Translokasyon olup tup bebek tedavisi olanlar

Canım pgt konusunda var galiba sizin iki gen benim eşimin 4 gen oluyor galiba 2 ile 3 11 le 22 mi ne ?
Vardır mutlaka cnm
Allah yardımcımız olsun kuzum cuma günü yumurtalarım toplanacak çok korkuyorum kocamı çok seviyorum rabbim bizi kapısından boş döndürmez inşallah

Allah yardımcımız olsun kuzum cuma günü yumurtalarım toplanacak çok korkuyorum kocamı çok seviyorum rabbim bizi kapısından boş döndürmez inşallah
Amin cnm connet var irmiklove bınların eşlerimi kendimi translasyon taşıyıcı sı bilmiyorum cnm
Allah'ım yardımcımız olsun cnm

İlk denememizde iki embriyo da anormal geldi sonuç. Şu an ikinci denemeyi yani havuz yöntemi yaptık 8yumurtadan 1i döllendi sadece onu da CGH testine yolladık sonucu bekliyoruz şu anda. Bir hafta geçti önümüzdeki hafta umarım güzel bir haber gelir..
Canım ne yaptınız sonuç geldi mi ? İnşallah hamilelik haberini verirsin

İlk denememizde iki embriyo da anormal geldi sonuç. Şu an ikinci denemeyi yani havuz yöntemi yaptık 8yumurtadan 1i döllendi sadece onu da CGH testine yolladık sonucu bekliyoruz şu anda. Bir hafta geçti önümüzdeki hafta umarım güzel bir haber gelir..
Canım sonuçların geldi mi ? İnşallah iyi gelir

Arkadaşlar ben de de resiprokal translıkasyon var 8 sene önce önce pgt yaptırarak 2 kez tüp bebek yaptırdık olmadı tutmadı 2 sene sonra normal yolla denedim sağlıklı bi kızım var şimdi taşıyıcı değil kromozomlarında sorun yok çok şükür allaha ümidinizi kesmeyin çok zor bi durumdayız 2. Çocuğa cesaret edemiyorum ama ilkinde amniosentez de yaptırmıştım stresli bi hamilelik geçirdim ssğlıklı mı değil mi acaba diye.allaha dua edin normal yollarla da deneyin tüp bebekle tutan hiç var mı bilmiyorum benimki olmadı hep 3 tane sağlıklı bulunuyordu 1. Kalite dediler tutmadı yüo bebekte

Arkadaşlar ben de de resiprokal translıkasyon var 8 sene önce önce pgt yaptırarak 2 kez tüp bebek yaptırdık olmadı tutmadı 2 sene sonra normal yolla denedim sağlıklı bi kızım var şimdi taşıyıcı değil kromozomlarında sorun yok çok şükür allaha ümidinizi kesmeyin çok zor bi durumdayız 2. Çocuğa cesaret edemiyorum ama ilkinde amniosentez de yaptırmıştım stresli bi hamilelik geçirdim ssğlıklı mı değil mi acaba diye.allaha dua edin normal yollarla da deneyin tüp bebekle tutan hiç var mı bilmiyorum benimki olmadı hep 3 tane sağlıklı bulunuyordu 1. Kalite dediler tutmadı yüo bebekte
Canım benim 5 aylık ve 2 aylık kaybım var
Tüp bebekte embriyolarım ilerlemedi

Canım benim 5 aylık ve 2 aylık kaybım var
Tüp bebekte embriyolarım ilerlemedi
Resiprokal mı senin de hangi kromozomlar?benim 4-18 arası çok zor bi durum arkadaşım bu dert allah yardımcımız olsun eğer kemdinde güç buluyorsan normal dene cvs yaptır 13 haftalıkken en erken o yapılıyor zor bi karar. Engelli çocuğa bakmak da zor aldırmak da zor 5 aya kadar giden hamileliğinde noldu canım çünkü genetik düşükler hep 3 ay içinde oluyor benim abiminde çocuğu doğdu 1 ay yaşayıp öldü daha kucaklarına alamadan ikincisi de düştü onlar vazgeçti bebek denemekten artık

