- 23 Ocak 2016
- 35.620
- 51.505
- 598
Kendini böyle kandır için rahatlıyosaPlatin satı ile çingenye dönerim heralde
Çok emek verdim ve gerçekten sevmiştim beni olmayan bir şey ile suçlaması ve bu yüzden bitmesi benim ağırıma gidiyor
Şu adam için kilo verdiniz,sağlığınızı kaybettiniz, öyle mi?Kontrolümü kaybettim doğru bununla tanıştığımda yükselmek için bir sınava hazırlanıyordum kazandım da ama biliyorsunuz bu mülakat işleri elendim bununla tanıştım bana dedi ki yükselmeyeceksin . Bu konumda bile benim üç katım maaş alıyorsun falan dedi bana daha fazla yükselirsen senden ayrılırım ben o terfiye gelen biriyle olmam dedi . Dedim ki ben senin yerinde olsam gurur duyarım neden bana destek olmuyorsun hem ben sen değil biz varız daha güzel bir geleceğimiz olur bana net bir şekilde hayır dedi . Sonra dedi ki ben ailemi bırakıp tayin olup gezemem nedeni bu . Dedi. Sonra benim kira gelirim sen yükselsen bile senin maaşını geçer ezik hissetmem yani dedi ki geçmiyor bu arada aldığı kira ayrı ayır 10-8 falan . Neyse . Biri bana adımla sesleniyor bu yüzü sen verdin ona diyor . Ben diyprum ki karşımda ki rahat ve böyle bir adamsa siz veya hanım keşimesini kuşlanmıyorsa bu benim suçum mu bazı insanlar hanım diyor bazı insanlar demiyor benim suçum ne . Polis durduruyor kimlik diyor kimliğimi uzatıyorum polise polis onun tarafında duruyor arabada . Bana kontrolden sonra kızıyor bana uzatıcaksın ben uzatıcam diyor bunun kavgası oluyor . Doktora gidiyorum kalp problemim var . Ultrasyona giricem işte bu doktorun yaptığı bir şey hastanede tek doktor var bana diyor ki göğsünü elin adamına mı açtın sen bana desen bennsana başka şehirde kadın bulurdum. Ama nasıl kavga ediyor benimle . Bana diyor ki benden önce birini öptün mü soru bu yok diyorum inanmıyor detay ver eee diyor sonra noldu kendi eski erkek arkadaşımı anlattırıyor
madem erkek nefsiyle hareket eder kendi kadınlarla kahve sigara içerken ne düşünüyomuş?Erketen arkadaş olmaz diyor erkek nefsiyle hareket eder diyor bir arkadaşım beni kuruma bırakmıştı gecikmiştim aynı yerde oturuyoruz on sene önce bana sordu sen bu adamın arabasına bindin mi dedim eve t anlattım bağırdı çağırdı
taktik derken stratejiden bahsetmiyorum zaten 2. mesajımda örneklediğimde daha çok oturmuş kafanızda. sizin bu davranışlarla nasıl onun kurbanı olacağınızı içsel olarak biliyor bu adam. bu doğal yeteneğin sebebi de kişilik bozukluğu. bi araştırın isterseniz kişilik bozukluklarını ama oturup sürekli yaptıklarını düşünüp saymayın kendinize çünkü her şey çooook bariz ve emin olun bir tek sizin başınıza gelmiyor. her şeyi analiz edip şunu niye yaptı bunu niye dedi diye düşünmeye hatta kendinize suç bindirmeye gerek yok. sizin sorunlu olduğunuz yer bu ilişki türünden zevk almanız. o yüzden kişilik bozukluklarını araştırın zaten sizde de olabilirOnun taktik yaptığına inanmıyorum aslında ama bu olaydan sonra tatile gitmiş bana diyor ki odadan hiç çıkmadım hep içtim ki hiç içmeyen biriydi
