- 30 Aralık 2009
- 24.168
- 98.145
- 1.123
Birlikte olmadıkIlk defa bu adamla mi birlikte oldunuz? O yuzden mi birakamiyorsunuz bu adami?
Ay birde asiri evlilik sinyali aldim bu adamdan. Sanki evli gibi.
Her bir cumlede icim kalkti resmen ya midem bulandi bu adamdan.
Sana orospu diyen adamın hala ne diyeceğinin ne önemi var bunu çözemedimDaha önce yazmıştım beş sene bir ilişkim oldu ve benden ayrıldı sebebi daha önce iki kişi ile görüşmem ve. Üç beş tane normal tanıdığım erkek meslektaşım olması imiş sebebi bu imiş bu yüzden benden ayrılmış .
Neyse beni terkettikten sonra engelledi 10 gün açmadı
İş arkadaşı beni çok kötü gördüğünü söylemiş o yüzden bana yazdı aradı
O gün de ben açmadım
Sonra ben aradım
Neyse o günden beri tartışıyoruz gece 4 e kadar sorgudayım şunla naptın bunla naptın
Şu senin niye arkadaşın bu niye arkadaşın gibi sorular
Sana güvenmiyorum diyor
Neyse devam ediyorum
Ben bunun evinin önüne gidiyorum yine
Adama dedim ki in konuşalım düzgünce yapma nolur vs bu dedi ki inmicem
Dedim ki yemin ederim inmezsen seni bir daha aramam
Bu da çok iyi olur gel inmiyeceğimi gör yeminini tut ve gelme
Ben gittim bu inmedi
Ben de geri döndüm yemin ettim çok büyük
Akşam bir rüya gördüm
Rüyamda beni istemeye geliyorlar ve ben huzursuzum
Sabah altıda uyandım
Ve tekrar gittim bunun yanına
Ve ne oldu dersiniz
Bu indi aşağıya
Si…. git lan dedi bana bağırarak
Oruspuluk yapmışsın
Bit kızın bu kadar arkadaşı olur mu lan diyor bağırarak
Arabanın ön kısmına vurarak
Ben korkuyorum bu arada
Ve yakamı tuttu çekti söylesene orusğuluk yaptım desene diye bağırdı
Aşırı korktum
Tek isteğim ordan gitmek
Araba çalışmadı
Akü bitti
Bu dedi ki dur
Bir adam getirdi aküyü şarj etti adamın yanında bana kibar
Sonra ben hiç aramadım
Dedim bitti artık
Beni üç saat sonra arıyor
Ve diyor ki
Konuşalım müsait olunca
Dedim çalışıyorum sonra diyor ki biliyor musun ben dün sizin evin oradaydım orda durdum sadece
Dedim tamam söyle
Bana diyor ki telefonları konuşucaz gerçekten ben sana sizin evin oradaydım diyorum diyor bana
Sonra ben dedim bugün buluşmucam onunla
Çünkü korkuyorum
Dedim yorgunum dedi ki tamam
Ertesi gün oldu beni aramıyor mesaj attım ne diyeceksin diye
Sinirliyim sonra konuşuruz dedi
Ertesi gün ne diyeceksin dedim tatildeyim dedi
Bir kez daha yazdım ne diyeceksin dedim
Önemi kalmadı artık dedi
Hafta sonu ne yapmaya çalışıyorsun dedim cevap vermedi
İnsanlara çok zor güveniyorum diyip güvendiğin insanın bu olması…İnsanlara çok zor güveniyorum buna da defalarca hayır dedim çünkü güvenemem hemen . Beni ikna etti çok uğraştı . Ben vicdanlı oluşunu sevmiştim her ramazan ayında maaşının yarısına erzak alıp kendini göstermeden gidişini kaç kapıya . Sonra namaz kılışı . Kimsenin hakkını yemek helal kazanan alkolü kumarı olmayan biri dedim . O yüzden evet dedim . Bir yola çıktık ve tüm aileme anlattım biz bir yola çıktık dedim onunla aldık tüm bu evdeki eşyaları ve ben söz yapıcaz sanarken adam bana bu şekilde davranıyor ve seni istemiyorum diyor
Yerime kendini koy
Düşün sadece
Ne hissederdin
Bir anda terkedildin
Bir hatan yok
Geçmişte şu niye senin arkadaşındı bu niye senin arkadşknfı olay bu
Ve 35 yaşıma geldim
2024 konunda 30 yaşındayım demişsin burada 35Ben 30 o ise 35 yaşında.
