Konuda ''Evinin önüne gittim'' kısmında okumayı bıraktım. Birde ''inmezsen daha aramam'' diye SÖZDE resti çekmiş. Okurken bir hemcinsim adına utandım resmen. Adam az gülmemiştir arkasından. Yazık, acınası...Profilde yazdığı gibi umarım 35 yaşında da değildir.Bir kadın erkeğin evinin önüne gidip gidip aşağı in diye yalvarmaz. Net.
Hanimefendi kabadayi gibi adamin kapısına dayanmadiginiz kalmis bir tek, afedersiniz ama cok avam hareketler bunlar, sonra aciklayin durun ben iyiyim, kibarim, naifim diye nafile.Ben kütüphaneye kitap bırakmaya gidiyorum bana diyor ki bitti çünkü oraya gittin ben diyorum ki ne var sen kütüphanede erkekle tanışmıştın hatta senin fotoğrafını beğenmişti onla tanışmadan iki yıl önce aynı sınava hazırlandığım meslektaşım arkadaşım beni eklemiş ve kabul etmişim o da bir fotoğrafımı beğenmiş yaşı da benden baya küçük bunu ima ediyor
Diyprum ki ne alaka meslektaşım yandığım insan ekleyebilir beğenebilir ama konuşmadık etmedik öyle bir durum olmadı
Hayır diyor nereden biliyim diyor
Doğru ama ağırıma gidiyor dediği şeyler bakın ben bunun dediği gibi biri değilim normal erkek bir arkadaş ya da meslektaşımla baş başa bir yere gidip bile otırmamışım bu yaşa kadar daha önce iki erkek arkadaşım olmuş biri görücü usulü bir kez gördüm sadece diğeri 7 aylık onu da söyledim yaşım 30 üstü yanlış bir şey yapmadım hiçbir zaman benim meslektaş tanıdığım erkek sayısı 3 arkadaşım olarak buna kızıyor diyor ki bunlar niye arkadaşın ? Normal arkadaşın olacak ama merhaba ve işin dışına çıkmayacak ama sen napmışssın diyor ben bir kere kuruma arkadaşımla gelmiştim onunla gitmişsin diyor bunu da ben söyledim bir kere arkadaşım bıraktı aynı yere gidiyorduk bana sordu hiç bir erkeğin arabasına bindin mi diye ben ded bunu dedimYa o vasıfsızın ne sandığının ne önemi var? Gurursuz gibi kapısının önüne gidip gidip yalvarınca iyi kadın mı sanacak? Sansa ne olacak?
Ya gerçekten o kadar şey yazmış, buna inanılmaz tutuldum. Böyle bir şey benim dünyamda yok, olamaz da. Ne münasebet ya kalkıp defalarca adamın evine gidip bir de aşağı in diye yalvarıp yakarmak.Konuda ''Evinin önüne gittim'' kısmında okumayı bıraktım. Birde ''inmezsen daha aramam'' diye SÖZDE resti çekmiş. Okurken bir hemcinsim adına utandım resmen. Adam az gülmemiştir arkasından. Yazık, acınası...Profilde yazdığı gibi umarım 35 yaşında da değildir.
Bu istemsiz bir şey inanmıyorum bende ama yiyemiyorum yüzüm çöktü boyum uzun ve çok çirkin duruyorum dışarıdan birden çöktüm yemek yediğinde kramp giryor ve uyutmuyor yediğimde uzun süre çiğniyorum yemek yemek bana zulüm geliyor en sevdiğim şey bile hadi yedim zorla bunu da yaptım kusuyorum ya da çok afedersiniz ishal direkt ve kramplarHanimefendi kabadayi gibi adamin kapısına dayanmadiginiz kalmis bir tek, afedersiniz ama cok avam hareketler bunlar, sonra aciklayin durun ben iyiyim, kibarim, naifim diye nafile.
Yani yine afedersiniz ama kendinize yakistirdiginiz seyi ben dillendiremiyorumda cok basitlestiriyorsunuz boyle kendinizi.
Yapmayin, engelleyin gitsin, birde yemek yeyin, erko soyu icin ac mi kalinir Allah askina?
