Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay aşırı komik bir video yabir de oturup ciddi ciddi anlatmış. Bakın eğer karşı cinsten hoşlanıyorsanız ben sizi alsam sabah akşam homoseksüellik anlatsam şöyle güzel böyle mükemmelde desem, ilaçlarda versem, videolarda izletsem siz yine de gidip kendi cinsinize ilgi duymazsınız. En fazla bi süre kafanız karışır ama yine olduğunuz kişiye dönersiniz.
Ayrıca bu günümüzde artan bir durum değil. Hep vardı hatta osmanlıda oğlancılık diye bir konu vardı çok ünlü bir tarihçi anlatıyor googlelayıp bakabilirsiniz. Yalnızca eskiden bu çok çok gizli saklı idi vee sosyal medya yoktu. Yani lgbt bir seçim değildir.
Tekrar videoyu izleyip sonra tekrar cevap verinYanı insanlar eşcinsel olmak için bu ilacı mı kullandı bu kadar lgbti bireyi..![]()
Olsa bile bu geçici bir şey olur. O zaman homoseksüelleri bi yere toplayıp hepsine birer ilaç verelim ve hetereseksüel olsunlar madem bir ilaçla çözülüyor bu iş
Yanı insanlar eşcinsel olmak için bu ilacı mı kullandı bu kadar lgbti bireyi..![]()
Bu adamların bir amaçları var ve söylediklerinize bakılırsa başarıya ulaşıyorlarOlsa bile bu geçici bir şey olur. O zaman homoseksüelleri bi yere toplayıp hepsine birer ilaç verelim ve hetereseksüel olsunlar madem bir ilaçla çözülüyor bu iş
Videoyu izlemedim abi anlamaya çalıştım ona yönelik di sorum.. ınsanlar bu durumu bilerek mi bu ilacı kullanıyor yada bilmeden mı.. bu videoyu koyarken anlatmak istediğin ne tam olarak.. bu ilacın ve yan etkilerinin eşcinsellerle alakası ne tam olarak anlarsam ona gore yorum yapacağım.. mesela hetero biri bu ilacı bilerek kullansa yan etkilerden biri olan bu durum olacakVideo da ilaçların yan etkilerinden bahsediliyor ve bu yan etkileri ilaç firmaların kabul edip prospektüslere eklediğini anlatıyor.
Videoyu izlemedim abi anlamaya çalıştım ona yönelik di sorum.. ınsanlar bu durumu bilerek mi bu ilacı kullanıyor bu yada bilmeden mı.. bu videoyu koyarken anlayamam istediğin ne tam olarak.. bu ilacın ve yan etkilerinin eşcinsellerle alakası ne tam olarak anlarsam ona gore yorum yapacağım.. mesela hetero biri bu ilacı bilerek kullansa yan etkilerden biri olan bu durum olacak
Tekrar videoyu izleyip sonra tekrar cevap verin
Tamam abiAblacım videoyu sonuna kadar izle sonra konuşalım olur mu ?
Eşcinsel dediğin zaman sadece gay ve lezbiyenleri mi kapsiyor yani.. biseks trans quen travesti bunlar baska birsey mi..
travesti ulkemizde daha cok kadin gibi giyinen seks iscilerine verilen isim.
transeksuel ise kadin gibi hisseden davranan ve amaci eninde sonunda kadin olmak olan kisiler ornegin bulent ersoy selin cigerci.
biseksuelligin ve travestiligin bir tercih oldugunu dusunuyorum ve biseksuelleri doyumsuz goruyorum. kendi cinsleri ile de birlikte olabilecekken canlari istedigi icin diger cinsle de birlikte olmayi tercih eden kisilere saygi duyamam. transeksuel arkadaslarim oldu ve bu onlarin yaratilisi, iclerinden gelen durum buydu.
gunumuzde medyanin aile yapilarinin kesinlikle lgbt i artirdigini dusunuyorum. eskiden osmanlida oglancılık diye bahsedilen de cogunlukla yukarida yazili olan doyumsuz biseksuellerin bir bicimidir. cunku bu oglanci oldugu soylenen kisilerin kadin esleri ve onlardan cocuklari da vardir. zevki farkli farkli yerlerde aradiklarindan o iliski turu olmus. duygusal olarak asik olanlar bir elin parmaklarini gecmez.
lgbt yemek yiyip su icmek gibi normallestirmeye ve hatta bir ovunc kaynagi haline getirilmeye devam edildikce ilerleyen zamanlarda artmaya da devam edecektir.
ne yalan soyleyeyim kocamdan biktigimda bi kadin ile evli olsam kafam ne rahat olurdu diye dusundugum cok oldu yasadigim ulkede kadin evliliklerini gorunce
yani cevresel faktorler yaratilis disinda da etkiler!
Haklisin ama birsuru cinsel yönelime sahip insanı da lgbti genel adir diyemeyiz.. aksi halde hanı Q harfi yada diğer harfler.. baya geniş bir sınıflandırma var..Evet, eşcinsel adı üstünde hemcinsini seven demek, yani bu kelimeyi sadece gay ve lezbiyenlerde kullanabiliriz. Biseksuel her iki cinsine de ilgi duyar, transeksüellik ise eşcinsellik gibi cinsel yönelim değil, cinsel kimliktir. Yani doğdukları bedenin cinsiyeti den farklı bı cinsiyette hissederler. Bir trans kadın ya da erkek, eşcinsel ya da heteroseksüel olabilir, yani bı trans kadın eğer kadınlardan hoslaniyosa lezbiyen bı trans kadındır, erkeklerden hoslaniyosa heteroseksüel bı trans kadindir
travesti ulkemizde daha cok kadin gibi giyinen seks iscilerine verilen isim.
transeksuel ise kadin gibi hisseden davranan ve amaci eninde sonunda kadin olmak olan kisiler ornegin bulent ersoy selin cigerci.
biseksuelligin ve travestiligin bir tercih oldugunu dusunuyorum ve biseksuelleri doyumsuz goruyorum. kendi cinsleri ile de birlikte olabilecekken canlari istedigi icin diger cinsle de birlikte olmayi tercih eden kisilere saygi duyamam. transeksuel arkadaslarim oldu ve bu onlarin yaratilisi, iclerinden gelen durum buydu.
gunumuzde medyanin aile yapilarinin kesinlikle lgbt i artirdigini dusunuyorum. eskiden osmanlida oglancılık diye bahsedilen de cogunlukla yukarida yazili olan doyumsuz biseksuellerin bir bicimidir. cunku bu oglanci oldugu soylenen kisilerin kadin esleri ve onlardan cocuklari da vardir. zevki farkli farkli yerlerde aradiklarindan o iliski turu olmus. duygusal olarak asik olanlar bir elin parmaklarini gecmez.
lgbt yemek yiyip su icmek gibi normallestirmeye ve hatta bir ovunc kaynagi haline getirilmeye devam edildikce ilerleyen zamanlarda artmaya da devam edecektir.
ne yalan soyleyeyim kocamdan biktigimda bi kadin ile evli olsam kafam ne rahat olurdu diye dusundugum cok oldu yasadigim ulkede kadin evliliklerini gorunce
yani cevresel faktorler yaratilis disinda da etkiler!