Nasıl müsade ediyorsunuz sizinle böyle konuşmasına. Sizin takıntılı olduğunuzu anlamış sizinle oynuyor. Yani sevmiyor etmiyor sadece oynuyor siz de müsade ediyorsunuz.Bir taraftan bunun çabasındayım ben kötü biri değilim ben bir hata yapmadım bunda bana diyor ki neren bilicez senin arkadaşınla ne yaptığını
Benim arkamda kimsem yok . Bir kız kardeşim var ama on erkeğe bedel bunu aramış tabi Brn dıltı çıkmıyorum vs . Yemek yemiyorum . Uzun tunikler diyorum hal bunun istediği gibi . Demiş ki buna bak benim ablamdan uzak dur demiş . Bu da kardeşime seni işgilendirmez demiş . Kardeşim de iyi madem anlamıyorsun laftan Brn anlamı bir bavulun içinde bulmadan müdahale edicem sana yarın ilk işim amirinle konuşmak bak bakalım düzeliyomusın gerekilirse emniyet müdürüne çıkıp şikayet ederim seni . Ablamın psikolojisini mahvettin demiş . Sonra bu beni aradı ama o kdar sakin konuşuyor ki anlatamam kardeşim beni tehdit etti diyor ben de şok oldum işteydim . Kardeşimi aradım aynen öyle yaptım iki buçuk aydır bu halfesin yeter çıksın senin hayatından dedi . Dayanamıyorum seni bu halde görünce ben onunla da denk geliyorum o gayet mutlu ama sen perişan oldun çıksın hayatından bir geliyor bir gidiyor bunun bir niyeti yok evlilik falan dedi dediğimi de yaparım dedi ki yapar çok akıllı bir kızdır bu arada çok soğuk bir polis düşünün gider konuşur çok cesurdur . Bu salak ta bunu tanıyor bu kız dediğimi yapar korktu . Beni aradı tekrar konuştunöı yapmayacak dimi ama bir kedi sesi bir ürkmüş anlatamam . Brn de dedimmtamam yapmayacak beni arama. Sonra beni arıyor yüz yüze görüşelim lütfen . Dedim sabah bana oruspu dedin yakamdan tuttun benim kardeşim seni aradı . Bunlar oldu daha ne kaldı . Yapma diyor dün iki saat senin evinde oturdum anlıyormuşun diyor banamadem erkek nefsiyle hareket eder kendi kadınlarla kahve sigara içerken ne düşünüyomuş?
bu adam içinde çok büyük sapık ağır sapık
taktik derken stratejiden bahsetmiyorum zaten 2. mesajımda örneklediğimde daha çok oturmuş kafanızda. sizin bu davranışlarla nasıl onun kurbanı olacağınızı içsel olarak biliyor bu adam. bu doğal yeteneğin sebebi de kişilik bozukluğu. bi araştırın isterseniz kişilik bozukluklarını ama oturup sürekli yaptıklarını düşünüp saymayın kendinize çünkü her şey çooook bariz ve emin olun bir tek sizin başınıza gelmiyor. her şeyi analiz edip şunu niye yaptı bunu niye dedi diye düşünmeye hatta kendinize suç bindirmeye gerek yok. sizin sorunlu olduğunuz yer bu ilişki türünden zevk almanız. o yüzden kişilik bozukluklarını araştırın zaten sizde de olabilir
bana yazdığınız o uzun mesajda anlattıklarınız diyelim kızınızın başına gelse siz kızınıza bunu yapan o adamı ne yaparsınız? kendisine bunun yapılmasına izin veren kızınıza ne dersiniz mesela? ya hiç mi kendi çocukluğunuz aklınıza gelmiyor mesela o küçük kıza yazık değil mi bunu mu isterdi?
