Bilmiyorum öğrenmek istiyorum demişsin,iyi öğren o zaman.
İki yetişkinin nasıl bir hayat yaşadığı kimseyi ilgilendirmiyor.Ya da bir insanın alkolik oluşu.O insana katlanamıyorsan yaşam stili yüzünden aranızdaki duygusal bağı koparırsın.Onun dışında tanımadığın insanları ''neden bir erkek olarak bir erkekle beraber'',''neden bu şekilde giyinmek istiyor'' diye yargılayamazsın,çünkü ''O''nun hayatı.Çocuklarınıza kötü örnek olan falan da yok,çocuğuna kötü örnek olan varsa o da ''sevgi''yi aşılayamayan anne babalar.İki insanın birbirini beğenmesi,sevmesi yanlış olan bunlar değil,yanlış olan bunu çocuğa yanlış bir şeymiş gibi gösteren aileler.
Bir de kalkıp bana burada dram kasma.Ben senin ne demek istediğini çok iyi anladım.Sana göre bir çocuğa tecavüz etmek ile bir yetişkinin senden farklı bir hayatı seçmesi ( ki başkalarına zararı yok o hayatın ) aynı şey.Ciddi söylüyorum homofobi için tedavi ol.Düzgün düşünemiyorsun nefretin yüzünden.Dünya hızla değişiyor,böyle kalmaya devam edersen sen bu nefretle kendini üzersin,homoseksüeller ya da translar değil.Sen sevsen de sevmesen de eşcinsellik de,farklı cinsel tercihler de olacak.Önemli olan iki yetişkinin kendileri için ne istediği.Geri kalan herkese susmak düşer.Kafanda istediğin kadar senaryo kur ''ama bu tecavüz kadar sapkınca,ama çocuklarıma kötü örnek'' diye,alakasız olduklarının sen de bilincindesin,sadece laf yapmak seninki.