görüşüp tekrar genartta yaparız
Canım benim normal yollardan bi sağloklı oldu oldu tekrar istiyoruz ben yanaşmıyorum eşim çok istiyor.ben korkuyorum ilkinde aşamalarda stresi yaşadığım için amnio sentez sonucunu öğrenmeden önce bacaklarım tutmayıp hüngür hüngür ağlamıştım hele beklemek ozamana kadar çok zor.anomali çıkarsa napardım diye düşünüyordum o ara baban kanserdi babamdan önce annem kanser oldu neler yaşadım.psikolojim altüst olmuştu.şimdi ikinci çocuğu istemek haksızlık gibi geliyor baba.allah yardım etti bikez.hakkım yok gibi hissediyorum.sonra hiç sorunu olmayıp allahtan 2.3.çocuk isteyenlere bakıyorum.onlar hep istiyor allah nasip ederse oluyor.ben olmayankara dua ediyorum öncelikle.normal denerken hiç kaybım olmadı yaşamadım arkadaşlar.sizlere allahım yardım etsin önce sizlerin bebeği olsun tadın o güzel duyguyu inş.hep önce olmayanlara diye dua ediyorum.bunları okudukça üzülüyorum durumumuz çok acı çok uzun yazdım kusura bakmayın
Katılıyorum sana canım normal yolla daha mantıklı gibi bebim ilk 2 denemem tüp bebekti olmadı.çok yıprandım mantar enfeksiyonu felan oldum ileri derecede ne zordu anlatamam aradan bi kaç yıl sonra normal yolla denedik çok şükür allahıma nasip etti.benim de pgt girince tüp bebeğe insncım kalmadı.allah büyükArkadaşlar mrb bizim gibi translokasyon olanların tüp bebekle sonuç alan normal yolla deneyip hamile kalandan daha az sanırım yanlışmı düşünüyorum yani burda daha çok normal yolla hamile kalan gördüm sizlerinde yorumlarınıda merak ediyorum siz nasıl düşünüyorsunuz.
Ben 7 yıldır normal deniyorum olmadı bir türlü .Katılıyorum sana canım normal yolla daha mantıklı gibi bebim ilk 2 denemem tüp bebekti olmadı.çok yıprandım mantar enfeksiyonu felan oldum ileri derecede ne zordu anlatamam aradan bi kaç yıl sonra normal yolla denedik çok şükür allahıma nasip etti.benim de pgt girince tüp bebeğe insncım kalmadı.allah büyük
Amin translokasyon bende varBen 7 yıldır normal deniyorum olmadı bir türlü .
Rabbim yardımcımız olsun bazen hamile kalırsan nasıl yaparım diyorum testler yapılan a kadar nasıl yipraniriz..sağlıklı olmazsa nasıl olur ..Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip eder isteyen herkese..
Translokasyon sizde mi eşiniz de mj..
Genart 3. Denemem i orda yaptım ..ve ilk defa 5 döllenme elde ettik ..sonuç negatif olsa bile ..
1 tüp bebek de 2 tane dollendi 1 i 3. Güne geldi..
2.tup bebek de 2 döllendi 2 .gün gelsimı eri durdu..
Genartta tekrar dewam ederiz yaz gibi tekrar ..inşallah kaan aydos ile görüşün ce tese ile sprem alınmasını onerecegim.genartta kaan hoca tese ye girer..Rabbim emeklerimiz in karşılığını almayi nasip etsin
Merhaba, Allah sizin de yardımcınız olsun öncelikle. 7 yıldır deniyorum demişsiniz. Hiç hamilelik oluşmadı mı? Oluştu düşük mü oldu?Ben 7 yıldır normal deniyorum olmadı bir türlü .
Rabbim yardımcımız olsun bazen hamile kalırsan nasıl yaparım diyorum testler yapılan a kadar nasıl yipraniriz..sağlıklı olmazsa nasıl olur ..Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip eder isteyen herkese..
Translokasyon sizde mi eşiniz de mj..
Genart 3. Denemem i orda yaptım ..ve ilk defa 5 döllenme elde ettik ..sonuç negatif olsa bile ..
1 tüp bebek de 2 tane dollendi 1 i 3. Güne geldi..
2.tup bebek de 2 döllendi 2 .gün gelsimı eri durdu..
