• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Travestiye benziyorsun

Genelde pat diye sormam ama yaşınız kaç? Size öyle dedi diye dışarı çıkamamak falan. Siz travestiye mi benziyorsunuz peki sizce de?
Yüzüm biraz erkeksi ama benzemiyorum bence 22 yaşındayım

Küfür mü ediyor hep? Bu kısım gerçekten travesti gibi. 🤔
Genelde konuları açılış küfür kıyamet ve kapanış şeklinde ilerliyor. Gerçi hakkını yemeyeyim son zamanlarda biraz daha kontrollü gidiyor. Ama babasının kafasına tekme atan bir karakterden bahsediyoruz. Yani…

Genelde konuları açılış küfür kıyamet ve kapanış şeklinde ilerliyor. Gerçi hakkını yemeyeyim son zamanlarda biraz daha kontrollü gidiyor. Ama babasının kafasına tekme atan bir karakterden bahsediyoruz. Yani…
Sanane?Her konumda bittiğine göre hayranımsın.

Yüzüm biraz erkeksi ama benzemiyorum bence 22 yaşındayım
22 yaş çevrenin dediklerini kafaya bu kadar takıp dışarı çıkamama seviyesine gelmek için biraz fazla. Makyaj ve giyim ile bu erkeksi görünüm hafifletilebilir gibi, bu şekilde iyi hissedebilirsin belki.

Bir yandan cevap verip bir yandan göz ucuyla korkarak yorumlarınızı okuyorum 🤣

Ya bence iki hesap ayni kisi. Seni boyle kendinden supheye dusurmek icin pislik yapmis iste.

Çok güzel travesti kadınlar var bu arada fıstık gibi travesti lafına alınmana gerek yok. Ama babanın kafasına tekme atmak, sinirlenince küfür etmek agresif bir yapın var bu da seni erkeksi yapıyordur. Bu da harektletine davranışlarına yansımıştır. Daha sakin naif olmayı dene bir de ağır makyaj yapıyor olabilir misin hafif makyajlar yap.

Ya bence iki hesap ayni kisi. Seni boyle kendinden supheye dusurmek icin pislik yapmis iste.
Oha olabilir mi ama ikisi farklı şehirde.Bu başta yazan kişiyle takipleşme yerim de farklı ikinci kişi makromusic diye bi uygulamadan,birde benim eskiden kaşlarım kalındı gözlerim de çekik olunca biraz benziyodum şimdi kaşlarımı incelttim.

Çok güzel travesti kadınlar var bu arada fıstık gibi travesti lafına alınmana gerek yok. Ama babanın kafasına tekme atmak, sinirlenince küfür etmek agresif bir yapın var bu da seni erkeksi yapıyordur. Bu da harektletine davranışlarına yansımıştır. Daha sakin naif olmayı dene bir de ağır makyaj yapıyor olabilir misin hafif makyajlar yap.
Evet ağır makyajlar yapıyorum ve hareketlerim biraz erkeksi makyajlarımı bu ara hafiflettim sınıf arkadaşlarım da beğendi

Evet ağır makyajlar yapıyorum ve hareketlerim biraz erkeksi makyajlarımı bu ara hafiflettim sınıf arkadaşlarım da beğendi
Daha nude tonlarda pembe tonlarında makyajlar yap. Sert, sinirli hareketlerden kaçın. Öyle güzel travestiler varki aç internetten bak travesti olası gelir insanın😂

Daha nude tonlarda pembe tonlarında makyajlar yap. Sert, sinirli hareketlerden kaçın. Öyle güzel travestiler varki aç internetten bak travesti olası gelir insanın😂
Sert durmamak elimde değil soğuk bir yapım var

travestiye benziyorsam niye ekledin deseydin keske. Sürekli fotograf atıp ilgi çekmeye çalışanlardan mısınız? İyi yorum duymak için atıyorsunuz kötü yorum duyunca da burda aglamıcaksınız. Her önünüze geleni sosyal medyadan eklemeyin. Saçmalamışlar işte özgüven eksikligi hissedip dısarı cıkamıcak kadar etkilenmek niye? Dert aramayın kendinize ya.

Oha olabilir mi ama ikisi farklı şehirde.Bu başta yazan kişiyle takipleşme yerim de farklı ikinci kişi makromusic diye bi uygulamadan,birde benim eskiden kaşlarım kalındı gözlerim de çekik olunca biraz benziyodum şimdi kaşlarımı incelttim.

Siz bence zaten dışarının yorumlarını fazla dikkate alıyorsunuz.

Kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabu olmuş biraz. Yüz versen saatte 150 km hızla yanına koşar travesti filan dinlemez emin ol
Bizim erkekler travesti severler zaten, iltifat bile olabilir bu 😄

Back
X