• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Travestiye benziyorsun

Kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabu olmuş biraz. Yüz versen saatte 150 km hızla yanına koşar travesti filan dinlemez emin ol
Bu arada tersledim diye yaptı wjsjwjd ikincisi de muhtemelen sert bir görüntü aldı hiç bulaşmadan böyle yazdı

Yorumu yapan kisiler ayni kisi bence. Msn zamaninda , (milatan once bilmem kac )biri eklemis, kimsin diye sordum, cevap veremedi, cok cirkinsin off falan dedi, kendisi de cok kiloluydu, engellemistim, onlarca hesap acip eklemeye kalkmisti, onlari da engelleyince, hesabimi chat sitesinde yaymis, bir suru kisi eklemeye baslamisti. Sonra hesabi kapatip yeni hesap actim. Zaten ismim sahteydi, yeni hesap acmam 1 dakikalik is, adamin beni taciz etmek icin harcadigi mesai cok daha fazla. Bazi erkekler cok sorunlu ve takintili oluyor.

Yorumu yapan kisiler ayni kisi bence. Msn zamaninda , (milatan once bilmem kac )biri eklemis, kimsin diye sordum, cevap veremedi, cok cirkinsin off falan dedi, kendisi de cok kiloluydu, engellemistim, onlarca hesap acip eklemeye kalkmisti, onlari da engelleyince, hesabimi chat sitesinde yaymis, bir suru kisi eklemeye baslamisti. Sonra hesabi kapatip yeni hesap actim. Zaten ismim sahteydi, yeni hesap acmam 1 dakikalik is, adamin beni taciz etmek icin harcadigi mesai cok daha fazla. Bazi erkekler cok sorunlu ve takintili oluyor.
Aynı kişi şöyle olamaz bu ilk çocuk instagramdan,ikinci çocuk makromusicden

Sosyal medya sizin özelinizdir. Önüne geleni ne diye ekliyorsunuz?

Onun dışında, bazı yorumlara denk geliyorum Keko tipler kadınlardan yüz bulamayınca aynen o cümleyi kullanıyorlar bir çok yerde bu tarz yorumlar okudum.

O yüzden üzerinize alınmayın ve listenizi temizleyin. Sadece bildiğiniz, sevdiğiniz insanlar kalsın.

Sosyal medya sizin özelinizdir. Önüne geleni ne diye ekliyorsunuz?

Onun dışında, bazı yorumlara denk geliyorum Keko tipler kadınlardan yüz bulamayınca aynen o cümleyi kullanıyorlar bir çok yerde bu tarz yorumlar okudum.

O yüzden üzerinize alınmayın ve listenizi temizleyin. Sadece bildiğiniz, sevdiğiniz insanlar kalsın.
Teşekkür ederim büyük ihtimalle yüz bulamadı

Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim bir tane stori atmıştım birisi yazdı,videon çok karanlık dedim ki bu saatten sonra napayım yani o da uyaran da kabahat demiş ben de burnunu gerekli yerlere sok dedim küfür etmiş.Sonra da travestiye benziyorsun yazmış engelledim,diğer olay ise birisi durup dururken hikayeme travesti felan mısın yazmış kendime olan özgüvenim iyice gitti nefret ediyorum kendimden napabilirim 😭
Başlığı okurken bozuldum ay 🤣 direkt okuyan kişiye yazılmış gibi hissettiriyo

Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim bir tane stori atmıştım birisi yazdı,videon çok karanlık dedim ki bu saatten sonra napayım yani o da uyaran da kabahat demiş ben de burnunu gerekli yerlere sok dedim küfür etmiş.Sonra da travestiye benziyorsun yazmış engelledim,diğer olay ise birisi durup dururken hikayeme travesti felan mısın yazmış kendime olan özgüvenim iyice gitti nefret ediyorum kendimden napabilirim 😭
Hesabınız herkese açık sanırım. Tanımadığınız kişilere niye cevap veriyorsunuz? Sizce mantıklı mı?
Ayarlardan mesajları kapatabilirsiniz veya hesabınızı gizli yapıp sadece dostlarınız, arkadaşlarınızın görebileceği şekilde yaparsanız hem böyle ne idüğü belirsiz tiplerle muhatap olmazsınız hem kafanız rahat olur.

Böyle rastgele bir ekmek çıkar mı diye herkese istek atan erkekleri eklersen böyle olur. Tipini beğenmemişler işte eklediklerine de pişman olmuşlardır

Özgüvenli olsaydın konu açmayı geç zaten umursamaz lafını sokar engeller geçerdin telegram zamanlarında sırf cevap vermiyorum diye bana da diyen olurdu 🤣 bende travestiden çok iyi anlıyorsun tercihlerin beni ilgilendirmez ama bunu heryerde bu kadar belli etme üzerler yazar engellerdim 🫠🤣 ah be ne günlerdi ya :27:

Özgüvenli olsaydın konu açmayı geç zaten umursamaz lafını sokar engeller geçerdin telegram zamanlarında sırf cevap vermiyorum diye bana da diyen olurdu 🤣 bende travestiden çok iyi anlıyorsun tercihlerin beni ilgilendirmez ama bunu heryerde bu kadar belli etme üzerler yazar engellerdim 🫠🤣 ah be ne günlerdi ya :27:
Özgüvensizim zaten😭

Böyle rastgele bir ekmek çıkar mı diye herkese istek atan erkekleri eklersen böyle olur. Tipini beğenmemişler işte eklediklerine de pişman olmuşlardır
Senin tipini çok beğenmişler belli.

Yahu ben zaten bunu biliyorum,diyorum ki bu lafı nasıl atlatıcam içime dert oldu dışarı çıkamıyorum
İnsanlar tartışma anında veya egosu okşanmadığında kimlere neler neler söylüyor.
Modunuzu düşürmek için yapılan saçma sapan zorbalamalar işte.
Travestiye nasıl benzeniyor mesela hayatlarında kaç tane travesti görmüşler?
Biri bana böyle dese çok travesti gördün demek ki iyyy iğrenc ıyyy femmesexual yaa diyip engellerdim.

yorumları okumadım ama son yıllarda yaygın bir "negging" yöntemi "travestiye benziyorsun" demek

negging de erkeklerin normalde kendilerine yüz vermeyecek kadınlara dolaylı yoldan hakaret ederek özgüvenlerini düşürmek ve avlanabilecek düşük özgüvene getirmek. önce yabancı forumlarda bolca görürdüm. bebek gibi kızlar bana travesti dediler diye üzülüyordu. bizim yarımakıllı kadın düşmanı inceller de onlardan gördü uyguluyor minik beyinleri sıra.

hayır travestiye benzemiyorsunuz. hatta gayet güzel olduğunuza bahse girerim.

Eeee her insanın dediği pis cümlelerle böyle yikilacaksaniz siz bu dünyada size bir duvar lazım .Dayayin arkanızada düşmeyin.Yahu oda maymuna benziyordur bak hatta maymunun arkasına.Tamammi .Bir düşünün koca burnunu sokmayip koca kuyruğunu sokmuş moralinize . Gülün gecinya maymuna muz vermemissiniz bozulmuş.Şempaze de olabilir tam bilemem tabi o kadar dikkat zaman vermemek lazım

Yahu ben zaten bunu biliyorum,diyorum ki bu lafı nasıl atlatıcam içime dert oldu dışarı çıkamıyorum
Özelden bi foto atar mısınız
Çok mu zayıfsınız, yanlış mı makyaj yapıyorsunuz acaba

Back
X