- 16 Ekim 2016
- 3.032
- 2.408
- 133
İnsanlar neler yazıyor siz hala olay anlatıyorsunuz öyle dedi böyle dedim böyle yaptı bilmem ne. Herseyden medet umma derdindesiniz. Sizi bu kadar itip kakan birine yapismanin alemi ne? Psikiyatriye gidin acilen. Normal değil yaptıklarınız ve tepkilerinizAynı gün benim kardeşim bunu arıyor ve diyor ki ben kardeşimi aradım sesi çok kötüydü senin numaranı buldum . Eğer kardeşimle görüşmeyi kesmezsen senin amirine gider senin ne mal olduğunu anlatırım diyor ben kardeşimi bavulda bulmadan önce mücadele edicem benim kardeşimle görüşmeyi kes diyor bu da buna sen kendi aile sorunlarına bak diyor neyse sonra bu beni arıyor kardeşin beni aradı tehdit etti bu ne demek diye ben de dedim bir şey yapmaz tamam onun üstüne dedi ben dün sizin evin önündeydim ben de üzülüyorum yüz yüze görüşelim o kadar sakin konuştu ki ben o gün buluşmadım bununla korktum sabah ki olay yüzünden çünkü ertesi günde tatile gittim tek başıma yazmış
Konuda ki tek aklı başında insan kardeşin, gerçekten 35 yaşında mısın?Aynı gün benim kardeşim bunu arıyor ve diyor ki ben kardeşimi aradım sesi çok kötüydü senin numaranı buldum . Eğer kardeşimle görüşmeyi kesmezsen senin amirine gider senin ne mal olduğunu anlatırım diyor ben kardeşimi bavulda bulmadan önce mücadele edicem benim kardeşimle görüşmeyi kes diyor bu da buna sen kendi aile sorunlarına bak diyor neyse sonra bu beni arıyor kardeşin beni aradı tehdit etti bu ne demek diye ben de dedim bir şey yapmaz tamam onun üstüne dedi ben dün sizin evin önündeydim ben de üzülüyorum yüz yüze görüşelim o kadar sakin konuştu ki ben o gün buluşmadım bununla korktum sabah ki olay yüzünden çünkü ertesi günde tatile gittim tek başıma yazmış
cok ozur dileyerek yaziyorum essek kadar kadinsiniz. durtusel yasayarak omrunuzu heba ediyorsunuz. duygularinizi kontrol etmeyi, bir seyi yapmadan once ben ne yapiyorum, niye yapiyorum demeyi sizce de coktan ogrenmis olmaniz gerekmiyor muydu? hadi ogrenemediniz ama en azindan bunun farkinda olmaliydiniz. duzeltmek istemeliydiniz. siz hala iliski kurtarma derdindesiniz. gidin terapi alin, ilac kullanin gerekirse akil hastanesine yatin ya cunku boyle durtusel yasayarak boyle hayvan oglu hayvanlarin elinde heba olacaksiniz. caninizi sokakta bulmadiniz kendinizi zincirler misiniz tasmalar misiniz naparsaniz yapin uzak durun su pislikten bu adam sizi dover de oldurur deKeşke geçse unutsam ve bitse artık çok yoruldum beynimi kontrol edemiyorum ben işte de durmadan hata üstüne hata yapıyorum
Bu bana garip geliyor ben dedim ki sen bana bunu ailemle tanışmaya geldikten sonra mı söylüyorsun eşyaları aldık beyaz eşyaları aldık şimdi mi diyorsun5 sene sonunda mı eski ilişkilerin sorun olmuş.
geç algılıyor herhalde.