Sana bir şey diyeyim mi keşke meslektaşınla baş başa bir yerde otursaydın da, bir iki adam akıllı ilişkin olsaydı da şu yaptığın hareketlerin seni nasıl küçük düşürdüğünü belki anlardın.Doğru ama ağırıma gidiyor dediği şeyler bakın ben bunun dediği gibi biri değilim normal erkek bir arkadaş ya da meslektaşımla baş başa bir yere gidip bile otırmamışım bu yaşa kadar daha önce iki erkek arkadaşım olmuş biri görücü usulü bir kez gördüm sadece diğeri 7 aylık onu da söyledim yaşım 30 üstü yanlış bir şey yapmadım hiçbir zaman benim meslektaş tanıdığım erkek sayısı 3 arkadaşım olarak buna kızıyor diyor ki bunlar niye arkadaşın ? Normal arkadaşın olacak ama merhaba ve işin dışına çıkmayacak ama sen napmışssın diyor ben bir kere kuruma arkadaşımla gelmiştim onunla gitmişsin diyor bunu da ben söyledim bir kere arkadaşım bıraktı aynı yere gidiyorduk bana sordu hiç bir erkeğin arabasına bindin mi diye ben ded bunu dedim
Tamam hadi kalk git yemek ye at agzina iki lokma bisey. Sizlanarak devam etmez hayat.Bu istemsiz bir şey inanmıyorum bende ama yiyemiyorum yüzüm çöktü boyum uzun ve çok çirkin duruyorum dışarıdan birden çöktüm yemek yediğinde kramp giryor ve uyutmuyor yediğimde uzun süre çiğniyorum yemek yemek bana zulüm geliyor en sevdiğim şey bile hadi yedim zorla bunu da yaptım kusuyorum ya da çok afedersiniz ishal direkt ve kramplar
Deli misin? Sen bunu sevgi, değer görmek mi sanıyorsun? Herif kendine tasmalı köpek arıyor.Ben kütüphaneye kitap bırakmaya gidiyorum bana diyor ki bitti çünkü oraya gittin ben diyorum ki ne var sen kütüphanede erkekle tanışmıştın hatta senin fotoğrafını beğenmişti onla tanışmadan iki yıl önce aynı sınava hazırlandığım meslektaşım arkadaşım beni eklemiş ve kabul etmişim o da bir fotoğrafımı beğenmiş yaşı da benden baya küçük bunu ima ediyor
Diyprum ki ne alaka meslektaşım yandığım insan ekleyebilir beğenebilir ama konuşmadık etmedik öyle bir durum olmadı
Hayır diyor nereden biliyim diyor
Bu tip kadınlar sadece ayrılıkta değil ilişki içerisindeyken de erkeğin kölesiymiş gibi davrandıkları için karşı taraf her söylediğini normal olarak görüyor. O adamın karşısında dişli bir kadın olsa 'orospu' diyebilecek miydi acaba? Konuyu okuduğumda ergen ve ilişki hayatına yeni atılan bir kız sandım keşke öyle olsaydı da ilişki konusunda acemi bilgisi yok yaşına verelim deseydik ama 35 yaş olupta bu denli davranış sergilemesi beni şoka uğrattıYa gerçekten o kadar şey yazmış, buna inanılmaz tutuldum. Böyle bir şey benim dünyamda yok, olamaz da. Ne münasebet ya kalkıp defalarca adamın evine gidip bir de aşağı in diye yalvarıp yakarmak.
Adam da adam olsa, orospudan başka laf bilmiyor
Psikolojik destek alın. Tek başınıza aşamıyorsunuz belli ki. Ve o yaratıkla görüşmeyinBu istemsiz bir şey inanmıyorum bende ama yiyemiyorum yüzüm çöktü boyum uzun ve çok çirkin duruyorum dışarıdan birden çöktüm yemek yediğinde kramp giryor ve uyutmuyor yediğimde uzun süre çiğniyorum yemek yemek bana zulüm geliyor en sevdiğim şey bile hadi yedim zorla bunu da yaptım kusuyorum ya da çok afedersiniz ishal direkt ve kramplar
Ya amiyane tabirle yapışkanlık bu. Adam hasta, konu sahibi kütüphaneye bile gitse adamlarla kırıştırmaya gittin diyen bir tip. Kimse delisine sahip çıkmıyor, ailesi salmış çayıra belli ki, bu adam bir günde böyle olmamıştır.Bu tip kadınlar sadece ayrılıkta değil ilişki içerisindeyken de erkeğin kölesiymiş gibi davrandıkları için karşı taraf her söylediğini normal olarak görüyor. O adamın karşısında dişli bir kadın olsa 'orospu' diyebilecek miydi acaba? Konuyu okuduğumda ergen ve ilişki hayatına yeni atılan bir kız sandım keşke öyle olsaydı da ilişki konusunda acemi bilgisi yok yaşına verelim deseydik ama 35 yaş olupta bu denli davranış sergilemesi beni şoka uğrattı
Keşke geçse unutsam ve bitse artık çok yoruldum beynimi kontrol edemiyorum ben işte de durmadan hata üstüne hata yapıyorumkirmadan yazmak istiyorum, daha fazla uzmek istemiyorum empati yapmaya calisiyorum ama siz kendinize hic mi acimiyorsunuz? deger vermeyi, saygi duymayi gectim kendinize acimiyor musunuz? siz bu laflari duymayi, boyle aglatilmayi neden kendinize reva goruyorsunuz? kim o adam? size ne hakla bunlari soyleyebiliyor? o pislik herifin ne dusundugunun ne onemi var? isterseniz arkasindan 1 yil kopek gibi aglayin ama kendinize bu kadar merhametsiz davranmayin ya. emin olun yokluguna aglamak varligiyla aci cekmekten daha onurlu, daha kolay
Alt yorumu okudum bunlarda tümden sıkıntı var maalesef. Adam gel barışalım dese topuklarını poposuna vura vura gidecek yazık hala bizim yazdıklarımızı dikkate almıyor cevap vermiyor adamı anlatıyor ne denir kiYa amiyane tabirle yapışkanlık bu. Adam hasta, konu sahibi kütüphaneye bile gitse adamlarla kırıştırmaya gittin diyen bir tip. Kimse delisine sahip çıkmıyor, ailesi salmış çayıra belli ki, bu adam bir günde böyle olmamıştır.
Konu sahibi de yapıştıkça yapışmış, yolda görsek selam vermeyeceğimiz adamların kapısında köle oluyorlar.
Adam açık açık orospu diyor konu sahibi hala ben öyle biri değilimin derdinde inanması o kadar zor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?