• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trasferden önce kupa çekip yakı vursam tedavi sürecine yan etkisi olurmu

• Konu Sahibi Konu Sahibi funy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

funy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
24
1
16
Ağrı
TÜP BEBEK tedavisine başlarken adetimin bitiği gibi belime kupa çekip yakı vurmayı düşünüyürum bi yararı veya bir zararı olurmu tedavi süresinde fikirlerineze ihtiyacım var bu benim 2 tüp bebek yapışım olacack olabilirliğine inandığım en küçük ihtimalleri bile değerlendirmek istiyorum

TÜP BEBEK tedavisine başlarken adetimin bitiği gibi belime kupa çekip yakı vurmayı düşünüyürum bi yararı veya bir zararı olurmu tedavi süresinde fikirlerineze ihtiyacım var bu benim 2 tüp bebek yapışım olacack olabilirliğine inandığım en küçük ihtimalleri bile değerlendirmek istiyorum

tedavi sürecine ek hiçbirşey yapma tabi bu benim fikrim çünkü ne tür etkisi olacağını bilemeyiz.

transferinden sonra 5 gün yat çünkü bebekler 5 günde tutunuyorlarmış
ayrıca bu 5 günde banyo yapma sıcak suda etkiliyor çünkü
yemene içmenede dikkat et ben her transferimden sonra hamileymiş gibi beslendim yediklerime dikkat ettim sütümü mutlaka içtim 4 kez hamile kaldım fakat kaybettim bebeklerim hep sağlıklıydı bağışıklık sistemi sorunum olduğu için vücudum attı bebekleri
benim tavsiyem sakin ol bu süreçte ve ek bişi yapma...

tedavi sürecine ek hiçbirşey yapma tabi bu benim fikrim çünkü ne tür etkisi olacağını bilemeyiz.

transferinden sonra 5 gün yat çünkü bebekler 5 günde tutunuyorlarmış
ayrıca bu 5 günde banyo yapma sıcak suda etkiliyor çünkü
yemene içmenede dikkat et ben her transferimden sonra hamileymiş gibi beslendim yediklerime dikkat ettim sütümü mutlaka içtim 4 kez hamile kaldım fakat kaybettim bebeklerim hep sağlıklıydı bağışıklık sistemi sorunum olduğu için vücudum attı bebekleri
benim tavsiyem sakin ol bu süreçte ve ek bişi yapma...

cevabın için teşekürler sanırım haklısın,senin adına üzüldüm rabbim tez zamanda mucizesini hepimize nasip eyler kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah allah yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah dua etmekten başka bişey elimizden gelmiyo sanırım.1.tüp bebek denememde eylülün 1 de başladım hiç birşey yapmadım dikatte etmedim sanırım trasferden hemen sonra 10 dk.dinlendim hastanede okadar ertesi günüde nerdeyse arabayla 24 saatlik yolculuk yaptım anlayacağın normal yaşantıma devam etim ve şimdi pişmanım oyüzden en küçük ihtimali göz önüne alarak uygulamak ve dikkat etmek istiyorum bizdeki sorun spermin hiç olmaması eşimden ameliyatla sperm elde etiler...

cevabın için teşekürler sanırım haklısın,senin adına üzüldüm rabbim tez zamanda mucizesini hepimize nasip eyler kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah allah yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah dua etmekten başka bişey elimizden gelmiyo sanırım.1.tüp bebek denememde eylülün 1 de başladım hiç birşey yapmadım dikatte etmedim sanırım trasferden hemen sonra 10 dk.dinlendim hastanede okadar ertesi günüde nerdeyse arabayla 24 saatlik yolculuk yaptım anlayacağın normal yaşantıma devam etim ve şimdi pişmanım oyüzden en küçük ihtimali göz önüne alarak uygulamak ve dikkat etmek istiyorum bizdeki sorun spermin hiç olmaması eşimden ameliyatla sperm elde etiler...

hayatım ben balıkesirde yaşıyorum tüp bebek merkezim ise bursada yanı 1,30 dk uzaklıkta buna rağmen ben transferimin olduğunda hastanede kalıyorum ayrıca benim merkezim 4 saat wc bile kalkmadan yatırıyor hatta transfer işleminden sonra 1 saatte ameliyathanede yatırıyorlar ve ayağa kalkmadan yatar şekilde sedyeye alıp kalan 3 saatide odada yatarak geçiriyorlar wc işinide sürgü ile hallediliyor

anlamıyorum burda herkez en fazla 1 saat kalıyor hastanede bu süre çok az ...

bizdeki sorunda benim bağışıklık sistemimin eşimden gelen kromozomları kabul etmemesi şimdi bununla ilgili tedavi görüyorum eşimin kanından aşı yapıyorlar bana inşallah derdime şifa olur eşimin kanı...... aminnnnnnnnnnnn

arkadaşım geçenlerde aynı şeyleri bende düşünmüştüm ama gerçi uygulamadım
insan bebeğine kavuşmak için herşeyi göze alıyor inşaallah birgün RABBİM hepimizin emeklerinin karşılığını verir

Back
X