- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
Ahhh canım elim yüregımde okudum . Allahım sabır vrsın sana .. dualarımda senıde gecırecegımbende bebegimi 22. kromozomda boşluk oldugu için kaybettim 22q11 delesyonu diye geçiyor. bizde durum biraz farklı malesef bizde düşük olmadı benim boncuğum hiç hasta olduğunu belli etmeden 38 haftalıkken 4 kg olarak doğdu. ama bu hastalık agır kalp problemine sebeb oluyormus.büyük bir şok yaşadık. direk yoğun bakıma alındı 4 günlükken açık kalp ameliyatı oldu yetmedi anjio oldu ama yinede iyi olamadı 72 gün sonunda kaybettik okadar çok ağladım ki. öle güzeldiki şimdi iyileşmeye yaralarımı sarmaya calışıyorum. odası herşeyi hazırdı ama hiç evine gelemedi tosbiğim. genetik test yaptırdık sonuçlarımızı bekliyoruz ama genetik uzmanı tüp bebek önerdi. henüz erken ama bende araştırarak kafamı oyalamak daha az ağlamak istiyorum. eger doktor merkez öneriniz varsa bende bilmek isterim.

Ama sana bu hafta içi yazacagım bır blog var cok faydalı olur senın için bır psıkolog acmış . Ve cok guzel anlatıyor yasadıklarına sanada bır fıkır olur .