Son düzenleme:
Resiprokal mı senin de hangi kromozomlar?benim 4-18 arası çok zor bi durum arkadaşım bu dert allah yardımcımız olsun eğer kemdinde güç buluyorsan normal dene cvs yaptır 13 haftalıkken en erken o yapılıyor zor bi karar. Engelli çocuğa bakmak da zor aldırmak da zor 5 aya kadar giden hamileliğinde noldu canım çünkü genetik düşükler hep 3 ay içinde oluyor benim abiminde çocuğu doğdu 1 ay yaşayıp öldü daha kucaklarına alamadan ikincisi de düştü onlar vazgeçti bebek denemekten artık
Cnm 5 aylık erken Doğum oldu onda genetik sorun var mı yok mu bilmiyorum rahim ağzı yetmezliğinden de şüpheleniliyor
Bende pcos var ilk hamileliğim çatlama iğnesi kullandım o ay tutmadı sonraki ay aşılama yaptıracaktım baktım hamileyim
Sonrada normal olmadı zaten

Allah büyük inş olur bigün her çiçek kendi baharında açarmış o gekeceği zamanı bilir ümidini kesme

Ewet belki embrio gelişimi ona bağlıdır.ben translokasyon ile alakası olduğuna inanmıyorum. .
Prof Semra Kahraman sperm fish le sperm e ne kadar translasyon yayılmış bakacağım dedi .
Cnm İnan bilmiyorum belki yumurtalar dandı;(

ARKdaşlr aylardır böyle bi grup arıyordum. Eşimde dengeli translokasyon var ve bu sebepten azospermi. Translokasyon 1-6 kromozolarda. Tese olucak ocak ayında 20 si gibi transfer bulunursa eğer. Çok korkuyorum var mı duyduğunuz bildiğiniz olumlu sonuç alan.

Prof Semra Kahraman sperm fish le sperm e ne kadar translasyon yayılmış bakacağım dedi .
Cnm İnan bilmiyorum belki yumurtalar dandı;(
Canım merhaba nasılsın?
Sen şu an Memorial Şişli'de tedavi görüyor musun? Ya ben oraya da bi gidip görüşmek istiyorum ama Semra Kahraman'la ve direkt pgt yapacak genetikçiyle görüşmek istiyorum. Ama çok karışık ve kalabalık gelmişti bana orası. Ben de tekrar tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz. Aklımda 4 yer var.
Ben en son doğal gebelikle hamile kaldım, cvs yapıldı. Ön sonuç geldi çok umutluydum ilk defa odasına kadar hayaller kurdum ama ikinci kez dengesiz translokasyon çıktı. Allah'a sığınıyorum yoksa delirebirim. Normal gebelik artık düşünemiyorum çok zor gerçekten çoook.:(

Canım merhaba nasılsın?
Sen şu an Memorial Şişli'de tedavi görüyor musun? Ya ben oraya da bi gidip görüşmek istiyorum ama Semra Kahraman'la ve direkt pgt yapacak genetikçiyle görüşmek istiyorum. Ama çok karışık ve kalabalık gelmişti bana orası. Ben de tekrar tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz. Aklımda 4 yer var.
Ben en son doğal gebelikle hamile kaldım, cvs yapıldı. Ön sonuç geldi çok umutluydum ilk defa odasına kadar hayaller kurdum ama ikinci kez dengesiz translokasyon çıktı. Allah'a sığınıyorum yoksa delirebirim. Normal gebelik artık düşünemiyorum çok zor gerçekten çoook.:KK43:
Canım şimdi dışardayım oradaki Murat hoca nın mailine atsan telefon ile uzun uzun konuşuyor çok iyi biri evet kalabalık ben bütçe oluşturuyorum 2. Tedavi için
Evde olsam yazardım iletişim bilgilerini ama ara Merkezi yönlendirirler

Canım şimdi dışardayım oradaki Murat hoca nın mailine atsan telefon ile uzun uzun konuşuyor çok iyi biri evet kalabalık ben bütçe oluşturuyorum 2. Tedavi için
Evde olsam yazardım iletişim bilgilerini ama ara Merkezi yönlendirirler
Çok sağol canım. Görüşmekte fayda var, ben aslında bir gün oradan bir doktor da belirleyip hem dr ile hem de genetikçi ile birebir görüşmeyi düşünüyorum. Bakalım artık. Kafamda 4 yer var. Daha önce tedavi gördüğüm ama negatif aldığım Liv Hospital var. Aşırı memnun kalmadım ama tüm hikayemi biliyorlar, perinatoloğum da orada. GöZtepe Medical Park'ta Aynur Hnm varmış, Banu Çiftçi var o bağımsız çalışıyor, bir de Memorial Şişli. Karar vermeye çalışıyorum şu an bekleme arasındayken.
Varsa yorumlarınızı alabilirim.

