Travma

Ayy böyle adam terketti diye kilo mu verdin Allah aşkına senin terketmen gerekirmis neyse ban yemiyim yoksa çok laflar dizerdim buraya

Şu adam için kilo verdiniz,sağlığınızı kaybettiniz, öyle mi?
Birlikte olmaya devam ederseniz hayatınızı da kaybedebilirsiniz,tercih sizin.

madem erkek nefsiyle hareket eder kendi kadınlarla kahve sigara içerken ne düşünüyomuş?
bu adam içinde çok büyük sapık ağır sapık

Onun taktik yaptığına inanmıyorum aslında ama bu olaydan sonra tatile gitmiş bana diyor ki odadan hiç çıkmadım hep içtim ki hiç içmeyen biriydi
taktik derken stratejiden bahsetmiyorum zaten 2. mesajımda örneklediğimde daha çok oturmuş kafanızda. sizin bu davranışlarla nasıl onun kurbanı olacağınızı içsel olarak biliyor bu adam. bu doğal yeteneğin sebebi de kişilik bozukluğu. bi araştırın isterseniz kişilik bozukluklarını ama oturup sürekli yaptıklarını düşünüp saymayın kendinize çünkü her şey çooook bariz ve emin olun bir tek sizin başınıza gelmiyor. her şeyi analiz edip şunu niye yaptı bunu niye dedi diye düşünmeye hatta kendinize suç bindirmeye gerek yok. sizin sorunlu olduğunuz yer bu ilişki türünden zevk almanız. o yüzden kişilik bozukluklarını araştırın zaten sizde de olabilir

bana yazdığınız o uzun mesajda anlattıklarınız diyelim kızınızın başına gelse siz kızınıza bunu yapan o adamı ne yaparsınız? kendisine bunun yapılmasına izin veren kızınıza ne dersiniz mesela? ya hiç mi kendi çocukluğunuz aklınıza gelmiyor mesela o küçük kıza yazık değil mi bunu mu isterdi?

Bir taraftan bunun çabasındayım ben kötü biri değilim ben bir hata yapmadım bunda bana diyor ki neren bilicez senin arkadaşınla ne yaptığını
Nasıl müsade ediyorsunuz sizinle böyle konuşmasına. Sizin takıntılı olduğunuzu anlamış sizinle oynuyor. Yani sevmiyor etmiyor sadece oynuyor siz de müsade ediyorsunuz.

Benim arkamda kimsem yok . Bir kız kardeşim var ama on erkeğe bedel bunu aramış tabi Brn dıltı çıkmıyorum vs . Yemek yemiyorum . Uzun tunikler diyorum hal bunun istediği gibi . Demiş ki buna bak benim ablamdan uzak dur demiş . Bu da kardeşime seni işgilendirmez demiş . Kardeşim de iyi madem anlamıyorsun laftan Brn anlamı bir bavulun içinde bulmadan müdahale edicem sana yarın ilk işim amirinle konuşmak bak bakalım düzeliyomusın gerekilirse emniyet müdürüne çıkıp şikayet ederim seni . Ablamın psikolojisini mahvettin demiş . Sonra bu beni aradı ama o kdar sakin konuşuyor ki anlatamam kardeşim beni tehdit etti diyor ben de şok oldum işteydim . Kardeşimi aradım aynen öyle yaptım iki buçuk aydır bu halfesin yeter çıksın senin hayatından dedi . Dayanamıyorum seni bu halde görünce ben onunla da denk geliyorum o gayet mutlu ama sen perişan oldun çıksın hayatından bir geliyor bir gidiyor bunun bir niyeti yok evlilik falan dedi dediğimi de yaparım dedi ki yapar çok akıllı bir kızdır bu arada çok soğuk bir polis düşünün gider konuşur çok cesurdur . Bu salak ta bunu tanıyor bu kız dediğimi yapar korktu . Beni aradı tekrar konuştunöı yapmayacak dimi ama bir kedi sesi bir ürkmüş anlatamam . Brn de dedimmtamam yapmayacak beni arama. Sonra beni arıyor yüz yüze görüşelim lütfen . Dedim sabah bana oruspu dedin yakamdan tuttun benim kardeşim seni aradı . Bunlar oldu daha ne kaldı . Yapma diyor dün iki saat senin evinde oturdum anlıyormuşun diyor bana

