Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Verilmiş sadakan varmış sonra konuştun mu onunla can borcun var resmen büyük geçmiş olsun harbi kadınmışBir anımı anlatayım. Yıl 2008-2009 falan. Arkadaşlarla kavga ettim alsancakta barda, eve dönmek için saat başı kalkan otobüse gidiyorum. Saat sabaha karşı 3 falan. Kafam hafif iyi. Herifin biri geldi yakıma, bakar mısın diye, bir şey soracak sandım. Tuttu kolumdan hadi bana gidiyoruz dedi. Kolumdan sürüklüyor beni. Ben çığlık atmaya başladım, bırak beni, beni kaçırıyor falan diye. Uzun hayvan gibi iri herif, karşı koyamıyorum. Yanımdan bir iki erkek geçti ama bakmıyorlar bile bana, başımıza bir şey gelir herhalde diye. Neyse bu it beni 3-5 dakika sürükledi peşinden. Sonra biri arkadan herifin boynuna yapıştı, adam can havliyle bıraktı beni. Döndüm, bir travesti. Herife küfür etmeye başladı. Adam tam üstüne yürüyecekti, baktı arkadaşları var, kaçtı gitti. Ben nasıl ağlıyorum ama. Tamam kız dedi gitti su aldı bana. Oturttu kaldırıma, su içirdi falan. Neyse ben sakinleştim. Çok teşekkür ederim abla dedim. Kız kalt. k, bu saatte ne geziyon sende yalnız burada dedisonra beni durağa kadar bıraktı. Resmen kurtardın beni, ne kadar teşekkür etsem az dedim, bi dahakine bana bira ısmarla dedi öpücük attı gitti. Duraktakiler böyle
O zamandan beri severim travestileri. Hepsi aynı değil tabi ama özünde iyi insanlar. Onca zorluğa dayanıyorlar. Ben olsam kahveye falan giderim. Kısıra çağırırım falan
![]()