Trasnfer sonrası.. Kızlar bakar mısınız?

sedaa128

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2024
171
89
13
24
Kızlar bugün trasnfer sonrası 6. Günün akşamı iki embriyo trasnferi oldum sağ kasığımda hafif baskı gibi batmalar var tuvalete bi gittim ki peçeteye kahve rengi kan geldi hala da devam ediyor çok korkuyorum neden olabilir? Adetime 9 gün var tutunma kanması mıdır? Miktarı ne kadar olmalı lütfen tecrübeli olanlar yazabilir mi? Adet oldum diye korkuyorum

İlaçlardan dolayı adet olmanız çok zor, zaten adetinize de daha varmış. Benim doktorum kanama/lekelenme olabilir hamilesin veya değilsin demek doğru değil demişti. Yerleşme kanaması da olabilir ilaçlardan da olabilir, ama batmalar normal. Erken test yapmayın, daha yeni çatlatma iğnesi vuruldunuz yanıltıcı olabilir.

Geçen transferimde hiç olmamıştı açıkçası çok korktum hala da endişeliyim ama herşey olacağına varır bakalım yarın 7. Günüm

Geçen transferimde hiç olmamıştı açıkçası çok korktum hala da endişeliyim ama herşey olacağına varır bakalım yarın 7. Günüm
Regl değildir merak etmeyin, tutunmadan kaynaklı olduğunu düşünelim :) ama sizin doktorunuz farklı bir prosedür izliyor çatlatma iğnesini transferden sonra yaptığı için erken gebelik testi yapın diyemiyorum çünkü her şekilde pozitif çıkacaktır.

Benim transferimin 8. günü kanamam oldu 3 gün sürdü. Benim de çift embriyo idi birisi devam edemedi diğeri kucağımda şimdi. O kanama yerleşme kanaması mıydı yoksa devam edemeyen bebeğime mı aitti hiçbir zaman bilemeyeceğim ama daha önce de okumuştum gerçekten çok kişinin kanaması oluyor transferden belirli süre sonra ve çoğu da pozitif ile sonuçlanıyor. Bir de ilaçlardan dolayı regl kanaması olması mümkün değil zaten

Benim de kanamam olmuştu ama yaklask transferden 1 ay sonra falan şuan 13 haftalık gebeyim rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin çok stres yapmayıp yokmuş gibi davranın rutininiz neyse onu düşünün

3 transfer oldum. 1.de kanama olmadi negatif.2.de 8.gun kanama oldu negatif.3.de kanama olmadi pozitif (devam etmedi o ayri mesele) goruyorsunuz ki kanama bir sey ifade etmiyor :) gununuzu bekleyin belirti aramayin. Ilaclarin etkisi de olabilir hamile de olabilirsiniz. Ne ilaclarin etkisidir diye dusunup kendinizi üzün ne de hamileyimdir diye dusunup umutlandirmayin. Evet biraz zor ama akisina birakin. Allah gonlunuze gore versin

Evet haklısınız yarın ben her ihtimale karşı doktoruma yazacağım

İnşaAllah öyledir sakin kalıyorum bakalım herşey olacağına varır hiç bir beklentiye girmeyeceğim neyse o olur artık

Benim de kanamam olmuştu ama yaklask transferden 1 ay sonra falan şuan 13 haftalık gebeyim rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin çok stres yapmayıp yokmuş gibi davranın rutininiz neyse onu düşünün
Aynen öyle yapıyorum az önce mutfağı halledip geldim tabi eğilmiyorum ağırda kaldırmıyorum sadece evde normal nasıl geziniyorsam öyleyim yemek bulaşık yıkıyorum bakalım Allah ne nasip ettiyse onu yaşarız

Haklısınız herşeyden dolayı olabilir ikisini düşünüp kendimi sevindirip veya üzemem şuan daha iyiyim bakalım yarın doktoruma yazacağım hem kan sulandırıcı iğne hemde progestan dex kullanıyorum

Sizin gebeliğiniz nasıl ilerliyor iyi misiniz?

İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder çok zor bir süreç biliyorum

Bana transferden sonra bir rahatlama gelmişti niye bilmiyorum hatta tarnsfer yapılırken bile zorlandm sonda falan takıldı doktorum rahatlatmaya çalışmıştı . Transfer oldum 4 kişiydik herkes en az yarım saat dinlendi ben 20 dakika zor yattım . Doktor da yatmamam gerektigini söyledi işin aslı transfer yapılırken içimden hep olacağına inandm belki onun rahatligiydi bilmiyorum. Kalktım. Evle hastane arasında yarım saat yürüdüm. 6. Gün dayanamayıp test yaptm negatif çıktı ne gelirse Allah'tan dedim . Sakın olmaya çalıştım ve hiç evde durmadım hep bir yerlere gittim . 8. Gün silik cikti ama yinede tedirgindim olmayabilire de alistirdim kendimi kan verdim vardı am sevinnmedim diyebilirim . Ne zman ki kalp atışını duydum kendime hamilesin sen dedim ikna etmeye çalıştım rabbim herkese hayrlisiyla kolaylıkla nasip etsin. Ben umursamakla umursamamak arasinda kaldm hep iyi ki oyleymisim rabbim hayrlisini bana da kolaylıkla nasıp etsin

Yani süreç benim açımdan hep tuhaf ilerledi herkes yatarken hareketlerini kısıtlı yaparken ben tam tersini yaptmm. Rabbim nasip edecekse inanın her türlü nasip ediyor . Ben birazda buna tevekkül ettim

Yani süreç benim açımdan hep tuhaf ilerledi herkes yatarken hareketlerini kısıtlı yaparken ben tam tersini yaptmm. Rabbim nasip edecekse inanın her türlü nasip ediyor . Ben birazda buna tevekkül ettim
Aslında bende 1. Trasnferimde çok kafaya takıyordum aman yavaş aman kalkma diye diye kendimi öldürdüm ama olmdı bu trasnferde de aynı sizin dediğiniz gibiydim çok rahattım her yere gittim yemek bulaşık yıkadım e doğrusu doktorum günlük hayatına dön dedi bende aynen öyle yaptım ve hep diyordum inşallah yerleşme kanaması görürürmde içim rahatlar bu sefer de acaba ne kanı diye gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…