Ay bi de evlenicek misin bu adamla ndjfjfjBu bana garip geliyor ben dedim ki sen bana bunu ailemle tanışmaya geldikten sonra mı söylüyorsun eşyaları aldık beyaz eşyaları aldık şimdi mi diyorsun
35 yaşında kendinize bunu mu reva görüyorsunuz?Bir diyor ki seni seviyorum evinin önünde. Bekledim
Bir diyor ki sen oruspuluk yapmışssın
Bir diyor ki seninle ne yapacağımı her gün düşünüyorum sen benim üzülmediğimizi sanıyorsun
Hiçbir şeyi bu kadar düşünmedim diyor
Bir diyor ki senin geçmişin pislik
Bir diyor ki ben sana eğitime gitmeyeceksin kütüphaneye gitmeyeceksin dedim sen gittin bu bir tercih o yüzden bitti istemiyorum seni
Bu bana garip geliyor ben dedim ki sen bana bunu ailemle tanışmaya geldikten sonra mı söylüyorsun eşyaları aldık beyaz eşyaları aldık şimdi mi diyorsun
O kadar farkındayım ki normal olmadığımın o kadar kötüyüm ki anlatamam size . O kadar canım yanıyor ki anlatamam o kdar çok ağladım o kdar çok kalbim kırıldı . Eşyaları aldı beyaz eşyaları aldı ben de üzerime düşeni aldım bana beş sene sonra bunları diyip ayrıldı bendenİnsanlar neler yazıyor siz hala olay anlatıyorsunuz öyle dedi böyle dedim böyle yaptı bilmem ne. Herseyden medet umma derdindesiniz. Sizi bu kadar itip kakan birine yapismanin alemi ne? Psikiyatriye gidin acilen. Normal değil yaptıklarınız ve tepkileriniz
İsabet olmuşO kadar farkındayım ki normal olmadığımın o kadar kötüyüm ki anlatamam size . O kadar canım yanıyor ki anlatamam o kdar çok ağladım o kdar çok kalbim kırıldı . Eşyaları aldı beyaz eşyaları aldı ben de üzerime düşeni aldım bana beş sene sonra bunları diyip ayrıldı benden
Yav zaten biz yazıp çiziyoruz da konu sahibi işin orasında değil, o günlük gibi hala onu dediydi bunu dediydim diye bir şeyler anlatıyorAlt yorumu okudum bunlarda tümden sıkıntı var maalesef. Adam gel barışalım dese topuklarını poposuna vura vura gidecek yazık hala bizim yazdıklarımızı dikkate almıyor cevap vermiyor adamı anlatıyor ne denir ki
Doğru adam benim yakamı tuttu oruspuluk yapmışssı. Lan diye bağırdı tüm sokak duymuşturcok ozur dileyerek yaziyorum essek kadar kadinsiniz. durtusel yasayarak omrunuzu heba ediyorsunuz. duygularinizi kontrol etmeyi, bir seyi yapmadan once ben ne yapiyorum, niye yapiyorum demeyi sizce de coktan ogrenmis olmaniz gerekmiyor muydu? hadi ogrenemediniz ama en azindan bunun farkinda olmaliydiniz. duzeltmek istemeliydiniz. siz hala iliski kurtarma derdindesiniz. gidin terapi alin, ilac kullanin gerekirse akil hastanesine yatin ya cunku boyle durtusel yasayarak boyle hayvan oglu hayvanlarin elinde heba olacaksiniz. caninizi sokakta bulmadiniz kendinizi zincirler misiniz tasmalar misiniz naparsaniz yapin uzak durun su pislikten bu adam sizi dover de oldurur de
Bu bana garip geliyor ben dedim ki sen bana bunu ailemle tanışmaya geldikten sonra mı söylüyorsun eşyaları aldık beyaz eşyaları aldık şimdi mi diyorsun
Canım yanıyorYav zaten biz yazıp çiziyoruz da konu sahibi işin orasında değil, o günlük gibi hala onu dediydi bunu dediydim diye bir şeyler anlatıyor
Adam ruh hastası görmüyor musun gerçekten?Doğru adam benim yakamı tuttu oruspuluk yapmışssı. Lan diye bağırdı tüm sokak duymuştur
Allahım inşallah kurtulurumcok ozur dileyerek yaziyorum essek kadar kadinsiniz. durtusel yasayarak omrunuzu heba ediyorsunuz. duygularinizi kontrol etmeyi, bir seyi yapmadan once ben ne yapiyorum, niye yapiyorum demeyi sizce de coktan ogrenmis olmaniz gerekmiyor muydu? hadi ogrenemediniz ama en azindan bunun farkinda olmaliydiniz. duzeltmek istemeliydiniz. siz hala iliski kurtarma derdindesiniz. gidin terapi alin, ilac kullanin gerekirse akil hastanesine yatin ya cunku boyle durtusel yasayarak boyle hayvan oglu hayvanlarin elinde heba olacaksiniz. caninizi sokakta bulmadiniz kendinizi zincirler misiniz tasmalar misiniz naparsaniz yapin uzak durun su pislikten bu adam sizi dover de oldurur de
Onu dedi bunu dedi diye anlattıkça canının yanması geçiyor mu?Canım yanıyor
Sebep?Canım yanıyor
Kadınlık gururunu bırak ınsan olarak bır gurur yada kendıne en ufak saygın yokmu . BuneyaaKadınlık gururu diye bir şey bırakmadı bende
Canım yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?