Travma

hayat1298

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
152
-72
26
35
Daha önce yazmıştım beş sene bir ilişkim oldu ve benden ayrıldı sebebi daha önce iki kişi ile görüşmem ve. Üç beş tane normal tanıdığım erkek meslektaşım olması imiş sebebi bu imiş bu yüzden benden ayrılmış .
Neyse beni terkettikten sonra engelledi 10 gün açmadı
İş arkadaşı beni çok kötü gördüğünü söylemiş o yüzden bana yazdı aradı
O gün de ben açmadım
Sonra ben aradım
Neyse o günden beri tartışıyoruz gece 4 e kadar sorgudayım şunla naptın bunla naptın
Şu senin niye arkadaşın bu niye arkadaşın gibi sorular
Sana güvenmiyorum diyor
Neyse devam ediyorum
Ben bunun evinin önüne gidiyorum yine
Adama dedim ki in konuşalım düzgünce yapma nolur vs bu dedi ki inmicem
Dedim ki yemin ederim inmezsen seni bir daha aramam
Bu da çok iyi olur gel inmiyeceğimi gör yeminini tut ve gelme
Ben gittim bu inmedi
Ben de geri döndüm yemin ettim çok büyük
Akşam bir rüya gördüm
Rüyamda beni istemeye geliyorlar ve ben huzursuzum
Sabah altıda uyandım
Ve tekrar gittim bunun yanına
Ve ne oldu dersiniz
Bu indi aşağıya
Si…. git lan dedi bana bağırarak
Oruspuluk yapmışsın
Bit kızın bu kadar arkadaşı olur mu lan diyor bağırarak
Arabanın ön kısmına vurarak
Ben korkuyorum bu arada
Ve yakamı tuttu çekti söylesene orusğuluk yaptım desene diye bağırdı
Aşırı korktum
Tek isteğim ordan gitmek
Araba çalışmadı
Akü bitti
Bu dedi ki dur
Bir adam getirdi aküyü şarj etti adamın yanında bana kibar
Sonra ben hiç aramadım
Dedim bitti artık
Beni üç saat sonra arıyor
Ve diyor ki
Konuşalım müsait olunca
Dedim çalışıyorum sonra diyor ki biliyor musun ben dün sizin evin oradaydım orda durdum sadece
Dedim tamam söyle
Bana diyor ki telefonları konuşucaz gerçekten ben sana sizin evin oradaydım diyorum diyor bana
Sonra ben dedim bugün buluşmucam onunla
Çünkü korkuyorum
Dedim yorgunum dedi ki tamam
Ertesi gün oldu beni aramıyor mesaj attım ne diyeceksin diye
Sinirliyim sonra konuşuruz dedi
Ertesi gün ne diyeceksin dedim tatildeyim dedi
Bir kez daha yazdım ne diyeceksin dedim
Önemi kalmadı artık dedi
Hafta sonu ne yapmaya çalışıyorsun dedim cevap vermedi

Kendimi terkedildiğim günden beri kötü hissediyorum 64 kilodan 55 kiloya düştüm iki ayda psikolojik açıdan berbat haldeyim uyku ve yemek ihtiyacı hissetmiyorum tüm gün yemesem yaşayabilirim

Kasiniyorsun

Bu yeni moda mı? Eskiden erkekler gelirdi iki dakika in yüzünü göreyim konuşalım derdi, bir kadın neden adamın evinin önüne gidip gidip yüzsüz gibi aşağı in diye yalvarır ya? Biraz kadınlığınızı bilin, adamın peşinde ne işiniz var?
O dedi ben dedim o dedi ben dedim böyle hayat mı geçer?
Neye üzülüyorsunuz onu da anlamadım, size orospu diyen adam sizi terk etti diye mi kahroluyorsunuz gerçekten?

Yapmayın bu kadar kendinizi üzmeyin hatta bence lokum falan dağıtın. Bırakın şu magandalari yaa. kızlar gerçekten buara düşüyormuş ben bunu anladım artik
Gidin efendilerle takılın

Bu kadar küfüre magandaliga rağmen neden hala adami arayip yanina gidiyorsunuz, bi zahmet birakin artık ne hali varsa görsün

Bir diyor ki seni seviyorum evinin önünde. Bekledim
Bir diyor ki sen oruspuluk yapmışssın
Bir diyor ki seninle ne yapacağımı her gün düşünüyorum sen benim üzülmediğimizi sanıyorsun
Hiçbir şeyi bu kadar düşünmedim diyor
Bir diyor ki senin geçmişin pislik
Bir diyor ki ben sana eğitime gitmeyeceksin kütüphaneye gitmeyeceksin dedim sen gittin bu bir tercih o yüzden bitti istemiyorum seni

ben onun gözünde kötü kadınım bu benim aşırı ağırıma gidiyor ben onun sandığı gibi biri değilim

Bir taraftan bunun çabasındayım ben kötü biri değilim ben bir hata yapmadım bunda bana diyor ki neren bilicez senin arkadaşınla ne yaptığını

ben onun gözünde kötü kadınım bu benim aşırı ağırıma gidiyor ben onun sandığı gibi biri değilim
Ya o vasıfsızın ne sandığının ne önemi var? Gurursuz gibi kapısının önüne gidip gidip yalvarınca iyi kadın mı sanacak? Sansa ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…