travesti komşun olsa

tercihini kumarbazlıktan veya alkoliklikten veya uyuşturucu bağımlılığından veya sübyancılıktan veya sadistlikten yana kullanmış birine de; çocuğunuzun merhaba demesini ister misiniz? yoksa tercihini trans olarak kullanmışların özel bir üstünlüğü mü var diğerlerinden? sadece meraktan soruyorum. bilmiyorum öğrenmek istiyorum.
Banlanmissin ama yinede konuscam

E sana soralim bi subyancinin sadistin uyusturucu bagimlisinin cocuguna merhaba demesini istermisin
Sacmaliga bak transsa travestiyse kendine

kadin kendi bedeninden memnun degilmis degistirmis sana ne zarari var cocuguna ne zarari var

Benim için normal bir insandan farkı yok

Diğer komşularıma nasıl davranıyorsam öyle davranırım. Ha belli de olmaz gerçekten anlaşılabilecek kadar iyi bir insan çıkar, evinde de gider veya davet ederim. Ama genelde komşuluk ilişkim yok. İki çocuktan kafamı kaldıramıyorum çünkü. Birisi çok küçük. Komşuluk da eskisi gibi olmadığı İçin selam verip geçerdim diye düşünüyorum. 5 yıldır karşı komşuma ilk kez gitmiş birisi olarak yazıyorum, tanıdığım tek komşum karşıdaki komşu teyzem. Üzerine başkasını tanımayı düşünmüyorum, yeni insanlar tanımayı sevmiyorum çünkü yapı olarak

İkisi aynı şey mi? Eşcinsel ilişkiyle pedofili nasıl nir tutabilirsiniz. Doğru veya yanlış gelebilir ama akıl süzgecinden bi geçirin. Birinde rıza var iki yetişkin kimseye zarar vermeden istediğini yaşıyor günahsa kendilerine günah.
Diğerinde tecavüz var rıza yok ve masum korunmasız bi çocuk var. Dünyanın en adi en aşağılık suçu işleniyor. Aynı kefede mi? Hay sizin beyninize.
kimseyi diğeriyle bir tuttuğum yok. bana göre herbiri bir diğerinden daha kötü.

birini iyi diğerini kötü gösteren sensin sanki...

ben ikisinin de kötü olduğunu söylüyorum. aralarında derecelendirme yapmak istiyorsan senin bileceğin iş...

ayrıca kimsenin günahı da sevabı da beni ilgilendirmez. benim demediğim şeyleri bana mal etmeye çalışma.

benim dediğim özetle şu; çocuğumun ne transla, ne bağımlıyla, ne sübyancıyla, ne kumarbazla muhatap olmasını istemem. bu cümleden onları bir tuttuğum anlamı çıkmaz . (Bknz 301 nolu mesaj.) sen anlam çıkarmak istiyorsan o senin kusurlu anlayışındır.

benim gördüğüm şu: transları savunmak adına; benim cümlelerime attırmadığınız takla kalmadı. ki ben translar aleyhinde tek bir laf bile etmediğim halde....

neyse... daha fazla yazmayacağım sana. arif olan anlar...

kimseyi diğeriyle bir tuttuğum yok. bana göre herbiri bir diğerinden daha kötü.

birini iyi diğerini kötü gösteren sensin sanki...

ben ikisinin de kötü olduğunu söylüyorum. aralarında derecelendirme yapmak istiyorsan senin bileceğin iş...

ayrıca kimsenin günahı da sevabı da beni ilgilendirmez. benim demediğim şeyleri bana mal etmeye çalışma.

benim dediğim özetle şu; çocuğumun ne transla, ne bağımlıyla, ne sübyancıyla, ne kumarbazla muhatap olmasını istemem. bu cümleden onları bir tuttuğum anlamı çıkmaz . (Bknz 301 nolu mesaj.) sen anlam çıkarmak istiyorsan o senin kusurlu anlayışındır.

benim gördüğüm şu: transları savunmak adına; benim cümlelerime attırmadığınız takla kalmadı. ki ben translar aleyhinde tek bir laf bile etmediğim halde....

neyse... daha fazla yazmayacağım sana. arif olan anlar...
Laf söyledi bal kabağı. Laf kalabalığı yapıp bir şey söylemiş olmuyorsun. pedofilide eşcinsellik de cinsel tercihler, bazı ülkelerde de yasak değil diyerek, yani eşcinselliği kabullenen pedofiliyi de kabullenir demeye getiren sensin. Kimse ikisi arasında bi karşılaştırma yapmadı ki yapılması mümkün de değil. Yapmaya çalışan ikisi de aynı kefede diye konuyu açan sensin.

Aman Allahım pedofili ve eşcinselliği bir tutan olmuş. Sayın üye, tane tane anlatayım. Anlıyorum inancın doğrultusunda ikisini de cinsel sapkınlık olarak görüp, günah bakımından aynıdır diye düşünebilirsin. Belki de demeye çalıştığın ama diyemediğin budur.

Ancak inandığın dinin başka mevzuları da var. Yaradılana zarar vermemek, isteği dışında zulmetmemek, ırzına geçmemek, helal kabul edilmiş cinsel birlikteliğin dışına çıkmamak, kul hakkına girmemek gibi. Daha birçok şey sayabilirim. Sen şimdi inançtan girip talihsiz bir karşılaştırma yapıyorsun ya hani. Mevzu sadece cinsel sapkınlık değil. Mevzu cinsellikten ibaret değil.