ay abla iyi misin sen sana sokağın ortasında orsbu diyen adamı mı burda anlatıyorsun kaybolDaha önce yazmıştım beş sene bir ilişkim oldu ve benden ayrıldı sebebi daha önce iki kişi ile görüşmem ve. Üç beş tane normal tanıdığım erkek meslektaşım olması imiş sebebi bu imiş bu yüzden benden ayrılmış .
Neyse beni terkettikten sonra engelledi 10 gün açmadı
İş arkadaşı beni çok kötü gördüğünü söylemiş o yüzden bana yazdı aradı
O gün de ben açmadım
Sonra ben aradım
Neyse o günden beri tartışıyoruz gece 4 e kadar sorgudayım şunla naptın bunla naptın
Şu senin niye arkadaşın bu niye arkadaşın gibi sorular
Sana güvenmiyorum diyor
Neyse devam ediyorum
Ben bunun evinin önüne gidiyorum yine
Adama dedim ki in konuşalım düzgünce yapma nolur vs bu dedi ki inmicem
Dedim ki yemin ederim inmezsen seni bir daha aramam
Bu da çok iyi olur gel inmiyeceğimi gör yeminini tut ve gelme
Ben gittim bu inmedi
Ben de geri döndüm yemin ettim çok büyük
Akşam bir rüya gördüm
Rüyamda beni istemeye geliyorlar ve ben huzursuzum
Sabah altıda uyandım
Ve tekrar gittim bunun yanına
Ve ne oldu dersiniz
Bu indi aşağıya
Si…. git lan dedi bana bağırarak
Oruspuluk yapmışsın
Bit kızın bu kadar arkadaşı olur mu lan diyor bağırarak
Arabanın ön kısmına vurarak
Ben korkuyorum bu arada
Ve yakamı tuttu çekti söylesene orusğuluk yaptım desene diye bağırdı
Aşırı korktum
Tek isteğim ordan gitmek
Araba çalışmadı
Akü bitti
Bu dedi ki dur
Bir adam getirdi aküyü şarj etti adamın yanında bana kibar
Sonra ben hiç aramadım
Dedim bitti artık
Beni üç saat sonra arıyor
Ve diyor ki
Konuşalım müsait olunca
Dedim çalışıyorum sonra diyor ki biliyor musun ben dün sizin evin oradaydım orda durdum sadece
Dedim tamam söyle
Bana diyor ki telefonları konuşucaz gerçekten ben sana sizin evin oradaydım diyorum diyor bana
Sonra ben dedim bugün buluşmucam onunla
Çünkü korkuyorum
Dedim yorgunum dedi ki tamam
Ertesi gün oldu beni aramıyor mesaj attım ne diyeceksin diye
Sinirliyim sonra konuşuruz dedi
Ertesi gün ne diyeceksin dedim tatildeyim dedi
Bir kez daha yazdım ne diyeceksin dedim
Önemi kalmadı artık dedi
Hafta sonu ne yapmaya çalışıyorsun dedim cevap vermedi
saçını boyat bakım yap güzel fotolar çek ama saçını sarı falan yap platin sarı yaptır kaşlarını boya kendini değiştir sonra izle o sana dönsün sen kabul etme ablamKendimi terkedildiğim günden beri kötü hissediyorum 64 kilodan 55 kiloya düştüm iki ayda psikolojik açıdan berbat haldeyim uyku ve yemek ihtiyacı hissetmiyorum tüm gün yemesem yaşayabilirim
Böyle bir adamla bir yılda beş yaş yaşlandıysa demek2024 konunda 30 yaşındayım demişsin burada 35
pişman oldum uzun uzun yazdığıma
zor valla ya :)Böyle bir adamla bir yılda beş yaş yaşlandıysa demek
OlmadımBu heriften önce başkasıyla ilişkimi yasadin önümü kafaya takip böyle saçma sapan davranıyor.yok değilse şizofren falan heralde.kendi kendine neden kötü kadın yaftasi yapıştırıyor.baskasiyla ilişkin olmuş olsa bile o... Değilsin tabide oda ayrı mesele.boyle bir ilişki evlilikle sonlansa bile hayır gelmez.bu kişiyle mutlu olamazsınız.toksik denen ilişki bu