Ben diyorum ki ne isin var elin herifinin evinde gece vaktiBir diyor ki seni seviyorum evinin önünde. Bekledim
Bir diyor ki sen oruspuluk yapmışssın
Bir diyor ki seninle ne yapacağımı her gün düşünüyorum sen benim üzülmediğimizi sanıyorsun
Hiçbir şeyi bu kadar düşünmedim diyor
Bir diyor ki senin geçmişin pislik
Bir diyor ki ben sana eğitime gitmeyeceksin kütüphaneye gitmeyeceksin dedim sen gittin bu bir tercih o yüzden bitti istemiyorum seni
Ay ikinizde ruh ve sinir hastanesine layiksinizBenim arkamda kimsem yok . Bir kız kardeşim var ama on erkeğe bedel bunu aramış tabi Brn dıltı çıkmıyorum vs . Yemek yemiyorum . Uzun tunikler diyorum hal bunun istediği gibi . Demiş ki buna bak benim ablamdan uzak dur demiş . Bu da kardeşime seni işgilendirmez demiş . Kardeşim de iyi madem anlamıyorsun laftan Brn anlamı bir bavulun içinde bulmadan müdahale edicem sana yarın ilk işim amirinle konuşmak bak bakalım düzeliyomusın gerekilirse emniyet müdürüne çıkıp şikayet ederim seni . Ablamın psikolojisini mahvettin demiş . Sonra bu beni aradı ama o kdar sakin konuşuyor ki anlatamam kardeşim beni tehdit etti diyor ben de şok oldum işteydim . Kardeşimi aradım aynen öyle yaptım iki buçuk aydır bu halfesin yeter çıksın senin hayatından dedi . Dayanamıyorum seni bu halde görünce ben onunla da denk geliyorum o gayet mutlu ama sen perişan oldun çıksın hayatından bir geliyor bir gidiyor bunun bir niyeti yok evlilik falan dedi dediğimi de yaparım dedi ki yapar çok akıllı bir kızdır bu arada çok soğuk bir polis düşünün gider konuşur çok cesurdur . Bu salak ta bunu tanıyor bu kız dediğimi yapar korktu . Beni aradı tekrar konuştunöı yapmayacak dimi ama bir kedi sesi bir ürkmüş anlatamam . Brn de dedimmtamam yapmayacak beni arama. Sonra beni arıyor yüz yüze görüşelim lütfen . Dedim sabah bana oruspu dedin yakamdan tuttun benim kardeşim seni aradı . Bunlar oldu daha ne kaldı . Yapma diyor dün iki saat senin evinde oturdum anlıyormuşun diyor bana
Onu ben bulaştırmadım hatta kızdım sen onu niye arıyorsun numarasını nereden buldun dedim .Ay ikinizde ruh ve sinir hastanesine layiksiniz
Kardesin herifi tehtit edecegine seni bir hastaneye yatirsin
Ne erkek delisisin be hic mi korkmuyorsun kardesime zarar verir diye onu niye bulastiriyorsun ay sizin gibiler aileyi yikar
Bir şeyleri düzeltebileceğimi düşündüm çırpındım sanırım maalesef hiçbir şey düzelmediBen diyorum ki ne isin var elin herifinin evinde gece vakti
Ben diyorum ki seni öldürse sinirden bicaklasa
Ben diyorum ki cikar der ki evimin önüne geldi tehtit etti
Hakim derki bu herif hakli kadinin ne isi var o saatte sokakta verdim sana takipsizlik karari diyor
Ben yine diyorum ki otur evinde bok yoluna gitme
Ben diyorum ki bu sayede kilo da verdin oh mis
Kapat diyorum artik bu konuyu kasinma diyorum
Az gurur diyorum bakalim sen ne diyorsun
Böyle bir adamla bir gecede 5 yıl yaşlanmış.2024 konunda 30 yaşındayım demişsin burada 35
pişman oldum uzun uzun yazdığıma
