• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Travestiye benziyorsun

Bundan bir 10 yıl önce falan hesabım herkese açıktı ve 3k takipçim vardı. Cilt bakımı makyaj vs. paylaşıyordum. Bir akşam kağıt maskeyle bir hikaye atmıştım. Tanımadığım bir asalak “Bu ne ya iğrenç” yazmıştı. “Uyardığınız iyi oldu böyle dışarı çıkacaktım yoksa.” dedim engeli bastım. Mesaj atmam bile onun işine geldi keşke mesaj atmadan engeli bassaydım. Bu tip sorunlulara prim vermeyin, kendinizi de sorgulamayın. Tek çözüm engeli basıp geçmek.

Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim bir tane stori atmıştım birisi yazdı,videon çok karanlık dedim ki bu saatten sonra napayım yani o da uyaran da kabahat demiş ben de burnunu gerekli yerlere sok dedim küfür etmiş.Sonra da travestiye benziyorsun yazmış engelledim,diğer olay ise birisi durup dururken hikayeme travesti felan mısın yazmış kendime olan özgüvenim iyice gitti nefret ediyorum kendimden napabilirim 😭

Burnunu gerekli yerlere sok diye mi cevap verdin gerçekten? Şunu böyle çıtı pıtı tatlış bir kızın yazacağını kimse beklemez. Dua et sadece travestiye benziyorsun yazmışlar bu mesajına daha çrikin şeyler diyebilirlerdi.

Hesabı kapalı kullanıp neden tanımadığınız insanları ekliyorsunuz ki, bana da ortak arkadaşlardan istek geliyor reddediyorum. Yolda görsem tanımayacağım biri neden ailemle ve kendimle ilgili paylaşımlar yaptığım hesabıma rahatça erişim sağlayabilsin. Herkesin görmesini istesem hesabımı açarım.

Durumunuza yapılan yorumların ikisinin de aynı içerikte olması bu kişilerin sizi ve birbirlerini tanıdığı özellikle yazıldığını düşündürdü

Son düzenleme:
Çok takıyorsunuz yeni üye sandımdi ben .

Birden fazla kişi dediyse erkeksi bir surat ifade vardır muhtemelen

Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim bir tane stori atmıştım birisi yazdı,videon çok karanlık dedim ki bu saatten sonra napayım yani o da uyaran da kabahat demiş ben de burnunu gerekli yerlere sok dedim küfür etmiş.Sonra da travestiye benziyorsun yazmış engelledim,diğer olay ise birisi durup dururken hikayeme travesti felan mısın yazmış kendime olan özgüvenim iyice gitti nefret ediyorum kendimden napabilirim 😭
O hakaret olarak kullanmış siz benziyorsunuz diye değil,şempazeye benziyorsun deseydi şempazemi olacaktınız:)öyle bişey yok hastalık benzetmelerini,fiziksel benzetmeleri hakaret olarak kullanan şuursuz bir kesim var hepsini ciddiye alacak olsak sokağa çıkamayız,bu arada benim boyum 179 ben birde topuklu giyiniyorum ben açık ara farkla benziyorumdur o zaman ben hiç sokağa çıkmayayım😂

Yüz tipiniz sivri uzun mu yada benziyorda olabilir.Bazı erkekler kadına benziyor yumuşak yüz hatları var.Ünlülerden de benim benzettiklerim ama herkes bayılıyor yani bu kötü birsey degil mesela ben serenayın yüzünü erkeksi blok 3 de yüzünü kadınsı buluyorum

Benim bir arkadaşım fotolarda bildiğiniz travesti gibi çıkıyor ama gerçekte çok güzel bir kız, bakan bir daha bakar. Ama hiçç fotojenik değildir. Siz de fotojenik değilsiniz belki de.. Bu arada ben de bazı fotolarimda morfinman gibi çıkıyorum, fotojenik insanlara özenirim, oğlum da güzel, yakışıklı bir çocuk ama fotolarda keko gibi çıkıyor bazen 🙂

Ah ceycey yine bir saçma konu ile karşımıza gelmişsin.
Sen neden bu kadar her şeyi ciddiye alıyorsun ?
Birisi sana aptal dediğinde aptal olmayacağın gibi,travestiye benziyorsun dediğinde de travesti olmazsın.
İnsanların karşsında yerini sen belirlersin.

Son olarak saçma salak insanlarla muhattap olduğun sürece daha çok üzülürsün.

Değerini bu kadar düşürme.

Uzun boyluysan öyle diyor olabilirler.

Sadece tanıdıklarını eklersen böyle sorunlar yaşamazsın
O değil amcanın biri çıkıp iyi ki başka bir şey dememiş

Back
X