Ben diyorum ki ne isin var elin herifinin evinde gece vakti

Ben diyorum ki seni öldürse sinirden bicaklasa

Ben diyorum ki cikar der ki evimin önüne geldi tehtit etti

Hakim derki bu herif hakli kadinin ne isi var o saatte sokakta verdim sana takipsizlik karari diyor

Ben yine diyorum ki otur evinde bok yoluna gitme

Ben diyorum ki bu sayede kilo da verdin oh mis

Kapat diyorum artik bu konuyu kasinma diyorum

Az gurur diyorum bakalim sen ne diyorsun

Ay ikinizde ruh ve sinir hastanesine layiksiniz

Kardesin herifi tehtit edecegine seni bir hastaneye yatirsin

Ne erkek delisisin be hic mi korkmuyorsun kardesime zarar verir diye onu niye bulastiriyorsun ay sizin gibiler aileyi yikar

Ay ikinizde ruh ve sinir hastanesine layiksiniz

Kardesin herifi tehtit edecegine seni bir hastaneye yatirsin

Ne erkek delisisin be hic mi korkmuyorsun kardesime zarar verir diye onu niye bulastiriyorsun ay sizin gibiler aileyi yikar
Onu ben bulaştırmadım hatta kızdım sen onu niye arıyorsun numarasını nereden buldun dedim .

Bir şeyleri düzeltebileceğimi düşündüm çırpındım sanırım maalesef hiçbir şey düzelmedi

polis bir şey yapmaz ben ne olaylar yaşadım bakın kendim yaşadım can tehlikesi içeren veya etrafımda oldu şiddet içerikli polis bir şey yapmıyor yapmaz
sen her yerden engelleyeceksin hiçbir şekilde konuşmayacaksın
hayal dünyasından çık artık başına ne gelirse sorumluluk senin bunu anla arkanda biri olmasına gerek yok

Böyle bir adamla bir gecede 5 yıl yaşlanmış.
var bi saçmalık
genelde bu tiplerin kurbanı da bilir bi yanlışlık olduğunu bağımlı olmuştur ama bilir
zaten sonra o düşünce giderek büyür yorgunluk artar ve öyle çıkabilir bu ilişkiden
bu kadın bilmiyor düşünce akışı da bozuk abuk subuk konuşuyor sürekli

Kendileri her haltı yesin kadına gelince hemen bel altı imalar.Hemen namusunu ispatla o erkek bu erkek su erkek.Bi bitmedi bu nesli kuruyasica boş beleş tipler.Orada diyeceksin ki hah aynen öyle aynen dediğin gibi.Boyle kendini ispata onun dediği çizgiye cekmeyeceksin.Bunlar hep aşağılama hep degersizlestirme yahu kaç milyar erkek var bunami kaldınız .Sevgisi batsın denir o kalbin sesi kesilir .Yazması kolay yapması zor değil .Gurur insana lazım .Sevgi de gurur olmaz diye diye rezil ediyor insan kendini Olur efendim çok da güzel olur .Gurur olmayinca işte böyle rezillik olur.Sakin yanlış anlamayın size gurursuz demiyorum illaki onurunuz kırılmıştır buna cidden üzüldüm .Kendinize sorun onun iki paralık aşkına değermi ? Buradan yanıt değmez görünüyor .Bir daha aynı duruma dusmemeniz dileğiyle .

Yaşınız 35 mi?

Kaç yaşındasınız 18 var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…