Travma

İnsanlar neler yazıyor siz hala olay anlatıyorsunuz öyle dedi böyle dedim böyle yaptı bilmem ne. Herseyden medet umma derdindesiniz. Sizi bu kadar itip kakan birine yapismanin alemi ne? Psikiyatriye gidin acilen. Normal değil yaptıklarınız ve tepkileriniz

Konuda ki tek aklı başında insan kardeşin, gerçekten 35 yaşında mısın?

Keşke geçse unutsam ve bitse artık çok yoruldum beynimi kontrol edemiyorum ben işte de durmadan hata üstüne hata yapıyorum
cok ozur dileyerek yaziyorum essek kadar kadinsiniz. durtusel yasayarak omrunuzu heba ediyorsunuz. duygularinizi kontrol etmeyi, bir seyi yapmadan once ben ne yapiyorum, niye yapiyorum demeyi sizce de coktan ogrenmis olmaniz gerekmiyor muydu? hadi ogrenemediniz ama en azindan bunun farkinda olmaliydiniz. duzeltmek istemeliydiniz. siz hala iliski kurtarma derdindesiniz. gidin terapi alin, ilac kullanin gerekirse akil hastanesine yatin ya cunku boyle durtusel yasayarak boyle hayvan oglu hayvanlarin elinde heba olacaksiniz. caninizi sokakta bulmadiniz kendinizi zincirler misiniz tasmalar misiniz naparsaniz yapin uzak durun su pislikten bu adam sizi dover de oldurur de

35 yaşında kendinize bunu mu reva görüyorsunuz?

Bu bana garip geliyor ben dedim ki sen bana bunu ailemle tanışmaya geldikten sonra mı söylüyorsun eşyaları aldık beyaz eşyaları aldık şimdi mi diyorsun

O kadar farkındayım ki normal olmadığımın o kadar kötüyüm ki anlatamam size . O kadar canım yanıyor ki anlatamam o kdar çok ağladım o kdar çok kalbim kırıldı . Eşyaları aldı beyaz eşyaları aldı ben de üzerime düşeni aldım bana beş sene sonra bunları diyip ayrıldı benden

İsabet olmuş

Yav zaten biz yazıp çiziyoruz da konu sahibi işin orasında değil, o günlük gibi hala onu dediydi bunu dediydim diye bir şeyler anlatıyor

Doğru adam benim yakamı tuttu oruspuluk yapmışssı. Lan diye bağırdı tüm sokak duymuştur

Bu bana garip geliyor ben dedim ki sen bana bunu ailemle tanışmaya geldikten sonra mı söylüyorsun eşyaları aldık beyaz eşyaları aldık şimdi mi diyorsun

e tamam işte napcan zaten bunu kafası çalışmıyor 5 sene geriden geliyor.
yok kütüphane yok bilmem ne..
hapis hayatına meraklıysan git suç işle edebinle yat. en azından sayılı günün olur.

Allahım inşallah kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…