translokasyon olanlar

Evet ngs idi tüm kromozomlar tarandı ama 430 hala duyduğum en yüksek fiyat.
Bir daha yaptırırsam ileride bu fiyatları en azından öğrenmiş oldum.
Benim gittiğim merkez 500 usd alıyordu

Benim gittiğim merkez 500 usd alıyordu
Oh maşallah. Yok mu arttıran diyesim geldi. Valla Allah bizim yardımcımız olsun, bu paraları isteyenlere de biraz vicdan versin Allah. Emeklerinin karşılığını tabii ki alacaklar. Bu laboratuvarların kurulum maliyetleri yüksek, kullandıkları cihaz ekipman malzemeler hep yurt dışı onu da anlıyorum ama sömürdükleri kadar çok değil yani kesinlikle.

Bence de sömürücük var 30 milyar ver tüp bebek yaptır sonuç garanti değil ama bu parayı biriktirmek iöşn kaç sene nelerden vazgeçip sabrediyoruz.bebek için değer tabiki ama garantisi yok işte umut dünyası ben de yaşadım iki kere bu süreci

Valla normal yoldan gebeliğim devam etseydi cvs riskini, o stresli bekleyişi göze almıştım. Çünkü tedavide çok umutlanıp üstüne sömürülünce çok hayal kırıklığı yaşamıştım.
O yüzden şu anda yine bir kez daha normal mi denesem diye kafam karışık çok.
Hakkımızda hayırlısı

Merhaba D delinefsim sen ne durumdasın en son arkadaşım? Ben tekrar tedaviye başlayacağım, çok yorgunum ama çok istiyorum da. Nerede nasıl başlasam diye araştırmaya başladık yine.
Bemde şimdi araştırıyorum ve dediğin gibi çok yprgum oldugum için uzaklara gitmek istemiyorum rahat bir tedavi olsun istiyorum 2 ve 3 tedavilerim yıprattı beni şimdi gaziantep de düşünüyorum ama karar vermiş değilim ankara uzak geliyor mesefe olarak rabbim yardımcımız olsun eşime az kaldı diyorum neye diyor delirmeme diyorum büyün vücüdüm sivilce oldu strese girmekten maddi olarak rahat olmayınca son olsun istiyorum sen şimdi merde yaptıracaksım neresi yakın geliyor

Bemde şimdi araştırıyorum ve dediğin gibi çok yprgum oldugum için uzaklara gitmek istemiyorum rahat bir tedavi olsun istiyorum 2 ve 3 tedavilerim yıprattı beni şimdi gaziantep de düşünüyorum ama karar vermiş değilim ankara uzak geliyor mesefe olarak rabbim yardımcımız olsun eşime az kaldı diyorum neye diyor delirmeme diyorum büyün vücüdüm sivilce oldu strese girmekten maddi olarak rahat olmayınca son olsun istiyorum sen şimdi merde yaptıracaksım neresi yakın geliyor

Yıpranmamak elde değil arkadaşım çok haklısın. Bugün eşimden fırçayı yedim ben de delirme öncesi :)
Ben bi toparlanayım 3-4 yerle görüşeceğiz ama en güçlü adayım Memorial Şişli. Orada doktor bakıyorum hangisine gitmek gerek bilmiyorum, tam içime sinen biri olsun istiyorum ama orada da nedense çok ciddi doktor rotasyonu var neden öyle anlamadım. Geçen sene baktıklarım bu sene yok mesela. Semra Hanım tüm dosyalara bakıyormuş ama kendisi ve genetikçiyle görüşmek istiyorum mutlaka karar vermeden bakalım. Sen Antep'te mi yaşıyorsun?

Yıpranmamak elde değil arkadaşım çok haklısın. Bugün eşimden fırçayı yedim ben de delirme öncesi :)
Ben bi toparlanayım 3-4 yerle görüşeceğiz ama en güçlü adayım Memorial Şişli. Orada doktor bakıyorum hangisine gitmek gerek bilmiyorum, tam içime sinen biri olsun istiyorum ama orada da nedense çok ciddi doktor rotasyonu var neden öyle anlamadım. Geçen sene baktıklarım bu sene yok mesela. Semra Hanım tüm dosyalara bakıyormuş ama kendisi ve genetikçiyle görüşmek istiyorum mutlaka karar vermeden bakalım. Sen Antep'te mi yaşıyorsun?
Urfada yasıyorum em yakım amtep de var annemler de antep te yer sorunum olmaz seninle daha kınuşmuş olabilirim ama kafam donduğu için aklIma gelmiyor sizde translokasyon kimde var kaçıncı deneme

Urfada yasıyorum em yakım amtep de var annemler de antep te yer sorunum olmaz seninle daha kınuşmuş olabilirim ama kafam donduğu için aklIma gelmiyor sizde translokasyon kimde var kaçıncı deneme
Konuşmuşuzdur mutlaka ben de adını çok net hatırlıyorum ama ben de senin hikayeni tam hatırlayamadım.
Ben de 3-7 resiprokal translokasyon var. 2 erken hafta düşük, 2 dengesiz translokasyon gebelik kaybı,1 başarısız tüp bebek tedavisi :( Tekrar tedaviye niyetleniyoruz inşallah.

Kızlar bende de translokasyon var 5-10 ve 35_24 dengeli translokasyon 4 düşük 2başarısız tüp bebek tedavim var ....novaart mehmet erdem gitmeyi düşünüyorum

Konuşmuşuzdur mutlaka ben de adını çok net hatırlıyorum ama ben de senin hikayeni tam hatırlayamadım.
Ben de 3-7 resiprokal translokasyon var. 2 erken hafta düşük, 2 dengesiz translokasyon gebelik kaybı,1 başarısız tüp bebek tedavisi :KK43: Tekrar tedaviye niyetleniyoruz inşallah.
Olabilir zatem heryerde yazıyprum
Tüp bebek tedavinizde döllenme ler nasıl oldu
Biz 3 defa tüp bebek yaptık hepsi başarısızlıklar hayal kırıkları ile sonuçlandı döllenme de sorunlar çıktı
Eşimde translokasyon var dna hasar var sperm tümüyle sorunlu sayı hız morfoljı

Back
X