Hergun sormamistim sorayım dediğiniz gibide olmuş olabilirTrendyol asistana ara ara yazın. Benimde elime ulaşmayan kargom olmuştu. Kargo şirketi ürün gelmedi dedi, trendyolda verildi görünüyordu. Sonra barkod karmaşası oldugu anlaşıldı ücret iadesi yapıldı. Ama ben asistana gün aşırı sordum. Sizde tekrar sorun.

teşekkürler fikirleriniz için
 teşekkürler fikirleriniz için

temsilciye kargom nerde diyorum dağıtıma çıkmış mesai saatleri nedeniyle şubeye geri gitmiş diyor lanet olsun dedim bu beni oyalayacak geri gitmesin diye eşimi yolladım demişlerki daha yola bile çıkmamış
 temsilciye kargom nerde diyorum dağıtıma çıkmış mesai saatleri nedeniyle şubeye geri gitmiş diyor lanet olsun dedim bu beni oyalayacak geri gitmesin diye eşimi yolladım demişlerki daha yola bile çıkmamış  

ben elma yazınca elma çıkar armut çıkacak hali yok ben siteye girişte kargom geçikti diye aratmadan son zamanda yazılan şikayetlerde gördüğümü soyledim
 ben elma yazınca elma çıkar armut çıkacak hali yok ben siteye girişte kargom geçikti diye aratmadan son zamanda yazılan şikayetlerde gördüğümü soyledim