olmadım . Onunla da bir ilişki yaşamadım . Benden önce çevrende fazla erkek var diyor iki kişi tanıyorum erkek ve liseden aynı mesleği yaptığımız için konu buBu heriften önce başkasıyla ilişkimi yasadin önümü kafaya takip böyle saçma sapan davranıyor.yok değilse şizofren falan heralde.kendi kendine neden kötü kadın yaftasi yapıştırıyor.baskasiyla ilişkin olmuş olsa bile o... Değilsin tabide oda ayrı mesele.boyle bir ilişki evlilikle sonlansa bile hayır gelmez.bu kişiyle mutlu olamazsınız.toksik denen ilişki bu
Neden bunlar senin arkadaşın ve bu arada bu insanlarla ben vadeye gitmeöiiim yemeğe gitmeöiiim iş yerinde görürüm merhaba merhaba bu .Olmadım
olmadım . Onunla da bir ilişki yaşamadım . Benden önce çevrende fazla erkek var diyor iki kişi tanıyorum erkek ve liseden aynı mesleği yaptığımız için konu bu
Erketen arkadaş olmaz diyor erkek nefsiyle hareket eder diyor bir arkadaşım beni kuruma bırakmıştı gecikmiştim aynı yerde oturuyoruz on sene önce bana sordu sen bu adamın arabasına bindin mi dedim eve t anlattım bağırdı çağırdıBu heriften önce başkasıyla ilişkimi yasadin önümü kafaya takip böyle saçma sapan davranıyor.yok değilse şizofren falan heralde.kendi kendine neden kötü kadın yaftasi yapıştırıyor.baskasiyla ilişkin olmuş olsa bile o... Değilsin tabide oda ayrı mesele.boyle bir ilişki evlilikle sonlansa bile hayır gelmez.bu kişiyle mutlu olamazsınız.toksik denen ilişki bu
Onun taktik yaptığına inanmıyorum aslında ama bu olaydan sonra tatile gitmiş bana diyor ki odadan hiç çıkmadım hep içtim ki hiç içmeyen biriydişuan psikolojinizin kötü olması aşkınızdan değil size yaşattıklarının sinir sistemi üstündeki etkisi yüzünden. size sürekli suçlu hissettirerek, bir soğuk - bir sıcak davranarak ve sizin mental olarak zorlandığınız dönemlerdeki taktiksel terk etmeleri vs. ile sizi kendine bağımlı hale getirmiş. (2023 konunuzun giriş cümlelerini okudum oradan anlaşılıyor) bunların hepsi taktik. şuan bile her gün farklı davranıyor görmüyor musunuz? aşık değilsiniz yani. izin vermeyin
uyanın ayağa kalkın artık
Kontrolümü kaybettim doğru bununla tanıştığımda yükselmek için bir sınava hazırlanıyordum kazandım da ama biliyorsunuz bu mülakat işleri elendim bununla tanıştım bana dedi ki yükselmeyeceksin . Bu konumda bile benim üç katım maaş alıyorsun falan dedi bana daha fazla yükselirsen senden ayrılırım ben o terfiye gelen biriyle olmam dedi . Dedim ki ben senin yerinde olsam gurur duyarım neden bana destek olmuyorsun hem ben sen değil biz varız daha güzel bir geleceğimiz olur bana net bir şekilde hayır dedi . Sonra dedi ki ben ailemi bırakıp tayin olup gezemem nedeni bu . Dedi. Sonra benim kira gelirim sen yükselsen bile senin maaşını geçer ezik hissetmem yani dedi ki geçmiyor