Pedofili isteği ve arzusu olmayan bir çocuğa zorla sahip olup ona zarar verir. Sapıktır, rezildir, merhametsizdir. İnsan bile değildir. Eşcinsel ise, kendi rızası olan bir bireyle cinsellik yaşar. Birinde taraflardan her ikisi de memnun ve istekli iken, diğerinde zorbalık vardır. Günahı bilmem nesi bizi ilgilendirmez diğer tarafta sorgu meleği görevimiz yok ise ilgilendirmez. He sen kabul etmezsin, nefret edersin bak bu da senin bileceğin iş. Saygı duyarım, homofobik olmana bile. Onlara dilinle ve bedeninle zarar vermediğin sürece ister nefret et, ister kabul etme. Senin bileceğin iş. Ancak ne olursa olsun zarar veremezsin. Homofobik olmanı savunabilirsin de, inan benim bakış açımla bunda bile sıkıntı yok. Herkes sınırını bildiği sürece kendi fikrini savunabilir. İnancın öyledir, hayat görüşün öyledir zerre mühim değil.

Ancak sen sapkınlık ve zorbalığı, sadece kendisini ilgilendiren bir tercih ile bir tutuyorsun. Daha da açık anlatayım. Karı kocanın birbiri ile sevişmesi oldukça normal bir durumdur. Ancak koca kadına tecavüz ederse, nikahlı olsa bile bu sapıklıktır ve zorbalıktır. Anladın mı? Mevzu sadece günah ya da yasak değil. Mevzu zorbalık, mevzu kötülük.

Ve lütfen pencerenizi biraz daha açın. İnanç evet çok önemli. Benim için de çok önemli. Ancak hayatta insan olmak için nancın yanı sıra vicdan da gerekli. Değilmidir ki inandığımız dinlerin önderlerinin merhametini anlatırlar asırlardır. Bir Yetim çocuğun başının okşanması, bir meczupa el uzatılması, bir mağdurun ayağa kaldırılması. Bunlara kulak tıkayıp sadece yasak ve günahlara odaklanır isek insanlıktan çıkar sadece yargılama yönümüzü besleriz.

Şu dünyada beni katil edebilecek tek şey pedofilidir. Olağanca sakinliğime ve sabrıma rağmen böyle bir şeye şahit olursam kendimi kaybetmeyeceğimden emin olamıyorum. Ancak bir eşcinseli birine tecavüz etmiyor ise neden öldüreyim mesela? Seviştiği için mi? Allah mıyım ben, kimi neyden koruyorum? Ancak bir çocuğu, çocuk benim olmasa bile korurum. Çocuklar hepimizin çünkü. Tüm dünya korumalı onları. Anladın mı?

Eşcinsellik ile pedofili kesinlikle aynı kefeye konulamaz. Birisi iki yetişkinin kendi rızalarıyla yaptıkları eylemlerdir diğeri ise nedir söylememe bile gerek yok. Eşcinsellikte tek kızdığım nokta reşit olmayan çocukların LGBT gibi örgütlerin içine çekilip kullanılması. Mesela bir haber var küçük yaşta bir çocuk cinsiyet değiştirdi diye. Altına da takdir eden yorumlar yazılmış. Ben buna saygı duyamam. O yaştaki bir çocuk böyle bir şeye kendi karar vermiş olamaz. Bu da bir çeşit pedofilidir gözümde.

Mesela bir haber var küçük yaşta bir çocuk cinsiyet değiştirdi diye. Altına da takdir eden yorumlar yazılmış. Ben buna saygı duyamam. O yaştaki bir çocuk böyle bir şeye kendi karar vermiş olamaz.
Bu kısma katılıyorum, ergenlik dönemine kadar östrojen ve testesteron seviyesi düşüktür, fiziksel ve cinsel değişimler ergenlik dönemiyle birlikte başlar, ki kız olarak doğan ama kendini erkek olarak tanımlayan birinin cinsiyet değişikliği 18 yaş sonrası olmalı ki sağlıklı olsun.

Konuya gelince travesti bir komşum olsa utanmam, travesti bir insan çoluğunuzu çocuğunuzu zorla travesti yapmaya çalışmaz, çocuğunuzun hormonal gelişimi cinsiyetiyle doğru orantıdaysa travesti olacağım lezbiyen olacağım demez, buna hormonları da izin vermez zaten.

Utanmak değil de korkmak diyelim, ben hangi komşudan korkarım biliyor musunuz? Görünüşte efendi, çocuklarına iyi bir baba, iyi bir eş ve komşu diye tanımladığınız ama 14 yaşındaki kızına tecavüz edip hamile bırakan, kızı şikayetçi olduğunda inkar edip 14 yaşındaki evladını namussuz, kim bilir kimlerle neler yaptı bana iftira atıyor diye linç ettirmeye çalışan bir komşudan, başkasının el kadar çocuklarına tacizde bulunan komşudan korkarım, zira bir travestiye baktığınızda cinsel kimliğini anlarsınız o bir travestidir, sizin kültürünüze uymuyorsa görüşmezsiniz ama aile babası sandığınız, mahallenin efendi diye övündüğü kişisinin cinsel kimliğini bilemezsiniz, sinsidir kendini kamufle eder, demek ki insanları dış görünüşle değerlendirmemek gerekiyormuş, süslü paketler içinden bir lağım çukuru çıkabiliyor çünkü.

Back
X