merhaba arkadaşlar nisanda doğum yapacağım ve haliyle şimdiden bebek arabası vs şeylere bakıyorum fakat aklıma takıldı travel sistemdeki ana kucağı izofixli midir veya izofixli olan varmıdır ana kucağı araba koltuğu gibi kullanılabiliyormu kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim..
merhaba arkadaşlar nisanda doğum yapacağım ve haliyle şimdiden bebek arabası vs şeylere bakıyorum fakat aklıma takıldı travel sistemdeki ana kucağı izofixli midir veya izofixli olan varmıdır ana kucağı araba koltuğu gibi kullanılabiliyormu kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim..
Bende nisanda inşallah doğum yapıcam :) ben bu aksam indirim görünce bebek arabami aldım canım ana Kucağı oto koltuğu olarak ta kullanilabilir dedi alırken kız ister evde yatir ister yatir gezdim istersen arabaya bağla hepsi için uygun dedi ama izofix falan bilmiyorum :)
Wollex New York Manhattan 2014 aldim yanında ana kucagi var, ve araba koltugu olarakta kullanılıyor cokta dayanıklı ve saglam bir ürün bütün yorumlarini takip ettim sikayetci olan yok. hepsiburada da indirimde suan veya ankaradaysan ulus konya sokaktan 750tl ye alabilirsin
emniyet kemeri ile takıp çıkartmak çok zor oluyor diye duydum o yüzden izofixli alayım diyordum, artık travel sistem yerine oto kotuğu ve arabayı ayrı ayrı alacağım yorumlarınız için çok teşekkürler :)
Wollex New York Manhattan 2014 aldim yanında ana kucagi var, ve araba koltugu olarakta kullanılıyor cokta dayanıklı ve saglam bir ürün bütün yorumlarini takip ettim sikayetci olan yok. hepsiburada da indirimde suan veya ankaradaysan ulus konya sokaktan 750tl ye alabilirsin
emniyet kemeri ile takıp çıkartmak çok zor oluyor diye duydum o yüzden izofixli alayım diyordum, artık travel sistem yerine oto kotuğu ve arabayı ayrı ayrı alacağım yorumlarınız için çok teşekkürler :)
canım isofixli alman yeterli olmaz aracınızda da onun isofix bağlantısı olması lazım bence önce onu araştır.. bazı travel sistem arabaların ana kucağı/oto koltuğu olan parçasının araba ile bağlantı parçası da oluyor benim bildiğim chiccoda var sanırım..
ben casual cadillac aldım çok memnunum.. travel sistemlerin tek dezavantajı çok yer kaplıyor.. aracınız küçükse şine bunu düşünme derim.. çünkü bizim bagaja tek arabayı koyduğumuzda başka bir şey koyamıorz bile..
canım ana kucağı genelde oto koltuğu mantalitesinde dizayn edildiği için evde içinde sallayıp uyutmak için çok ergonomik değil.. tamam arabadayken bebek içinde arabanın sarsıntısı ile saatlerce uyuyor ama evde çok rahat edemeyeceği için( yarı yatar yarı oturur pozisyon sebebiyle+ bir da yatak kadar yumuşak ve konforlu değil) ana kucağını mali durumun müsaitse ayrıca ev tipi almanı tavsiye ederim..