Kendimi boşlukta gibi hissediyorumKorkuyorum şiddet görecek sonunda umarım kendine gelir
O gün görecektim zaten anlattım ya yakamı tuttu ya Brn dedim bana vuracak şimdiKendimi boşlukta gibi hissediyorum
Kendime çok kızıyorum buna nasıl güvendim diye çok soruyorum kendime . Her şeyi taptım onun için çok uğraştım gitmesin bitmesin anlattım belki okudunuz beş yıldır ev ve iş . Hayatım bu kadar onunla çıkabiliyorsam gidiyorum bir yere oturuyorum onunla . Arkadaşlarımla oturmam yasak . Ailemle avm de oturmam yasal . Avm ye giderken izin istiyorum markete giderken haber veriyorum yapmazsam ne bok yiyorsun neden haberim yok ya da trip atıyorKendileri her haltı yesin kadına gelince hemen bel altı imalar.Hemen namusunu ispatla o erkek bu erkek su erkek.Bi bitmedi bu nesli kuruyasica boş beleş tipler.Orada diyeceksin ki hah aynen öyle aynen dediğin gibi.Boyle kendini ispata onun dediği çizgiye cekmeyeceksin.Bunlar hep aşağılama hep degersizlestirme yahu kaç milyar erkek var bunami kaldınız .Sevgisi batsın denir o kalbin sesi kesilir .Yazması kolay yapması zor değil .Gurur insana lazım .Sevgi de gurur olmaz diye diye rezil ediyor insan kendini Olur efendim çok da güzel olur .Gurur olmayinca işte böyle rezillik olur.Sakin yanlış anlamayın size gurursuz demiyorum illaki onurunuz kırılmıştır buna cidden üzüldüm .Kendinize sorun onun iki paralık aşkına değermi ? Buradan yanıt değmez görünüyor .Bir daha aynı duruma dusmemeniz dileğiyle .
O yüzden mi hala peşinden koşuyorsunuz?ben onun gözünde kötü kadınım bu benim aşırı ağırıma gidiyor ben onun sandığı gibi biri değilim
Kendileri her haltı yesin kadına gelince hemen bel altı imalar.Hemen namusunu ispatla o erkek bu erkek su erkek.Bi bitmedi bu nesli kuruyasica boş beleş tipler.Orada diyeceksin ki hah aynen öyle aynen dediğin gibi.Boyle kendini ispata onun dediği çizgiye cekmeyeceksin.Bunlar hep aşağılama hep degersizlestirme yahu kaç milyar erkek var bunami kaldınız .Sevgisi batsın denir o kalbin sesi kesilir .Yazması kolay yapması zor değil .Gurur insana lazım .Sevgi de gurur olmaz diye diye rezil ediyor insan kendini Olur efendim çok da güzel olur .Gurur olmayinca işte böyle rezillik olur.Sakin yanlış anlamayın size gurursuz demiyorum illaki onurunuz kırılmıştır buna cidden üzüldüm .Kendinize sorun onun iki paralık aşkına
Kendime çok kızıyorum buna nasıl güvendim diye çok soruyorum kendime . Her şeyi taptım onun için çok uğraştım gitmesin bitmesin anlattım belki okudunuz beş yıldır ev ve iş . Hayatım bu kadar onunla çıkabiliyorsam gidiyorum bir yere oturuyorum onunla . Arkadaşlarımla oturmam yasak . Ailemle avm dedeğermi ? Buradan yanıt değmez görünüyor .Bir daha aynı duruma dusmemeniz dileğiyle .
bir şeyi itiraf edeyim mi ? Hayatımda hep düzgün yaptım her şeyi ben tamam geçmişte onun haricinde iki kişi ile görüştüm ama yine düzgün başladım düzgün bitirdim ve Brn bitirdim . Ben çocukkende hiç sıkıntı yaşatmadım aileme ergenkenfide ve bununla gelene kadar hiç . Bakıyorum tek hatam düzenli namaz kılmadım o . Onun haricinde insanlara hep iyi davrandım kimsenin kalbini kıtmadım kötü bir şey yapmadım işime baktım aileme baktım zararlı en uçak alışkanlığım yok . Bu benim karşıma çıktı ve bana olmadığım biri gibi davrandı bana o… bile dedi herkesle yakıştırdı birine selam versem kırıştıruyor ilan etti beni . Ben kendimi ispat çabası içine düştüm bir bataklık gibi bu . Bir taraftan da benim hayatıma aldığım bir insanın bana BUNLRI DEMESİNE BRNİ BÖYLR TANIMASINI HAZMEDEMEDİM .O yüzden mi hala peşinden koşuyorsunuz?
Üzüldüm adınıza91 liyim
Mesleğiniz var mı?Kendimi boşlukta gibi hissediyorum
Kendinizi değerli hissetmeniz için bazen en dibi görmelisiniz ki ozaman kendine bi dur ya der insanBeş sene de yaşlandım kendimi çok çirkin değersiz hissediyorum
VarMesleğiniz var mı?
Sevindim
AferinKadınlık gururu diye bir şey bırakmadı bende
çok net manipületifçi ta**** mı geçiyor seninle ? sen ona ne konuşacağız işim var tatildeyim kıl yün saçmalık çabalamış gibi göstermek istemiş kendini, oysa kapının önündeydim vallaha billaha son gelişiymiş fırtına öncesi sessizlik = erkeklerin 1-2 gün manipüle edip birden yok olması demeanl
Kendimi terkedildiğim günden beri kötü hissediyorum 64 kilodan 55 kiloya düştüm iki ayda psikolojik açıdan berbat haldeyim uyku ve yemek ihtiyacı hissetmiyorum tüm gün yemesem yaşayabilirim
Erketen arkadaş olmaz diyor erkek nefsiyle hareket eder diyor bir arkadaşım beni kuruma bırakmıştı gecikmiştim aynı yerde oturuyoruz on sene önce bana sordu sen bu adamın arabasına bindin mi dedim eve t anlattım bağırdı çağırdı
bununla tanıştığımda yükselmek için bir sınava hazırlanıyordum kazandım da ama biliyorsunuz bu mülakat işleri elendim bununla tanıştım bana dedi ki yükselmeyeceksin . Bu konumda bile benim üç katım maaş alıyorsun falan dedi bana daha fazla yükselirsen senden ayrılırım ben o terfiye gelen biriyle olmam dedi . Dedim ki ben senin yerinde olsam gurur duyarım neden bana destek olmuyorsun hem ben sen değil biz varız daha güzel bir geleceğimiz olur bana net bir şekilde hayır dedi . Sonra dedi ki ben ailemi bırakıp tayin olup gezemem nedeni bu
Biri bana adımla sesleniyor bu yüzü sen verdin ona diyor .
Polis durduruyor kimlik diyor kimliğimi uzatıyorum polise polis onun tarafında duruyor arabada . Bana kontrolden sonra kızıyor bana uzatıcaksın ben uzatıcam diyor bunun kavgası oluyo
Doktora gidiyorum kalp problemim var . Ultrasyona giricem işte bu doktorun yaptığı bir şey hastanede tek doktor var bana diyor ki göğsünü elin adamına mı açtın sen bana desen bennsana başka şehirde kadın bulurdum. Ama nasıl kavga ediyor benimle .
Bu adam seni terketti diye mi travma gecirip, kilo verdin?Arkadaşlarımla oturmam yasak . Ailemle avm de oturmam yasal . Avm ye giderken izin istiyorum markete giderken haber veriyorum yapmazsam ne bok yiyorsun neden haberim yok ya da trip atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?