polis bir şey yapmaz ben ne olaylar yaşadım bakın kendim yaşadım can tehlikesi içeren veya etrafımda oldu şiddet içerikli polis bir şey yapmıyor yapmazBenim arkamda kimsem yok . Bir kız kardeşim var ama on erkeğe bedel bunu aramış tabi Brn dıltı çıkmıyorum vs . Yemek yemiyorum . Uzun tunikler diyorum hal bunun istediği gibi . Demiş ki buna bak benim ablamdan uzak dur demiş . Bu da kardeşime seni işgilendirmez demiş . Kardeşim de iyi madem anlamıyorsun laftan Brn anlamı bir bavulun içinde bulmadan müdahale edicem sana yarın ilk işim amirinle konuşmak bak bakalım düzeliyomusın gerekilirse emniyet müdürüne çıkıp şikayet ederim seni . Ablamın psikolojisini mahvettin demiş . Sonra bu beni aradı ama o kdar sakin konuşuyor ki anlatamam kardeşim beni tehdit etti diyor ben de şok oldum işteydim . Kardeşimi aradım aynen öyle yaptım iki buçuk aydır bu halfesin yeter çıksın senin hayatından dedi . Dayanamıyorum seni bu halde görünce ben onunla da denk geliyorum o gayet mutlu ama sen perişan oldun çıksın hayatından bir geliyor bir gidiyor bunun bir niyeti yok evlilik falan dedi dediğimi de yaparım dedi ki yapar çok akıllı bir kızdır bu arada çok soğuk bir polis düşünün gider konuşur çok cesurdur . Bu salak ta bunu tanıyor bu kız dediğimi yapar korktu . Beni aradı tekrar konuştunöı yapmayacak dimi ama bir kedi sesi bir ürkmüş anlatamam . Brn de dedimmtamam yapmayacak beni arama. Sonra beni arıyor yüz yüze görüşelim lütfen . Dedim sabah bana oruspu dedin yakamdan tuttun benim kardeşim seni aradı . Bunlar oldu daha ne kaldı . Yapma diyor dün iki saat senin evinde oturdum anlıyormuşun diyor bana
var bi saçmalıkBöyle bir adamla bir gecede 5 yıl yaşlanmış.
Yaşınız 35 mi?Daha önce yazmıştım beş sene bir ilişkim oldu ve benden ayrıldı sebebi daha önce iki kişi ile görüşmem ve. Üç beş tane normal tanıdığım erkek meslektaşım olması imiş sebebi bu imiş bu yüzden benden ayrılmış .
Neyse beni terkettikten sonra engelledi 10 gün açmadı
İş arkadaşı beni çok kötü gördüğünü söylemiş o yüzden bana yazdı aradı
O gün de ben açmadım
Sonra ben aradım
Neyse o günden beri tartışıyoruz gece 4 e kadar sorgudayım şunla naptın bunla naptın
Şu senin niye arkadaşın bu niye arkadaşın gibi sorular
Sana güvenmiyorum diyor
Neyse devam ediyorum
Ben bunun evinin önüne gidiyorum yine
Adama dedim ki in konuşalım düzgünce yapma nolur vs bu dedi ki inmicem
Dedim ki yemin ederim inmezsen seni bir daha aramam
Bu da çok iyi olur gel inmiyeceğimi gör yeminini tut ve gelme
Ben gittim bu inmedi
Ben de geri döndüm yemin ettim çok büyük
Akşam bir rüya gördüm
Rüyamda beni istemeye geliyorlar ve ben huzursuzum
Sabah altıda uyandım
Ve tekrar gittim bunun yanına
Ve ne oldu dersiniz
Bu indi aşağıya
Si…. git lan dedi bana bağırarak
Oruspuluk yapmışsın
Bit kızın bu kadar arkadaşı olur mu lan diyor bağırarak
Arabanın ön kısmına vurarak
Ben korkuyorum bu arada
Ve yakamı tuttu çekti söylesene orusğuluk yaptım desene diye bağırdı
Aşırı korktum
Tek isteğim ordan gitmek
Araba çalışmadı
Akü bitti
Bu dedi ki dur
Bir adam getirdi aküyü şarj etti adamın yanında bana kibar