Çok sağol canım. Görüşmekte fayda var, ben aslında bir gün oradan bir doktor da belirleyip hem dr ile hem de genetikçi ile birebir görüşmeyi düşünüyorum. Bakalım artık. Kafamda 4 yer var. Daha önce tedavi gördüğüm ama negatif aldığım Liv Hospital var. Aşırı memnun kalmadım ama tüm hikayemi biliyorlar, perinatoloğum da orada. GöZtepe Medical Park'ta Aynur Hnm varmış, Banu Çiftçi var o bağımsız çalışıyor, bir de Memorial Şişli. Karar vermeye çalışıyorum şu an bekleme arasındayken.
Varsa yorumlarınızı alabilirim.
Görüş cnm görüşme ücretsiz hem öyle kararını verirsin ben orda tedavi olamadım henüz yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum vebal sonuçta cnm

Merhaba herkeze eşim 17-22 translokasyon taşıyıcısı memorial şişlide tesavi gördüm 5 embrio 6. Gün sabah donduruldu biopsi alınıp 1 sağlıklı çıktı ab kalite şuan hamileyim 8. Ayım herşey güzel gidio şimdilik bugün doktor karın çevresi 2 hafta geri dedi biraz korktum açıkçası 3 haftadır kilosu aynı kızımın olabiliyor böle şeyler dedi
Bilemedim neyse şunu söylicem transfer edilse bile sağlıklı embrio size kapıt veriolar en altını okuyun genetik test endikedir yazar
Buda gebelik sonrası riskli gebelik uzmanına gidersiniz oda size amniosentez der yani acgh veya ngs neyse ne gebelik oluşsa bile risk devam eder azda olsa ya bebek doğacak topuk kanına bakılacak yada 16. Haftads amniosentez hadi diyelim bebek tutundu büyüyor 16. Hafta amniosentez yaptıecaksınız detaylı usg herşey normal ama acgh veya ngs delesyon veya tek gen hastalıklarını bulmaz %99.8 gibi bir başarı oranı var amnio sentezin ama düşük riski %1 beya baktılar amniosentez bebekde sorun var kromozamal aldıracakmısınız ? Yaşıyoe karnınızda büyüyor ben translokasyon olup normal gebe kalıp doğum yapanlar biliyorum şans işte ama memorial’de ben araştırdım acgh den geçip gebelik olusup doğum yapanlarda soeun çıkmamış tabi bu hastanenin sözü doğruluğunu bilemeyiz ancak ben şuan tedirginim mesela en ufak bişeyde acaba çocukta sorun mu vae oluyorum çok şükğr hamileyim 3. Denememde ama hala tedirginim doğuma 2 hafta kaldı bebek 2.500 kg karın çevresi 33 haftalık kendi 36 haftalık suyu kalp atışı kordon kan akışı vs normal detaylı usg çektirdim 2 merkezde herşey normal dediler ama hiç rahat değilim şuan hafif ödemliyim ondanmı diyorum bebek gelişemedi kendimede kızıyorum 1 ayda hiç kilo almamışım 7 ayda 17 kg aldım son ay hiç ödem die diet tarzı bişi yaptım 2 haftayada doğum var 2 hafta deli gibi yiyicem artık piskolojim eahatladın haftaya 1 muayenem var muhtemelen ondan sonraki hafta sezeryan alacak bakalım hergün düşünüyorum çocul çocuk delimoldum hasta olması korkusu insana değermi diyor ama o tekme atıo ya yada usg de görüyorum içim bi garp oluyo inşallah herkezin gönlüne göre verir rabbim

Back
X