• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Transparan Gelinlikler

kesinlikle tercih etmem böyle bir modeli. gerçi tercih etsem de giydirmez ama kaydirigubbakcemile

etekleri kısa olsa veya etek kısmı sadece tül olsa (içi görünsün :lepi:) lülülülülülü

şaka bi yana hiç hoş değillerrr, zarif durmuyorlar :delphin:

2823.jpg

2825.jpg

birincisi numberone istiyorum işte offff

yerse misali yerimseniben
dene bence belki okeylerdelikafadulden

yedırırım :D cunku abla dedıgı bırı evlenmıstı gelınlgıı transparan annesı falan cok begenmıstı kızda gelınlıgı satın almıs bunu kullanabılırsın begendıysen demıstı annesı bana aynı o gelınlık gıbı :D

yedırırım :D cunku abla dedıgı bırı evlenmıstı gelınlgıı transparan annesı falan cok begenmıstı kızda gelınlıgı satın almıs bunu kullanabılırsın begendıysen demıstı annesı bana aynı o gelınlık gıbı :D

Süper fırsat ozaman vallahi :icecream::icecream:
Hemen işe koyul o giydiyse sende giyersinkafamçokkarıştı:1rolleyes:

Transparan gelinlik gelinin bütün masumiyetini ve zerafeti alıp götürüyor. Gelini ve geliniği çok basitleştiriyor.

valla güzeller ama ben transparan düşünmüyorum...giymeyi düşünenler için hoş modeller bence...

Eet canım yaw modeller güzel tercih etmek isteyene,beğenene forum sahibiyim ama tüm hepsi muhteşem diyemem benim hayallerimdekiler başka topicte burdanda 2 tanesini beğendim
ılk eklediğim Resimlerden 4 ve son eklediğimden 1 özellikle son ekledm tabi

güzeller ama bence gelinlik masumluğu ifade etmeli fazla iddialı olması hoşuma gitmiyor....

Modeller güzel gerçekten, ama ben de transparanlığı gelinlikle bağdaştıramıyorum doğrusu...

Tabikide herkez beğenmiyor
bende giyer miyim bilmem ama en son eklediğimi giymek isterdim

Back
X