Sonra ben hiç aramadım
Dedim bitti artık
Beni üç saat sonra arıyor
Ve diyor ki
Konuşalım müsait olunca
Dedim çalışıyorum sonra diyor ki biliyor musun ben dün sizin evin oradaydım orda durdum sadece
Dedim tamam söyle
Bana diyor ki telefonları konuşucaz gerçekten ben sana sizin evin oradaydım diyorum diyor bana
Sonra ben dedim bugün buluşmucam onunla
Çünkü korkuyorum
Dedim yorgunum dedi ki tamam
Ertesi gün oldu beni aramıyor mesaj attım ne diyeceksin diye
Sinirliyim sonra konuşuruz dedi
Ertesi gün ne diyeceksin dedim tatildeyim dedi
Bir kez daha yazdım ne diyeceksin dedim
Önemi kalmadı artık dedi
Hafta sonu ne yapmaya çalışıyorsun dedim cevap vermedi
Korkuyorum şiddet görecek sonunda umarım kendine gelirBu kadar küfüre magandaliga rağmen neden hala adami arayip yanina gidiyorsunuz, bi zahmet birakin artık ne hali varsa görsün
Kaç yaşındasınız 18 var mi?Daha önce yazmıştım beş sene bir ilişkim oldu ve benden ayrıldı sebebi daha önce iki kişi ile görüşmem ve. Üç beş tane normal tanıdığım erkek meslektaşım olması imiş sebebi bu imiş bu yüzden benden ayrılmış .
Neyse beni terkettikten sonra engelledi 10 gün açmadı
İş arkadaşı beni çok kötü gördüğünü söylemiş o yüzden bana yazdı aradı
O gün de ben açmadım
Sonra ben aradım
Neyse o günden beri tartışıyoruz gece 4 e kadar sorgudayım şunla naptın bunla naptın
Şu senin niye arkadaşın bu niye arkadaşın gibi sorular
Sana güvenmiyorum diyor
Neyse devam ediyorum
Ben bunun evinin önüne gidiyorum yine
Adama dedim ki in konuşalım düzgünce yapma nolur vs bu dedi ki inmicem
Dedim ki yemin ederim inmezsen seni bir daha aramam
Bu da çok iyi olur gel inmiyeceğimi gör yeminini tut ve gelme
Ben gittim bu inmedi
Ben de geri döndüm yemin ettim çok büyük
Akşam bir rüya gördüm
Rüyamda beni istemeye geliyorlar ve ben huzursuzum
Sabah altıda uyandım
Ve tekrar gittim bunun yanına
Ve ne oldu dersiniz
Bu indi aşağıya
Si…. git lan dedi bana bağırarak
Oruspuluk yapmışsın
Bit kızın bu kadar arkadaşı olur mu lan diyor bağırarak
Arabanın ön kısmına vurarak
Ben korkuyorum bu arada
Ve yakamı tuttu çekti söylesene orusğuluk yaptım desene diye bağırdı
Aşırı korktum
Tek isteğim ordan gitmek
Araba çalışmadı
Akü bitti
Bu dedi ki dur
Bir adam getirdi aküyü şarj etti adamın yanında bana kibar
Sonra ben hiç aramadım
Dedim bitti artık
Beni üç saat sonra arıyor
Ve diyor ki
Konuşalım müsait olunca
Dedim çalışıyorum sonra diyor ki biliyor musun ben dün sizin evin oradaydım orda durdum sadece
Dedim tamam söyle
Bana diyor ki telefonları konuşucaz gerçekten ben sana sizin evin oradaydım diyorum diyor bana
Sonra ben dedim bugün buluşmucam onunla
Çünkü korkuyorum
Dedim yorgunum dedi ki tamam
Ertesi gün oldu beni aramıyor mesaj attım ne diyeceksin diye
Sinirliyim sonra konuşuruz dedi
Ertesi gün ne diyeceksin dedim tatildeyim dedi
Bir kez daha yazdım ne diyeceksin dedim
Önemi kalmadı artık dedi
Hafta sonu ne yapmaya çalışıyorsun dedim cevap vermedi
91 liyimYaşınız 35 mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?