bu arada aldığı kira ayrı ayır 10-8 falan . Neyse . Biri bana adımla sesleniyor bu yüzü sen verdin ona diyor . Ben diyprum ki karşımda ki rahat ve böyle bir adamsa siz veya hanım keşimesini kuşlanmıyorsa bu benim suçum mu bazı insanlar hanım diyor bazı insanlar demiyor benim suçum ne . Polis durduruyor kimlik diyor kimliğimi uzatıyorum polise polis onun tarafında duruyor arabada . Bana kontrolden sonra kızıyor bana uzatıcaksın ben uzatıcam diyor bunun kavgası oluyor . Doktora gidiyorum kalp problemim var . Ultrasyona giricem işte bu doktorun yaptığı bir şey hastanede tek doktor var bana diyor ki göğsünü elin adamına mı açtın sen bana desen bennsana başka şehirde kadın bulurdum. Ama nasıl kavga ediyor benimle . Bana diyor ki benden önce birini öptün mü soru bu yok diyorum inanmıyor detay ver eee diyor sonra noldu kendi eski erkek arkadaşımı anlattırıyoryalnız olursanız ona muhtaç olursunuz diye çevrenizden izole etmiş.. bu da ayrı bir taktik
geçmişinizden makyaja eğitime kadar size dair her şeyi eleştirmiş benliğinizi eritmiş ezmiş geçmiş bu da ayrı bir taktik.
size izin vermediği şeyleri kendi yapmış (ör: bir kadınla dışarı çıkmak) bu da ayrı bir taktik.
ben yaparım sen yapamazsın mesajı yani siz onun isteklerine uygun hareket edip değerinizi ona kanıtlayın. (asla kanıtlayamayacaksınız) ama o sizin sevginizi hak etmek için hiçbir şey yapmasın?
sizden parasını da sakınıyor. bu da size değersiz olduğunuz mesajını veriyor.
zaten küfürbaz bir adam direkt aşağılıyor. siz de sürekli değerli olduğunuzu ona kanıtlamaya çalışıyorsunuz. hani oyununa gelmişsiniz bunca senedir artık yeter uyanın biraz. meselenin duygularla ilgisi yok. zihin programlama bu
olsa olsa sizde özgüven problemi var duygusal boşluk var yani bu adamdan bağımsız sizde çocukluktan ergenlikten kalma çözülememiş problem veya travmalar var muhtemelen.
doktor değilim ama benim tecrübeme göre narsiste border (npd-bpd) örüntülü ilişki izlenimi veriyor. kısaca adam taktik master sizin hissettiğinizi sandığınız şey aşk değil biraz analiz edin ve YEMEK YİYİN Kİ SAĞLIKLI DÜŞÜNEBİLİN. yemek yiyin ve benliğinizi geri kazanın
kim olduğuna karar ver kontrolde olan sensin
Platin satı ile çingenye dönerim heralde esmerim bayasaçını boyat bakım yap güzel fotolar çek ama saçını sarı falan yap platin sarı yaptır kaşlarını boya kendini değiştir sonra izle o sana dönsün sen kabul etme ablam
Platin satı ile çingenye dönerim heraldesaçını boyat bakım yap güzel fotolar çek ama saçını sarı falan yap platin sarı yaptır kaşlarını boya kendini değiştir sonra izle o sana dönsün sen kabul etme ablam
2024 konunda 30 yaşındayım demişsin burada 35
pişman oldum uzun
Çok emek verdim ve gerçekten sevmiştim beni olmayan bir şey ile suçlaması ve bu yüzden bitmesi benim ağırıma gidiyorSana orospu diyen adamın hala ne diyeceğinin ne önemi var bunu çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?