Genartta tekrar dewam ederiz yaz gibi tekrar ..inşallah kaan aydos ile görüşün ce tese ile sprem alınmasını onerecegim.genartta kaan hoca tese ye girer..Rabbim emeklerimiz in karşılığını almayi nasip etsin
Canım benim normal yollardan bi sağloklı oldu oldu tekrar istiyoruz ben yanaşmıyorum eşim çok istiyor.ben korkuyorum ilkinde aşamalarda stresi yaşadığım için amnio sentez sonucunu öğrenmeden önce bacaklarım tutmayıp hüngür hüngür ağlamıştım hele beklemek ozamana kadar çok zor.anomali çıkarsa napardım diye düşünüyordum o ara baban kanserdi babamdan önce annem kanser oldu neler yaşadım.psikolojim altüst olmuştu.şimdi ikinci çocuğu istemek haksızlık gibi geliyor baba.allah yardım etti bikez.hakkım yok gibi hissediyorum.sonra hiç sorunu olmayıp allahtan 2.3.çocuk isteyenlere bakıyorum.onlar hep istiyor allah nasip ederse oluyor.ben olmayankara dua ediyorum öncelikle.normal denerken hiç kaybım olmadı yaşamadım arkadaşlar.sizlere allahım yardım etsin önce sizlerin bebeği olsun tadın o güzel duyguyu inş.hep önce olmayanlara diye dua ediyorum.bunları okudukça üzülüyorum durumumuz çok acı çok uzun yazdım kusura bakmayın
Canım öncelikle hamileliğini kutlarım.inş herşey yolunda gider.moralini bozma allah büyük çok dua et ben de ederim sana.normalle de oluyor sonuçta.hiç tüp bebek denedin mi?normal yolla kaçıncı denemendi?ben amnio sentez yaptırmıştım.ama sen 12 haftalıkken inş sürer gebeliğin cvs yaptır dediğin gibi. Zor ve güzel bi sireç seni bekliyor daha rahat olmaya çalış zor biliyorum ama zaman göstericek heeşeyi zaten kitap oku hobi edin kendine kafa dağıt bu süreçte ve bol dua et canım allah yardımcın olsun inş senden de gelir güzel bi hbr moral olur bizlereCanım Allah bağışlasın, çok sevindim senin adına. Allah bize de nasip etsin. Bize de umut oluyor böyle güzel örnekler. 2. Yi istemen de çok normal, kendini suçlu hissetmene gerek yok bence.
Bende normal deniyorum şu an. Daha çok yeni, kese görmeye gideceğiz hsonu inşallah. Biraz normal süreci nasıl geçirdiğini anlatır mısın? Ben cvs yaptıracağım 11. Haftada. Çapa karman çorman ama oraya daha çok güvendiğim için orada yaptırmayı düşünüyorum. Sonrası için eğer inşallah iyi giderse bir iki iyi perinatolog belirledim, onlara gideceğim. Cvs kötü çıkarsa bilmiyorum naparım, Allah'ım tekrar yaşatmasın, bir daha sonlandırmak zorunda kalırsak ne yapacağımı bilmiyorum. Ama zaten devam etmez etse de yaşamaz böyle vakakar diyorlar. Kafamda deli sorular. Allah büyük, Allah'a dayanıp, bilimin verdiği olanakları kullanıyoruz napalım.
Duaya ihtiyacım var, çok teşekkür ederim. Birbirimize ettiğimiz dualar daha makbulmuş.Canım öncelikle hamileliğini kutlarım.inş herşey yolunda gider.moralini bozma allah büyük çok dua et ben de ederim sana.normalle de oluyor sonuçta.hiç tüp bebek denedin mi?normal yolla kaçıncı denemendi?ben amnio sentez yaptırmıştım.ama sen 12 haftalıkken inş sürer gebeliğin cvs yaptır dediğin gibi. Zor ve güzel bi sireç seni bekliyor daha rahat olmaya çalış zor biliyorum ama zaman göstericek heeşeyi zaten kitap oku hobi edin kendine kafa dağıt bu süreçte ve bol dua et canım allah yardımcın olsun inş senden de gelir güzel bi hbr moral olur bizlere
Sağol hepimizin yardımcısı olsun ...hyr hiç gebelik olusmadi ..Merhaba, Allah sizin de yardımcınız olsun öncelikle. 7 yıldır deniyorum demişsiniz. Hiç hamilelik oluşmadı mı? Oluştu düşük mü oldu?
Canım sonraki kontrollerimi ve en başından kayseri acıbademde kadın doğum uzmanına yaptırdım epey bilgiliydi kalp eko yaptı ayrıntılı yaptı zaten sonuç güzel çıkınca da normal ultrason kontrollerim devam ettiDuaya ihtiyacım var, çok teşekkür ederim. Birbirimize ettiğimiz dualar daha makbulmuş.
1 kere 7. Hafta düşüğüm, 1 tane ise çok zor geçen bir 26. Haftada sonlandırma oldu.
Sonra Tüp bebek bir kere denedim,3 sağlıklı embriyo çıktı, 2 kez transfer oldu, tutmadı maalesef. Şİmdi yine doğal ile devam ediyoruz bakalım hayırlısı. Sen neden cvs yaptırmadın? Amniyosentez için neden daha geç haftayı bekledin? Kaçıncı haftada ve nerede amniyosentez yaptırdın? Çok güzel bir duygudur amniyo sonucunun güzel çıkması herhalde, rüya gibi.. sonraki kontrollerin nasıl nerede devam ettirdin?
Çok sordum ama şu an tam önümdeki örneksin çünkü, kusura bakma lütfen.
Bence gönderilmelidir ..Çünkü düşük olan bebek de blki transkolaoyon ve ya başka bir genetik durumu yoktur .Eğer yoksa düşük nedenini araştırılır ..Arkadaşlar merhaba,
Translokasyon olup düşüklerini kürtajla alındıktan sonra hiç genetiğe gönderen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?